- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yaşamamış olsaydım bunları muhtemelen aynı yorumu yapardım. Maalesef bazı şeyleri kabul edip, vazgeçmek öyle kolay olmuyormuş. Ki hala çok yakın bir arkadaşım psikolog olmasına rağmen eşinden şiddet görüyor ve bu adımı atamıyor. Ben çok attım evliliğimde boşanmak için adımlar ama ailelerin dahil olmasıyla uzadı süreç. Zaten en sonda da aileleri katmadan boşandım. Öğretmenliğime gelince buna görmeden nasıl yorum yaptınız anlamadım. Mesela tamda bugün okuldan teşekkür belgesi almıştım 50 kişilik sınıfımda eksiksiz herkes okumaya geçti diye. Ben köy öğretmeniyim. Okulum evime 50 km uzakta. Geçen yıl tayin hakkım vardı fakat ben gidince 1. Sınıflara ücretli öğretmen gelecek diye tayin hakkımı kullanmadım. Çok yakın bir okula gidebilecekken öğrencilerim için her gün 1.30 saat yol gelip gidiyorum köye. Ben çok zor günler yaşadım ama ne okuldaki arkadaşlarım ne de öğrencilerim hiçbirini hissetmedi. Hatta okuldakiler soyadı değişikliğinden anladılar boşandığımı. Umarım ileride Allah evlat sahibi olmayı nasip ederse benim gibi bir öğretmenleri olur..lütfen yanlış anlamayın ama bir kaç gün öncesinde bir konuda yorumlarınızı falan görmüştüm ben eğitiminizin ilkokul terk falan olduğunu düşünmüştüm siz öğretmenmişsiniz.
neden kendinize bu adamı layık görüyorsunuz bitmiş hala geçmiştesiniz sürekli bunu irdeliyorsunuz bu evlilik çok tuhafmış hatırladığım kadarıyla köyde sizi odadan falan kovuyordu ağır şiddet gördünüz ama hala takılı kalmışsınız siz okulda öğrenci yetiştiriyorsunuz siz bu ülkenin geleceğini eğitiyorsunuz bu yaşadıklarınızı en başta kabul etmemeliydiniz bi şekilde kurtulmuşsunuz ama hala deşiyorsunuz önünüze bakın lütfen
önceden bir öğretmen gördüğümde çok büyük saygı duyardım bana göre cidden çok önemli ciddi bir meslek kadınlar kulübündeki öğretmenleri gördükçe ileride çocuğum olursa nasıl kişiler yetiştirecek diyorum
bakın ben yaşamadığım bir şeyle ilgili atıp tutamam konu şiddet değilse şiddet bu olayın artık en uç noktası biri size isteyerek zarar vermiş psikolojinizi alt üst etmiş sağlıklı olmamanızı mantıklı düşünmemenizi anlayabilirim ama ayrıldığınız halde bu ortamdan uzaklaşmanıza rağmen sürekli geçmişi irdelemeniz normal değil gerekirse bir psikologdan destek alın o arkadaşınızdan değil arkadaş çevrenizi değiştirin o insan sağlıklı bir birey değil belki de siz hayatınızda bu tarz kadınları çekiyorsunuz? hiç bu yönden düşündünüz müBende yaşamamış olsaydım bunları muhtemelen aynı yorumu yapardım. Maalesef bazı şeyleri kabul edip, vazgeçmek öyle kolay olmuyormuş. Ki hala çok yakın bir arkadaşım psikolog olmasına rağmen eşinden şiddet görüyor ve bu adımı atamıyor. Ben çok attım evliliğimde boşanmak için adımlar ama ailelerin dahil olmasıyla uzadı süreç. Zaten en sonda da aileleri katmadan boşandım. Öğretmenliğime gelince buna görmeden nasıl yorum yaptınız anlamadım. Mesela tamda bugün okuldan teşekkür belgesi almıştım 50 kişilik sınıfımda eksiksiz herkes okumaya geçti diye. Ben köy öğretmeniyim. Okulum evime 50 km uzakta. Geçen yıl tayin hakkım vardı fakat ben gidince 1. Sınıflara ücretli öğretmen gelecek diye tayin hakkımı kullanmadım. Çok yakın bir okula gidebilecekken öğrencilerim için her gün 1.30 saat yol gelip gidiyorum köye. Ben çok zor günler yaşadım ama ne okuldaki arkadaşlarım ne de öğrencilerim hiçbirini hissetmedi. Hatta okuldakiler soyadı değişikliğinden anladılar boşandığımı. Umarım ileride Allah evlat sahibi olmayı nasip ederse benim gibi bir öğretmenleri olur..
