Revizyon ameliyati oluyorum: )

Cok sevindim revizyonun icin hangi doktora oluyorsunuz baya bir sure arastirmistiniz sanirim umarim hersey gonlunuzce olsun gecmis olsun simdiden

Umarım her şey yolunda gider. Burun gibi bir derdiniz kalmaz.Bizim gibi doktor arayışı içinde olanlara da umut olur. Ne olur bize yolla fotoğraf. Benim de uzaması genişlemesi gerekiyor. Burnum dapdar.

Ameliyattan ne kadar süre sonra ders çalışabilirim ?kaburgadan kikirdak alınması çok rahatsız ediyor mu?
Kaburgadan kıkırdak alınması beni pek rahatsız etmedi. İlk iki üç gün yatıp kalkarken biraz sızlıyordu ama çabuk toparladı. 3. haftada hiç sızı kalmadı.Ama hala dikkatliyim. İlk birkaç hafta destek almak lazım yatıp kalkarken.
İlk üç gün biraz bitkindim. Birkaç gün içinde ders çalışabilirsiniz bence.

Umarım her şey yolunda gider. Burun gibi bir derdiniz kalmaz.Bizim gibi doktor arayışı içinde olanlara da umut olur. Ne olur bize yolla fotoğraf. Benim de uzaması genişlemesi gerekiyor. Burnum dapdar.
20 şubatta ameliyatım martın ikincisi haftası gibi fotoğraf paylaşırım.burnum tamamen kaburga kikirdgiyla yapılacak burun sırtı bende de dar genişletecek.

Ben kaburgadan kıkırdak alınmasından çok korkuyorum ama olan hastalar çok ağrı olmadığını söylüyorlar zaten benim korktuğum şeyde kıkırdak alınırken olumsuz birşey olur mu.yoksa ağrısı nasıl olsa geçer diye düşünüyorum.siz engin erkala mı ameliyat oldunuz burnun goruntusu nasıl oldu

Ben de korkuyordum. Akciğere zarar gelir mi diye sordum. Engin bey küçük bir olasılık olarak böyle bir riskin olduğunu ama böyle bir durumda hastanede hemen müdahale edileceğini söyledi. İki gün yattım hastanede, kontrol amaçlı. Ameliyatın ertesi günü akciğer röntgenimi çektiler. Kilolu hastalarda kıkırdak alırken sıkıntılı oluyormuş. Böyle durumlarda göğüs cerrahı çağırdığını söyledi. Ama genel olarak düşük bir riskmiş.
Engin Erkal'a oldum. Şu an burnum iyi ama 6. ayı bekliyorum. Umarım sorunsuz iyileşir.

Çok geçmiş olsun korktuğum şey zaten akciğer zedelebiliyormus.iyi yapılırsa birşey olmaz herhalde.

Çok geçmiş olsun korktuğum şey zaten akciğer zedelebiliyormus.iyi yapılırsa birşey olmaz herhalde.
Teşekkür ederim. İyi bir cerrahın zarar vereceğini zannetmiyorum. Düzgün alınırsa kıkırdak 3 hafta içinde kendini yeniliyormuş.

Doktorum kıkırdak kendini yenilemez dedi vücutta eriyen kıkırdaklar niye yenilenmiyor
Kaburgadaki yenileniyor, kaburga o boşluğu kıkırdakla dolduruyor. Burundaki yenilenmiyor. İkisi kıkırdak olsa da farklı yapıdalar. Kulaktaki de farklı yapıda. Kulaktaki burundakine en yakın olanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…