Evet haklısın ve diliyorum Allah'tan aynı talihsizliği bir daha kimse yaşamasın...İnanın çok ağır bir süreç ve insanın gerçekten çok canı yanıyor, her anlamda...
Çok teşekkür ediyorum ilginize, İnşallah düzelir.Septum perforasyonunun tamir edildiğini hiç gördünüz mü? Dış görünüş bir şekilde düzeltilir ama bu zormuş...
canim seni ck ii anliorum bende bi sene olcak 2 ayda ve nefes sorun yasiorum hem önden iki cukurum var...tabi seninki gibi dediler söle böle simdi dr emre ilhana yazdim malesef isvicrede yasadigim icin yazi beklemem gerekio bakalim...offfff okadarda para ödedim diom simdi keske türkiyede olsaydim
septum mu zor düzeltiliyormuş.bir kulak burun boğazcıya muayene oldunuz mu?
Septumum da delik oluştu benim son ameliyatta...O yüzden nefes alamıyorum..Delik zor kapanıyormuş diye duydumm..Çok büyük değil ama bilmiyorumm..
Arkadaşım İnşallah hayırlısı olur. İyi bir sonuç alırsın..
hehehe zaten denize gitmeyi düsünmiorum bu senede böle olsun istanbulda tkilirim apalim saol cevabin icin..peki emre ilhan se cok ii aratsirdinmi benim pek bilgim yokta burda istee baktim vee onun sitesine gittim..bi sorum da olcak nezama sana cevap vermisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?