Aslında ben iyiyim gerçekten. Büyük oranda atlattığımı hissediyorum. Öğrencilerime karşı çok hassasımdır. Özel hayatımı okul kapısında bırakır öyle girerim içeriye. İnsanın hayatı bazen öngördüğü gibi olmuyor. Kurtulmakta maalesef öyle hemen kolay olmuyor.O yorumda köyde olan şeyleri aynen yaşadım.Zaten bir gün boşanacağımı biliyordum. O gün gelecek zaten diyordum o yüzden onun bana attığı her taşa her kötülüğe sessiz kalmıştım. Hatta kumarı öğrendiğimde bile asla tartışmadım senin için yapabileceğim bir şey var mı demiştim. Ama rol yaptım ben. Aklımda biten evlilik için doğru zaman gelene kader sabır ettim. Biliyordum boşandıktan sonra benim bu sessizliğim en çok canını acıtacak. Şimdi diyemiyor arkamdan çok cazgırdı filan. Her şeye susuyordu diyor vicdan azabı artıyor. Yani daha 9 ay oldu izleri tamamen silinmesi için zaman var. Ama bu adam ara ara böyle hortlamasa belki çoktan bitmişti. Neyse yani ben seni anladım ama yine de insanları mesleği üzerinden değerlendirme bence. Eğitimli olupta yıllarca dayak yiyen çok kadın var maalesefbakın ben yaşamadığım bir şeyle ilgili atıp tutamam konu şiddet değilse şiddet bu olayın artık en uç noktası biri size isteyerek zarar vermiş psikolojinizi alt üst etmiş sağlıklı olmamanızı mantıklı düşünmemenizi anlayabilirim ama ayrıldığınız halde bu ortamdan uzaklaşmanıza rağmen sürekli geçmişi irdelemeniz normal değil gerekirse bir psikologdan destek alın o arkadaşınızdan değil arkadaş çevrenizi değiştirin o insan sağlıklı bir birey değil belki de siz hayatınızda bu tarz kadınları çekiyorsunuz? hiç bu yönden düşündünüz mü
köy öğretmeni olmak o öğrencilere hayat vaat etmeniz takdire şayan ama sizin onlara güçlü olmayı ayakta kalmayı öğretmeniz gerekiyor . Lütfen geçmişe bakmayın etkilenmeniz normal ama yaratığı her yerden engelleyin kendinizi iyileştirin yaralarınızı sarın şu an 367 katledilen kadından biri olabilirdiniz o adam normal değildi hayatta olmanızın tadını çıkarın
O sustukların sana zarar vermedi mi? Ben mesela cok cazgırımdır boşandıktan sonra arkamdan dese ne demese ne diye düşünüyorum ben. Pişman olacak adam sürekli şiddet uygulamazdı bence.Aslında ben iyiyim gerçekten. Büyük oranda atlattığımı hissediyorum. Öğrencilerime karşı çok hassasımdır. Özel hayatımı okul kapısında bırakır öyle girerim içeriye. İnsanın hayatı bazen öngördüğü gibi olmuyor. Kurtulmakta maalesef öyle hemen kolay olmuyor.O yorumda köyde olan şeyleri aynen yaşadım.Zaten bir gün boşanacağımı biliyordum. O gün gelecek zaten diyordum o yüzden onun bana attığı her taşa her kötülüğe sessiz kalmıştım. Hatta kumarı öğrendiğimde bile asla tartışmadım senin için yapabileceğim bir şey var mı demiştim. Ama rol yaptım ben. Aklımda biten evlilik için doğru zaman gelene kader sabır ettim. Biliyordum boşandıktan sonra benim bu sessizliğim en çok canını acıtacak. Şimdi diyemiyor arkamdan çok cazgırdı filan. Her şeye susuyordu diyor vicdan azabı artıyor. Yani daha 9 ay oldu izleri tamamen silinmesi için zaman var. Ama bu adam ara ara böyle hortlamasa belki çoktan bitmişti. Neyse yani ben seni anladım ama yine de insanları mesleği üzerinden değerlendirme bence. Eğitimli olupta yıllarca dayak yiyen çok kadın var maalesef
