Revizyon Ameliyatı Olup Memnun Olanlar

cevo peki bu 8500 e hastanede kalmakta dahil mi?
bana izmirde bi doktorda 8500fiyat cıkardı. yani ben o kadar parayı gözden cıkardım
ama ben izmir deyim. orda kalmak kontrollere gitmek nasıl olur ya :44::44:

Canım ben hastanede 6 gün kaldım ve herşey dahil suit odaya eşimle birlikte 200 euro ödedim..3 öğün yemek de dahil buna..Çok rahat ettim diyebilirim..Hastanenin Emre beyin hastaları için uyguladığı fiyatlar gerçekten uygun..Ataşehirde hastane oldukça merkezi bir yerde ve ben gece acıktığımda birşeyler (civardaki restoranlardan ) sipariş ettiğimde kapıma kadar getiriliyordu..Hiç sıkıntı çekmedim yani canım...

canım ılk fotoların cok guzel.. burnunu cok begendım.. fakat bır foto dıyerlerınden alakasız burunda yamulma olmus buyuk bır degısıklık var.. senın yerınde olsam amelyatımı yapan dr un yanına gıder bunun hesabını sorarım.. benım kuzenımde amelyat oldu 1 yıl sonra tıpkı senın gıbı yamulma oldu fakat senınkı kadar barız degıldi.. kıkırdak buyumesı olabılıyormus ve o kıkırdagın alınması gerekıyormus o yuzden tekarar aynı dr a amelyat olucak. fazla gozunde buyutme canını sıkma saglıcakla kal

Canım o yamulma dediğin benim ikinci kötü geçen ameliyatım..Yanlış algıladın herhalde fotoları...Ben Emre beye 3. ameliyatımı oldum ve o 'yamulma' senin tabirinle ki çok daha fazlası vardı düzeldi...

Şimdi iki adet 2 .ameliyatımın sonucu olan resimlerin altında before yazıyordu, onu 2. ameliyatımın berbat sonucu olarak değiştirdim..Herhalde daha açıklayıcı olmuştur:))İlk defa da birisi böyle bir sonuç çıkardı..Çok enteresan:))

Canım sen mi yapacaksın ameliyatı:)) Bırak da orasını doktorun düşünsün..Kaç saat sürerse sürsün haberin olmuyor yani sonuçta..Revizyon ameliyatları normalden uzun sürüyor ancak benimkisi extrem bir durumdu..Ona göre hesap yapma yani..Çok zor bir ameliyattı..

Canım sen mi yapacaksın ameliyatı:)) Bırak da orasını doktorun düşünsün..Kaç saat sürerse sürsün haberin olmuyor yani sonuçta..Revizyon ameliyatları normalden uzun sürüyor ancak benimkisi extrem bir durumdu..Ona göre hesap yapma yani..Çok zor bir ameliyattı..

benımde 3.amelıyatım olucak aynen senın gıbı ne destek kaldı ne kıkırdak burun kenarlarındada çökmeler var .ve burnum çok kalın etlı bır burun ondan dolayı endıselenıyorum bırde bunyem cok hassas dıer amelıyatlarımdan dolayı bılgım var uzun sure kendıme gelemıyorum 3 4 saatlık amelıytlardı bunlar ama ınsallah bukadar cektıklerımıze deger bende hazıranda emre ılhana olucam inş guzel gecer

İnşallah canım ameliyatın çok güzel geçer..Sen doktoruna güven ve ayrıntılarla kendini sıkma..Göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor herşey..Ayrıca Emre beye ameliyat olacaksan Acıbademde olacaksın ve daha önce yaşadığın ameliyat ve ameliyathane tecrübelerinden çok daha konforlu olacak..Acıbadem gerçekten bu konuda çok farklı..O yüzden çok sıkıntı yaşamadan ameliyatını ve iyileşme sürecini atlatacaksın..Hayırlısı canım...

arkadaslar bisi sormak istıyorum burun operasyonu geciren cogu revizyona girıyomu? ben cok görmeye basladım merak edıyorum neden oluyo..bide mesela burunda hicbir problem yok nefes alma egrılık vb. sadece estetık oldu.. bide burnu sorunlu olan kemık egrılıgi yada nefes problemı ceken biri estetık oldu. hangisi revizyona ilerde daha cok gereksınım duyar yada bununla bi ilgisi varmı yokmu merak ettm..

Canım ilk ameliyatların bile çok yüksek olduğu doktorlar var...Bunun yanısıra Emre bey hastane ile anlaşmasını yenilemesine müteakip fiyatlarını yeniden gözden geçirdi sanıyorum..Revizyon bence çok sorunlu bir ameliyat ve hele benim ki gibi kulak ve kaburga kıkırdakları ile yeniden revize edilen burunların ömür boyunca doktora belli aralıklarla gözükmesi gerekiyor..Çok meşakkatli bir iş yani..Ben bu konuda bu kadar iyi revizyon sonuçları alan başka doktor görmedim..Benim enkaz burnum bile düzeldiyse daha ne olsun..O yüzden az mı çok mu bilemem ama yüzünüzün tam ortasındaki bir organ ve 3. ameliyat yeterince risk içeriyor tüm bunlar..O burnun doktorun elinde kalma riski de var..Nasıl hırpalandığını çok fazla bilmeden açıyor sonuç olarak..Herşeyle karşılaşabilir bu durumda..Ben ameliyatımı olalı nerdeyse 9 ay oluyor bu arada..Pek çok doktor ara ara fiyatlarını gözden geçiriyor ve Emre bey o eski fiyat uygulamasını epey bir uzun süre kullanmış.. 9 ayda zam yapmış gibi gözükmesin haksızlık olur bu..Dediğim gibi hastaneyle de olan anlaşmasının yenilenmesi bunda etkili olmuş..Ayrıca Acıbadem gerçekten çok donanımlı bir hastane, ben 3 kere ameliyat olmuş olarak (doğumu da sayarsak 4 ki oda özel hastanedeydi) Acıbadem de ameliyat olarak çok rahat ettim ve orada kaldığım 6 gün boyunca herşey yolundaydı...Yani bunu ameliyat olanlar çok iyi bilr hastanenin konforu, ameliyathanenin konforu çok önemli...En basit örneği ben ikinci ameliyatımda resmen kan kusarak uyandım, acıbademde ise bu kanı mideden aspire ettikleri için hiç böyle bişey yaşamadım..İkinci ameliyatımda ilk ameliyatımdada yaz ortasında ameliyat olduğum halde zangır zangır üşüyerek uyandım..İki saat ısınamadım...3. ameliyatımı da kışın ortasında oldum ama sıcacık ve çok rahat uyandım..7 saat ameliyatta kalmama rağmen.. Ya buna sırf salt fiyat olarak bakmamak lazım sanıyorum..Çok ayrıntı var..En güzeli de aynadaki sonuç ve sorunsuz...:nazar:

