- 15 Ağustos 2009
- 305
- 3
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam sana bir sey soracaktim kac saat ameliyat oldun?
son ameliyatım 7 - 7,5 saat gibi bişey sürdü...
Canım sen mi yapacaksın ameliyatı:)) Bırak da orasını doktorun düşünsün..Kaç saat sürerse sürsün haberin olmuyor yani sonuçta..Revizyon ameliyatları normalden uzun sürüyor ancak benimkisi extrem bir durumdu..Ona göre hesap yapma yani..Çok zor bir ameliyattı..
Canım ilk ameliyatların bile çok yüksek olduğu doktorlar var...Bunun yanısıra Emre bey hastane ile anlaşmasını yenilemesine müteakip fiyatlarını yeniden gözden geçirdi sanıyorum..Revizyon bence çok sorunlu bir ameliyat ve hele benim ki gibi kulak ve kaburga kıkırdakları ile yeniden revize edilen burunların ömür boyunca doktora belli aralıklarla gözükmesi gerekiyor..Çok meşakkatli bir iş yani..Ben bu konuda bu kadar iyi revizyon sonuçları alan başka doktor görmedim..Benim enkaz burnum bile düzeldiyse daha ne olsun..O yüzden az mı çok mu bilemem ama yüzünüzün tam ortasındaki bir organ ve 3. ameliyat yeterince risk içeriyor tüm bunlar..O burnun doktorun elinde kalma riski de var..Nasıl hırpalandığını çok fazla bilmeden açıyor sonuç olarak..Herşeyle karşılaşabilir bu durumda..Ben ameliyatımı olalı nerdeyse 9 ay oluyor bu arada..Pek çok doktor ara ara fiyatlarını gözden geçiriyor ve Emre bey o eski fiyat uygulamasını epey bir uzun süre kullanmış.. 9 ayda zam yapmış gibi gözükmesin haksızlık olur bu..Dediğim gibi hastaneyle de olan anlaşmasının yenilenmesi bunda etkili olmuş..Ayrıca Acıbadem gerçekten çok donanımlı bir hastane, ben 3 kere ameliyat olmuş olarak (doğumu da sayarsak 4 ki oda özel hastanedeydi) Acıbadem de ameliyat olarak çok rahat ettim ve orada kaldığım 6 gün boyunca herşey yolundaydı...Yani bunu ameliyat olanlar çok iyi bilr hastanenin konforu, ameliyathanenin konforu çok önemli...En basit örneği ben ikinci ameliyatımda resmen kan kusarak uyandım, acıbademde ise bu kanı mideden aspire ettikleri için hiç böyle bişey yaşamadım..İkinci ameliyatımda ilk ameliyatımdada yaz ortasında ameliyat olduğum halde zangır zangır üşüyerek uyandım..İki saat ısınamadım...3. ameliyatımı da kışın ortasında oldum ama sıcacık ve çok rahat uyandım..7 saat ameliyatta kalmama rağmen.. Ya buna sırf salt fiyat olarak bakmamak lazım sanıyorum..Çok ayrıntı var..En güzeli de aynadaki sonuç ve sorunsuz...![]()
Kızlar profilide önce ve sonra resimlerim mevcut..Hepsini görebilirsiniz..Albümüm herkese açık..
Ee o kadar ayrıntı da bırakın olsun 6500-8000 TL lik burun ameliyatına.Vallahi benim aklım almıyor 3. ameliyatını olacak biri olarak bu rakamlar çok uçuk değerler ya.Bir burun operasyonuna göre özellikle.Çünkü herkes çok iyi biliyor ki normalde hastanede yatış bile olmuyor ben şahsen hiç yatmadım 1 ameliyat ve 1 de revizyon geçirmiş biri olarak 2 saatten fazla kalmadım hastane de.Ne yazıkki benim bünyemle alakalı sorunlar yaşadım şimdi de kemik açılması denilen bir olay yaşıyorum ve sağ kemiğim tekrar törpülenecek umarım ciddi bir şey değildir doktorum çok önemsemiyor ama hayırlısı.Demek istediğim şey ise bu meblaların çok yüksek oluşu.Bazen okuyorum yurt dışında 15000 verenler bile olmuş ve sonuç yine hüsran.Sanırım biraz bünye ve şans olayı bu iş.
canım ben göremedim fotolarını