Numaramı değiştim engelli her yerden. Fake hesaplar açıyor sürekli. Yani sustuklarım çok zarar verdi tabi hala böyle karşıma gelsede şöyle bi içimi döksem hissi var. Ama azaldı bu histe. Zaten o yazdığı zamanlar bu duygum canlanıyor böyle her şeyi söylemek istiyorum ama bir şey değişmeyecek diye demiyorum. Ne bileyim ya o zaman öyle karar almıştım. Yaptığı şeylere cevap vermek hep kötü sonla bitiyordu. Laftan anlayana konuşursun anlamayana ne desen boşO sustukların sana zarar vermedi mi? Ben mesela cok cazgırımdır boşandıktan sonra arkamdan dese ne demese ne diye düşünüyorum ben. Pişman olacak adam sürekli şiddet uygulamazdı bence.
sorun bence zaten burda hala onlar benim arkamdan sakin desinler eski eşim pişman olsun diye düşünmeniz buraya odaklanmanız lazımAslında ben iyiyim gerçekten. Büyük oranda atlattığımı hissediyorum. Öğrencilerime karşı çok hassasımdır. Özel hayatımı okul kapısında bırakır öyle girerim içeriye. İnsanın hayatı bazen öngördüğü gibi olmuyor. Kurtulmakta maalesef öyle hemen kolay olmuyor.O yorumda köyde olan şeyleri aynen yaşadım.Zaten bir gün boşanacağımı biliyordum. O gün gelecek zaten diyordum o yüzden onun bana attığı her taşa her kötülüğe sessiz kalmıştım. Hatta kumarı öğrendiğimde bile asla tartışmadım senin için yapabileceğim bir şey var mı demiştim. Ama rol yaptım ben. Aklımda biten evlilik için doğru zaman gelene kader sabır ettim. Biliyordum boşandıktan sonra benim bu sessizliğim en çok canını acıtacak. Şimdi diyemiyor arkamdan çok cazgırdı filan. Her şeye susuyordu diyor vicdan azabı artıyor. Yani daha 9 ay oldu izleri tamamen silinmesi için zaman var. Ama bu adam ara ara böyle hortlamasa belki çoktan bitmişti. Neyse yani ben seni anladım ama yine de insanları mesleği üzerinden değerlendirme bence. Eğitimli olupta yıllarca dayak yiyen çok kadın var maalesef
Haklısın hakkını savununca da şiddet görmüşsün. İyi ki kurtulmuşsun. O pisliğin pişmanlığı kum torbası gitti ondan. Bu denli bir pislik asla değişmez. İnşallah cok güzel bi adam çıkar karşına.Numaramı değiştim engelli her yerden. Fake hesaplar açıyor sürekli. Yani sustuklarım çok zarar verdi tabi hala böyle karşıma gelsede şöyle bi içimi döksem hissi var. Ama azaldı bu histe. Zaten o yazdığı zamanlar bu duygum canlanıyor böyle her şeyi söylemek istiyorum ama bir şey değişmeyecek diye demiyorum. Ne bileyim ya o zaman öyle karar almıştım. Yaptığı şeylere cevap vermek hep kötü sonla bitiyordu. Laftan anlayana konuşursun anlamayana ne desen boş
Valla buraları çok etkilediDün gece yengeç dolunayı vardı ama hiç mi etkilemedi sizi. Sabaha kadar rahat uyumamanız gerekliydi![]()
Rüyasında görür ancak onusorun bence zaten burda hala onlar benim arkamdan sakin desinler eski eşim pişman olsun diye düşünmeniz buraya odaklanmanız lazım
sizin arkanızdan o tiyniyetsiz ahlaksız insanlar cazgır dese ne olur söke söke bi yerlerinden kan alırdım ben çünkü insan canı yandığında tepki verir hakkını arar aramalı