Ee o kadar ayrıntı da bırakın olsun 6500-8000 TL lik burun ameliyatına.Vallahi benim aklım almıyor 3. ameliyatını olacak biri olarak bu rakamlar çok uçuk değerler ya.Bir burun operasyonuna göre özellikle.Çünkü herkes çok iyi biliyor ki normalde hastanede yatış bile olmuyor ben şahsen hiç yatmadım 1 ameliyat ve 1 de revizyon geçirmiş biri olarak 2 saatten fazla kalmadım hastane de.Ne yazıkki benim bünyemle alakalı sorunlar yaşadım şimdi de kemik açılması denilen bir olay yaşıyorum ve sağ kemiğim tekrar törpülenecek umarım ciddi bir şey değildir doktorum çok önemsemiyor ama hayırlısı.Demek istediğim şey ise bu meblaların çok yüksek oluşu.Bazen okuyorum yurt dışında 15000 verenler bile olmuş ve sonuç yine hüsran.Sanırım biraz bünye ve şans olayı bu iş.

Ee o kadar ayrıntı da bırakın olsun 6500-8000 TL lik burun ameliyatına.Vallahi benim aklım almıyor 3. ameliyatını olacak biri olarak bu rakamlar çok uçuk değerler ya.Bir burun operasyonuna göre özellikle.Çünkü herkes çok iyi biliyor ki normalde hastanede yatış bile olmuyor ben şahsen hiç yatmadım 1 ameliyat ve 1 de revizyon geçirmiş biri olarak 2 saatten fazla kalmadım hastane de.Ne yazıkki benim bünyemle alakalı sorunlar yaşadım şimdi de kemik açılması denilen bir olay yaşıyorum ve sağ kemiğim tekrar törpülenecek umarım ciddi bir şey değildir doktorum çok önemsemiyor ama hayırlısı.Demek istediğim şey ise bu meblaların çok yüksek oluşu.Bazen okuyorum yurt dışında 15000 verenler bile olmuş ve sonuç yine hüsran.Sanırım biraz bünye ve şans olayı bu iş.

Aslında bunun tek cevabı var çok diyorsanız bu parayı vermezsiniz, olur biter..Sonuçta keyfi bir ameliyat..Hayati risk yok, birşey yok..Bu yorum çok yapıldı..Ben de böyle düşünenleri anlamıyorum..Ben son şansımı oynarken üçün beşin arkasını arasaydım o burunla epey bir dolaşırdım ortalarda ki böyle bir lüksüm yoktu..Hemen olmam gerekiyordu..Ayrıca benim burnumu görüp bunun kaç katını söyleyenler oldu ki şimdi isimlerini zikretmem yersiz..Onlarınki tamamen başımdan git taktiğiydi..Ben bu ameliyattan son derece memnunum ve iyi ki de olmuşum diyorum..Çok diyen de olmasın..Gitsin kime istiyorsa ona olsun, ne diyeyim..Herkes seçiminde özgür..Ben burnumu toparlayabilecek bir doktor arıyordum ve kime göstersem olmaz diyordu ya var mı ötesi..Yapacak doktoru bulmuşum, adamın yaptığı işler ortada ve yaparım diyor, parasını mı düşünecektim bir de uzun uzadıya..Benim için yapabilirim ve bu burun çok da güzel olur demesi yetti yani siz neden bahsediyorsunuz..Ne parası ne pulu gözümdeydi.. Ve verdiğim para bin kere helal olsun, ben huzurluyum ve sonuçtan bir o kadar memnunum..Bir kötü ameliyat daha geçirseydim o paranın on katını versem çaresi yoktu ve bu gün gibi ortadaydı..Bazı durumlarda paranın bir önemi kalmaz, benimki öyle bir durumdu kısaca..İlk ameliyatım olsa ve başıma gelebileceklerden habersiz bir hasta olsam belki parasını pulunu hesaplama lüksüm olurdu ama ben orayı geçeli çok oldu..Bazı şeylerin telafisi yoktur..Bu da öyle bir durum..Doktorum benim hayatımın bundan sonraki kısmını kendimle barışık ve mutlu geçirmeme vesile olan kişidir..Ben onu bulduğum için bu forum sayesinde çok şanslıyım..Bu mutluluk para ile ölçülebilecek noktada birşey değil..Sonuç olarak çok gelen gidip olmasın diyorum..Seçim sizin..

çok geçmiş olsun arkadaşlar bir arkdaşım bursa'da iestetikinternational'da amieliyat omuştu gayet başarılıydı

Back
X