Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam cevoo, baya bi zaman önce okumuştum sıkıntılarını, takip ediyodum seni, son durumdan memnun olmana çok sevindim. ben de 10 haziranda revizyon oldum, henüz hala bandajlı ama bu sefer daha iyi oldu gibi.. arkadaşlık talebinde bulundum, kabul edersen sevinirim..
Canım Yaşadığın sıkıntıyı çok iyi anlıyorum..İnsan ne hayaller kuruyor ve sonuç böyle olunca çok can sıkıcı oluyor haliyle..Ben de okuduğun üzere çok kötü günler geçirdim..Seni arkdaş listeme ekledim..Göreceksin ne kadar kötü bir burunla 7 ay dolaşmak zorunda kaldığımı..Ama kesinlikle doktoruma çok güvendim diyebilirim..Yani 3. ameliyatımı yapıp beni bu kabustan uyandıran Emre İlhana..Ona ne kadar teşekkür etsem azdır..Benim burnumu ondan başka kimse düzeltemezdi..Öyle kötü durumdaydı içi dışı enkaz halindeydi..Karamsar olma herşeyin çaresi var canım..Sana istediğin konuda yardımcı olurum..Gerçekten halolmayacak şey değil..Henüz ilk ameliyatınmış bak..Ben 2 kere kötü tecrübe yaşadım..Ona rağmen düzeldi...Resimlerime bak sen karar ver. Aslında yeni resimler de ekliycem bir türlü fırsatını bulamadım..
Arkadaşlar ben 6 ay evvel Revizyon burun ameliyatı oldum. Sonuçlardan memnun değilim. Çok endişeleniyorum. Lütfen bildiğiniz doktorlarlar var ise deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Artık doğru düzgün nefes bile alamaz oldum.
Canım hem kulağımdan hem de kaburgamdan kıkırdak alınması gerekti..Ama korkulacak birşey yok..Çabuk iyileşiyor ve iz kalmıyor..Düzelmesi için başka çare olmayınca insan ister istemez kabulleniyor..Nasılsa olup geçecek diyorsun..Çok acı vermiyor ve ağrı kesicilerle idare edebiliyorsun..Emre bey benimki gibi 3. ameliyatları 8500e yapıyor canım..