sessizliğim onu üzecek falan demişsiniz de çok romantik geldi bu düşüncelerinizi bir kadını döven adam o kadın onu boşadığında neye üzülür biliyor musunuz
maaşını alamadığı için çamaşırı yıkanmadığı için
ailesinin karşısında artık ezikleyecek biri olmadığı için
sırf bunlardan dolayı o adam sizi istiyor tekrar ezecek ve etrafa bakın ben bu kadını tekrar getirerek istediğimi yaptım bu ona en büyük orgazm çünkü
Güçlü durduğun için zaten cazip geliyorsun ona bence insanoğlu değişmez aynı hatayı tekrar yapma ateş almaz bu işMerhaba hanımlar.Bazılarınız biliyordur eski konularımdan. Yaklaşık 9 ay önce boşandım. Eski eşimle boşanma sebebimiz; psikolojik, ekonomik, ağır fiziksel şiddet, kumar. Yani evliliğin tutulacak tek bir tarafı kalmamıştı. Benimde suçlu olduğum kısımlar vardı evliliğimde. İlk başlarda kıskançlıklar, kavgalar çıkardım. Naz, trip yaptım. Yani aslında sebebi kendimi hiç değerli hissetmediğim bir evlilikte buldum kendimi ve hırçınlaştım. Ama eşimin yaptığı hatalar benimkileri bastırdı. Yaptığım her hatanın karşılığını şiddetle ödedim. Çok zor sancılı geçen bir 15 ay sonunda kumarı da öğrenmemle boşandım. Sorun şu ki eşim hala zaman zaman ulaşmaya çalışıyor bana. Boşandıktan kısa süre önce erkek kardeşi vefat etti. O sıra acı acıyı bastırdı diye galiba 3 ay falan hiç yazmadı. Sonra gelen pişmanlık mesajlarının önü arkası kesilmedi. Evliyken beni sevmediğini söyleyen adam aşık olmuş boşanınca. İşte yaptıklarından dolayı pişman tekrar barışmak istiyor, sana aşığım bir şans ver bir kere yüz yüze görüşelim gibi. Bu sıra da retro birde dün gece yengeç dolunayı bar diye içimden dedim ki bu yine hortlar. Ve öylede oldu. Daha önce yazdıklarına kısa da olsa cevaplar vermiştim işte beni unut asla olmaz türevinde mesajlar. Ama dün cevap vermeden direk engelledim. İçimde hala hesaplaşamamışlık hissi var. İstiyorum ki bana yaptığı her şeyi yüzüne vurayım söyleyim anlatayım. Sonra da ne anlamı olacak ki. Neyi değiştirecek. Ben yeni hayatımdan çok memnunum. Çalışıyorum ailemin yanındayım. Ara ara depresif hallere girsem gelecekten umudumu kessem de genel olarak iyiyim. Ama bu adam sürekli hortlayıp geldiği için dengemi bozuyor. Zamanında beni istemediğini ailesinin önünde bağırarak söylemişti. Boşanmak için can atıyordu. Evi temizlemek için yardım istediğimde sen bu evden s.. olup gittiğinde tamamen o zaman her yeri mis gibi yapacağım demişti. Öylede yaptı hala aynı evde yaşıyor. Daha boşanma gerçekleşmeden tüm eşyalarımı çöpe atmıştı. Bana yaptıklarını yazayım desem kitap olur. Zaten yazsamda ne kadarını anlayacak ki. Diz olsanız ne yapardınız hanımlar. Benim tek isteğim çok mutlu olmak. Ondan intikamımı mutlu olarak almak istiyorum hep. Zaten öyle de gösteriyorum kendimi. Hani mutluymuş gibi yaparak değil de sanki her şey normalmiş gibi davranıyorum. Yoksaydım bugüne kader hiçbir gönderme yapmadım bir yerden. Belki de o koyuyor ona. Çünkü ben evliyken aptal gibiydim. Bağımlı olmuştum. Ne yaparsa yapsın ağlardım beni bırakma falan diye utanıyorum şimdi o hallerimden. Oda ummuyordu benim böyle güçlü duracağımı. Neyse çok yazdım kızlar durum bu işte…
