ben de zühtü demir i düşünüyorum revizyon için, psikolojim bozuldu artık, herkesin burnuna bakmaktan bi hal oluyorum sürekli. eski doktoruma çok güzel dileklerimi iletiyorum her gece dualarımda!!!
Geçmiş olsun..Ben Emre İlhana olacağım revizyon ameliyatını...Kendisiyle görüştüm..Aklıma fazlasıyla yattı...Çok revizyon yapan bir doktor...Bu forumda Zühtü beyin revizyon yaptığından hiç kimse bahsetmiyor..Yine ara konuş, bakalım ne diyecek....
inşallah
Canım olmadım daha bir kaç ay içinde olucam İnşallah...Olduğumda herkese ilan ederim zaten..kaydirigubbakcemile2 Sabırsızlanıyorum...
Canım olmadım daha bir kaç ay içinde olucam İnşallah...Olduğumda herkese ilan ederim zaten..kaydirigubbakcemile2 Sabırsızlanıyorum...
cnm sımdı gordumm burnunu dava acmayı dusunuomusun cunku yenı gelen bı kanunla artk dava acabılıosn estetık doktorlarına hıc olmazsaa verdıgın parayı gerı alırsınn
istediğinden çok daha güzel olur inşallah canım
Canım ben avukatım aracılığı ile paramı geri aldım, dava açmaya gerek kalmadı, uzlaştık böylece...Çok teşekkür ederim sağol ilgin için...Ben resmimi kimse şaşırıp bu adama ameliyat olmasın diye tutmaya devam ediyorum ...:enbuyukkk:
cnm sımdı gordumm burnunu dava acmayı dusunuomusun cunku yenı gelen bı kanunla artk dava acabılıosn estetık doktorlarına hıc olmazsaa verdıgın parayı gerı alırsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?