Revizyon Ameliyatı Olup Memnun Olanlar

Canım fotolarım herkese açık benim profilime tıkla yani cevoo yazan yere, kişinin profilini görüntüle yazacak..Oradan gir sayfanın sağında albümümü göreceksin...

Kıkırdak alınması, yani kulaktan, iz bırakmıyor ve hiç kimse anlayamıyor bunu...Benim bir kulağımdan ve kaburgamdan(göğsümün hemen altından) kıkırdak grefti alındı ve burun sırtım içi, kanatları, burnum alnımdan itibaren yeniden yapılandırıldı...Hiç iz falan kalmadı..Zorluğuna gelince doktorum sağolsun ben öyle çok fazla acı falan hissetmedim..Herşey çok iyi gitti..Sonuçtan çok ama çok memnunum..Fotolarımı gördüğünde bunu kendin anlayacaksın..Ayrıca kbbci mi yoksa plastik cerrah mı polemiği bu forumda çok yer işgal etmiştir vaktiyle..Ben buna katılmıyorum..Adamın yaptığı işle ortada...Ben kbbci olmasıyla ilgilenmiyorum bu yüzden..Bu avantaj bile oldu benim için..Sonuçta burnumu mahveden de bir plastik cerrahtı..Yani doktorum revizyonda çok başarılı bu bir gerçek..Ancak insanların unutmaması gereken birşey var o da revizyon ameliyatlarından beklenen sonucun daha önce alınan hasarla çok bağlantılı olduğu ve gerçekçi beklentiler içine girilmesi gerektiğidir..Bence bir an evvel Emre beyle bağlantıya geçmelisin..O seni büyük ölçüde rahatlatacak ve düzelebileceğine ikna olmanı sağlayacaktır...

cevo canım öncelikle çok çok geçmiş olsun gerçekten üzücü şeyler yaşamışsın insanı psikolojik olarak çok etkiler elbette ama son ameliyattaki sonucu görünce çok beğendim çok güzel olmuş güle güle kullan burnunu. Beğendiğim minicik burunlarda olmuş çok güzel:nazar:

Canım çok teşekkür ederim..Ben albümümü herkese açık yaptım ki insanlar görsünler ve umutsuzluğa kapılmasınlar...Önemli olan doğru doktoru bulmak...

$2.webp önce

$1.webp sonra

Resimlerimden buraya da koydum kızlar.... 6 ay bitti

Son düzenleme:
selam cevoo, baya bi zaman önce okumuştum sıkıntılarını, takip ediyodum seni, son durumdan memnun olmana çok sevindim. ben de 10 haziranda revizyon oldum, henüz hala bandajlı ama bu sefer daha iyi oldu gibi.. arkadaşlık talebinde bulundum, kabul edersen sevinirim..

slm ben revizyon olan arkadaşların yorumlarını çok önemsiyorum. senin fotolarına paktım çok güzel olmuş. sadece merak ettim çökme falan yok sanırım sende, nasıl bi ameliyat oldun, kıkırdak alındı mı?, benim çökme var, daralma var, ayrıca yapay duruyo, bi de doktorun kim? teşekkürler

Canım Yaşadığın sıkıntıyı çok iyi anlıyorum..İnsan ne hayaller kuruyor ve sonuç böyle olunca çok can sıkıcı oluyor haliyle..Ben de okuduğun üzere çok kötü günler geçirdim..Seni arkdaş listeme ekledim..Göreceksin ne kadar kötü bir burunla 7 ay dolaşmak zorunda kaldığımı..Ama kesinlikle doktoruma çok güvendim diyebilirim..Yani 3. ameliyatımı yapıp beni bu kabustan uyandıran Emre İlhana..Ona ne kadar teşekkür etsem azdır..Benim burnumu ondan başka kimse düzeltemezdi..Öyle kötü durumdaydı içi dışı enkaz halindeydi..Karamsar olma herşeyin çaresi var canım..Sana istediğin konuda yardımcı olurum..Gerçekten halolmayacak şey değil..Henüz ilk ameliyatınmış bak..Ben 2 kere kötü tecrübe yaşadım..Ona rağmen düzeldi...Resimlerime bak sen karar ver. Aslında yeni resimler de ekliycem bir türlü fırsatını bulamadım..

Merhaba Cevo sana ulaşmam lazım özelden yazamıyorum,bende emre beye revizyon olmayı düşünüyorum görüşmeye gittim yalnız kaburgamdan kıkırdak alacağını söyledi,sen gerçekten memnun musun ? herhangi bir kayma veya erime oldu mu ? lütfen cevap yazarsan cok sevıneceğim,şimdiden tşk ederim

Canım ben ameliyat olalı 8 ayı geçiyor ve çok memnunum..Benimkisi çok zor bir revizyon ameliyatıydı..Kaburga ve kulağımdan kıkırdak alındı..Burnum nerdeyse yeniden yapıldı..Benim derim çok ince olduğu ve çok işlem gördüğü için belli aralıklarla dolgu yapılması gerekiyor..Bunun dışında herşey yolunda..Doktorumun ilgisi hep aynı ve ben bu durumdan da ayrıc da memnunum..Bana buradan da yazabilirsin yada mail adresimi verebilirim sana...Emre ilhan kesinlikle doğru tercih...Hele revizyon da...

Arkadaşlar ben 6 ay evvel Revizyon burun ameliyatı oldum. Sonuçlardan memnun değilim. Çok endişeleniyorum. Lütfen bildiğiniz doktorlarlar var ise deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Artık doğru düzgün nefes bile alamaz oldum.