Ben de insanların değiştiğine asla inanmam. Zaten tekrar şans vereyim mi diye sormamıştım. Kendi açımdan o defter tamamen kapandı. Sadece ara ara dönüş yapıyor bende cevap vermiyorum ama bi veresim geliyor. İçimi dökeyim sayayım gömeyim sonra engelliyim diye ondan sordum burda ki arkadaşlara. Ama cevap vermemekte bir cevap aslında diye karar alıp cevap vermedimGüçlü durduğun için zaten cazip geliyorsun ona bence insanoğlu değişmez aynı hatayı tekrar yapma ateş almaz bu iş
En iyisini yapmışsın bence uzak dur kendine yeni bir yol çizBen de insanların değiştiğine asla inanmam. Zaten tekrar şans vereyim mi diye sormamıştım. Kendi açımdan o defter tamamen kapandı. Sadece ara ara dönüş yapıyor bende cevap vermiyorum ama bi veresim geliyor. İçimi dökeyim sayayım gömeyim sonra engelliyim diye ondan sordum burda ki arkadaşlara. Ama cevap vermemekte bir cevap aslında diye karar alıp cevap vermedim![]()
Güçlü durmaniza bayıldım. Devam edinizMerhaba hanımlar.Bazılarınız biliyordur eski konularımdan. Yaklaşık 9 ay önce boşandım. Eski eşimle boşanma sebebimiz; psikolojik, ekonomik, ağır fiziksel şiddet, kumar. Yani evliliğin tutulacak tek bir tarafı kalmamıştı. Benimde suçlu olduğum kısımlar vardı evliliğimde. İlk başlarda kıskançlıklar, kavgalar çıkardım. Naz, trip yaptım. Yani aslında sebebi kendimi hiç değerli hissetmediğim bir evlilikte buldum kendimi ve hırçınlaştım. Ama eşimin yaptığı hatalar benimkileri bastırdı. Yaptığım her hatanın karşılığını şiddetle ödedim. Çok zor sancılı geçen bir 15 ay sonunda kumarı da öğrenmemle boşandım. Sorun şu ki eşim hala zaman zaman ulaşmaya çalışıyor bana. Boşandıktan kısa süre önce erkek kardeşi vefat etti. O sıra acı acıyı bastırdı diye galiba 3 ay falan hiç yazmadı. Sonra gelen pişmanlık mesajlarının önü arkası kesilmedi. Evliyken beni sevmediğini söyleyen adam aşık olmuş boşanınca. İşte yaptıklarından dolayı pişman tekrar barışmak istiyor, sana aşığım bir şans ver bir kere yüz yüze görüşelim gibi. Bu sıra da retro birde dün gece yengeç dolunayı bar diye içimden dedim ki bu yine hortlar. Ve öylede oldu. Daha önce yazdıklarına kısa da olsa cevaplar vermiştim işte beni unut asla olmaz türevinde mesajlar. Ama dün cevap vermeden direk engelledim. İçimde hala hesaplaşamamışlık hissi var. İstiyorum ki bana yaptığı her şeyi yüzüne vurayım söyleyim anlatayım. Sonra da ne anlamı olacak ki. Neyi değiştirecek. Ben yeni hayatımdan çok memnunum. Çalışıyorum ailemin yanındayım. Ara ara depresif hallere girsem gelecekten umudumu kessem de genel olarak iyiyim. Ama bu adam sürekli hortlayıp geldiği için dengemi bozuyor. Zamanında beni istemediğini ailesinin önünde bağırarak söylemişti. Boşanmak için can atıyordu. Evi temizlemek için yardım istediğimde sen bu evden s.. olup gittiğinde tamamen o zaman her yeri mis gibi yapacağım demişti. Öylede yaptı hala aynı evde yaşıyor. Daha boşanma gerçekleşmeden tüm eşyalarımı çöpe atmıştı. Bana yaptıklarını yazayım desem kitap olur. Zaten yazsamda ne kadarını anlayacak ki. Diz olsanız ne yapardınız hanımlar. Benim tek isteğim çok mutlu olmak. Ondan intikamımı mutlu olarak almak istiyorum hep. Zaten öyle de gösteriyorum kendimi. Hani mutluymuş gibi yaparak değil de sanki her şey normalmiş gibi davranıyorum. Yoksaydım bugüne kader hiçbir gönderme yapmadım bir yerden. Belki de o koyuyor ona. Çünkü ben evliyken aptal gibiydim. Bağımlı olmuştum. Ne yaparsa yapsın ağlardım beni bırakma falan diye utanıyorum şimdi o hallerimden. Oda ummuyordu benim böyle güçlü duracağımı. Neyse çok yazdım kızlar durum bu işte…
