canım ya ben de aynı durumdayım sankiiii 4 ay oldu daha kontrole gittiğimde yamuk dedim evet minimum var dedi soğuk soğuk rahatsızlık verirse lokal ile düzeltirim zor deil dedi ben ucu da çok inik dedim kaldırırsam doğal olmaz dedi güzel olmadıktan sonra neye yarar yapmışken en iyisini yapamadıktan sonra...birde burnumun ortasında ufak bi çıkıntı var dokununca ele geliyor o kıkırdak erir dedi...herkes masaj yap demişti hep doktor bana onu bile belirtmedi o kadar ukala ve ilgisiz yani...revizyon için çok korkuyorum napsam?zühtü demir iyi diyolar...
kızlar hepinize selam ve de geçmiş olsun.bende tam 2 sene oldu burnum da ters v denilen sorun oluştu fazla kıkırdak alınımından dolayı.ilginç bir görüntü oluştu burnumda albümünde var zaten.çevresinde bu sorunu yaşamış ve 2. ameliyatı geçirmiş olanlar varmı ben olacam ama 2 senedir erteliyorum artık daynamayacam çünkü nefes problemide var offff aynı doktoruma olacam.güveniyormuyum zor ama güvenmek zorundayım.varsa deneyimi olan yazsın bide hep kötü olanlar yazmış yok mu hiç 2.ameliyatı iyi geçmiş sonucu güzel olan :1rolleyes:
teşekür ederim bakacam.umarım senin de sorunun en güzel biçimde çözülür.
ahh arkadaşım ben de aynen anlattığın gibi hissediyorum. Resmen artık hasta oldum. Heryerde burun görüyorum. Insanların sadece burunlarına bakıyorum. Nasıl olur ameliyattan sonra acaba diye düşünürken buluyorum kendimi. Geçenlerde hiç tanımadığım fazla samimiyetimin olmadığı bir kıza burnun çok güzelmiş, estetik mi diye soruverdim. Valla çok sıkıcı çoook. Bıktım artık bu durumlardan.. Hayatımın anlamı kalmadı. Nefes alamıyorum. Aynaya bakamıyorum. Tedaviye ihtiyacım var. Ameliyattan sonra terapiye başlıycam..kendimden sıkıldım bee...offff....mafoldumben
Yani hiç yoktan iyidir..Köşeye sıkışmasa hayatta vermezdi ama... Vicdanen rahatlamak için vermedi yani..Ben kendi işimi düşünüyorum da; bir müşterim benim hatam dolayı mağdur olsa uykularım kaçar, her halükarda maddi manevi zararını tazmin ederim. Ama ben şimdi iki merdiven çıkınca nefes alamadığım için çok yoruluyorumi spor yapamıyorum, sağlığım bozuldu...Nasıl rahat uyuyabiliyor anlamıyorum..Ben doktor olup böyle bir sonuç alsam, mesleği bırakırım yani..Gören doktorların aklı gidiyor, bu hata değil düpedüz skandal diyorlar..İnanamıyorlar..
Teşekkür ederim ama pek üzgün olduğunu sanmıyorum. Çünkü tavırları o yönde değil. Benden hep gerçekleri saklayıp geçiştirmekten başka bişey yapmadı. İlgisiz, umursamaz bir adam zaten. Ofisi bir güzellik merkezinin içinde ve ofisine gittiğinizde nezaketen ayağa bile kalkıp hoşgeldiniz demeyen, soğuk, kibirli ve en önemlisi yaptığı hatanın sonuçlarını kabul edip ona göre hareket edecek kadar olgun olmayan bir adam..Benim için korkunç bir tecrübe oldu kendisi...Kısacası üzgün olmaktan ziyade parayı verip kurtulduğuna seviniyodur.. Ne yazık ki böyle.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?