Sevgili Cevoo,

Öncelikle çok geçmişler olsun... Sana başka bir konu üzerinden de revizyon ameliyatın ile ilgili soru sormuştum. Buradan da konuyu başlatanın sen olduğunu görünce buradan sorayım dedim. Sen ilk ameliyatını da Arda Katırcıoğlu'na mı yaptırmıştın? Çünkü revizyonu da genellikle ilk ameliyatı yapan doktor yapıyor. Sanırım senin iki revizyon ameliyatını da aynı doktor yaptı. Öyle mi?

Son düzenleme:
Canım eski halimi profilimden görmen mümkün..Herkese açık albümüm...Çok teşekkür ederim...Aradaki fark nereden nereye dedirtcek cinsten:)))

cevoo bende 5.ameliyat icin emre beyi düsünüyorum..senin burnuna kikirdak almasi gerekti mi emre beyin?birde fiyat konusunda bir bilgi verebilir misin?

Canım evet bende kaburga ve kulaktan kıkırdak alındı..Emre bey şu anda 3. ameliyatları 8500 e yapıyor diye biliyorum..İnşallah sende bir an evvel olur kurtulursun canım..Daha önce kıkırdak eklendi mi burnuna?

cevoo bende revizyon olucam.senin şu anki burnun çok güzel.önceki halini de görebilirmiyim beni eklermisin.bende de çok problem var düzelmez diye endişeleniyorum

Canım ilk halide son halide var albümün içinde..Albüm herkese açık..Görebilirsin..Sitenin yeni halinden dolayı farkedemiyor olabilirsin..Profilimi açtığında sol tarafı takip et..Albümüm orada...

Ayrıca düzelmez diye endişe etme hiç..Boşuna kuruntu ediyorsun..Ne burunlar düzeliyor, seninki niye düzelmesin..:34:

cevoo
senin kulağından kıkırdak alındı mı?
ben izmirde 2 doktorla konustum alınması sart dio.hatta ufuk bilkay kaburgadan bile alabilirim dedi. ama bu fikir korkutuo beni biraz:18::18:
emre bey senin ameliyatını ne kadara yaptı bu arada?

Canım hem kulağımdan hem de kaburgamdan kıkırdak alınması gerekti..Ama korkulacak birşey yok..Çabuk iyileşiyor ve iz kalmıyor..Düzelmesi için başka çare olmayınca insan ister istemez kabulleniyor..Nasılsa olup geçecek diyorsun..Çok acı vermiyor ve ağrı kesicilerle idare edebiliyorsun..Emre bey benimki gibi 3. ameliyatları 8500e yapıyor canım..

Canım hem kulağımdan hem de kaburgamdan kıkırdak alınması gerekti..Ama korkulacak birşey yok..Çabuk iyileşiyor ve iz kalmıyor..Düzelmesi için başka çare olmayınca insan ister istemez kabulleniyor..Nasılsa olup geçecek diyorsun..Çok acı vermiyor ve ağrı kesicilerle idare edebiliyorsun..Emre bey benimki gibi 3. ameliyatları 8500e yapıyor canım..

cevocum seninle konuştuğumuzda 6500 demiştin bana yani sen 6500 e olmuştun,2000 lira zam çok değil mi :(

Canım ilk ameliyatların bile çok yüksek olduğu doktorlar var...Bunun yanısıra Emre bey hastane ile anlaşmasını yenilemesine müteakip fiyatlarını yeniden gözden geçirdi sanıyorum..Revizyon bence çok sorunlu bir ameliyat ve hele benim ki gibi kulak ve kaburga kıkırdakları ile yeniden revize edilen burunların ömür boyunca doktora belli aralıklarla gözükmesi gerekiyor..Çok meşakkatli bir iş yani..Ben bu konuda bu kadar iyi revizyon sonuçları alan başka doktor görmedim..Benim enkaz burnum bile düzeldiyse daha ne olsun..O yüzden az mı çok mu bilemem ama yüzünüzün tam ortasındaki bir organ ve 3. ameliyat yeterince risk içeriyor tüm bunlar..O burnun doktorun elinde kalma riski de var..Nasıl hırpalandığını çok fazla bilmeden açıyor sonuç olarak..Herşeyle karşılaşabilir bu durumda..Ben ameliyatımı olalı nerdeyse 9 ay oluyor bu arada..Pek çok doktor ara ara fiyatlarını gözden geçiriyor ve Emre bey o eski fiyat uygulamasını epey bir uzun süre kullanmış.. 9 ayda zam yapmış gibi gözükmesin haksızlık olur bu..Dediğim gibi hastaneyle de olan anlaşmasının yenilenmesi bunda etkili olmuş..Ayrıca Acıbadem gerçekten çok donanımlı bir hastane, ben 3 kere ameliyat olmuş olarak (doğumu da sayarsak 4 ki oda özel hastanedeydi) Acıbadem de ameliyat olarak çok rahat ettim ve orada kaldığım 6 gün boyunca herşey yolundaydı...Yani bunu ameliyat olanlar çok iyi bilr hastanenin konforu, ameliyathanenin konforu çok önemli...En basit örneği ben ikinci ameliyatımda resmen kan kusarak uyandım, acıbademde ise bu kanı mideden aspire ettikleri için hiç böyle bişey yaşamadım..İkinci ameliyatımda ilk ameliyatımdada yaz ortasında ameliyat olduğum halde zangır zangır üşüyerek uyandım..İki saat ısınamadım...3. ameliyatımı da kışın ortasında oldum ama sıcacık ve çok rahat uyandım..7 saat ameliyatta kalmama rağmen.. Ya buna sırf salt fiyat olarak bakmamak lazım sanıyorum..Çok ayrıntı var..En güzeli de aynadaki sonuç ve sorunsuz...:nazar:

Back
X