Adamın kumar borcu mu ne vardı öyle hatırlıyorum, öde, retro metro kalmaz.Merhaba hanımlar.Bazılarınız biliyordur eski konularımdan. Yaklaşık 9 ay önce boşandım. Eski eşimle boşanma sebebimiz; psikolojik, ekonomik, ağır fiziksel şiddet, kumar. Yani evliliğin tutulacak tek bir tarafı kalmamıştı. Benimde suçlu olduğum kısımlar vardı evliliğimde. İlk başlarda kıskançlıklar, kavgalar çıkardım. Naz, trip yaptım. Yani aslında sebebi kendimi hiç değerli hissetmediğim bir evlilikte buldum kendimi ve hırçınlaştım. Ama eşimin yaptığı hatalar benimkileri bastırdı. Yaptığım her hatanın karşılığını şiddetle ödedim. Çok zor sancılı geçen bir 15 ay sonunda kumarı da öğrenmemle boşandım. Sorun şu ki eşim hala zaman zaman ulaşmaya çalışıyor bana. Boşandıktan kısa süre önce erkek kardeşi vefat etti. O sıra acı acıyı bastırdı diye galiba 3 ay falan hiç yazmadı. Sonra gelen pişmanlık mesajlarının önü arkası kesilmedi. Evliyken beni sevmediğini söyleyen adam aşık olmuş boşanınca. İşte yaptıklarından dolayı pişman tekrar barışmak istiyor, sana aşığım bir şans ver bir kere yüz yüze görüşelim gibi. Bu sıra da retro birde dün gece yengeç dolunayı bar diye içimden dedim ki bu yine hortlar. Ve öylede oldu. Daha önce yazdıklarına kısa da olsa cevaplar vermiştim işte beni unut asla olmaz türevinde mesajlar. Ama dün cevap vermeden direk engelledim. İçimde hala hesaplaşamamışlık hissi var. İstiyorum ki bana yaptığı her şeyi yüzüne vurayım söyleyim anlatayım. Sonra da ne anlamı olacak ki. Neyi değiştirecek. Ben yeni hayatımdan çok memnunum. Çalışıyorum ailemin yanındayım. Ara ara depresif hallere girsem gelecekten umudumu kessem de genel olarak iyiyim. Ama bu adam sürekli hortlayıp geldiği için dengemi bozuyor. Zamanında beni istemediğini ailesinin önünde bağırarak söylemişti. Boşanmak için can atıyordu. Evi temizlemek için yardım istediğimde sen bu evden s.. olup gittiğinde tamamen o zaman her yeri mis gibi yapacağım demişti. Öylede yaptı hala aynı evde yaşıyor. Daha boşanma gerçekleşmeden tüm eşyalarımı çöpe atmıştı. Bana yaptıklarını yazayım desem kitap olur. Zaten yazsamda ne kadarını anlayacak ki. Diz olsanız ne yapardınız hanımlar. Benim tek isteğim çok mutlu olmak. Ondan intikamımı mutlu olarak almak istiyorum hep. Zaten öyle de gösteriyorum kendimi. Hani mutluymuş gibi yaparak değil de sanki her şey normalmiş gibi davranıyorum. Yoksaydım bugüne kader hiçbir gönderme yapmadım bir yerden. Belki de o koyuyor ona. Çünkü ben evliyken aptal gibiydim. Bağımlı olmuştum. Ne yaparsa yapsın ağlardım beni bırakma falan diye utanıyorum şimdi o hallerimden. Oda ummuyordu benim böyle güçlü duracağımı. Neyse çok yazdım kızlar durum bu işte…