Revizyon Ameliyatı Planlayan Arkadaşlar Buraya

Evet haklısın ve diliyorum Allah'tan aynı talihsizliği bir daha kimse yaşamasın...İnanın çok ağır bir süreç ve insanın gerçekten çok canı yanıyor, her anlamda...

tahmin edebiliyorum bende canmedkbb merkezinde çalışıyorum çok daha kötü sonuçlar geldi inanın düzelitiyor. yeterki siz pozitif olun :)

canim seni ck ii anliorum bende bi sene olcak 2 ayda ve nefes sorun yasiorum hem önden iki cukurum var...tabi seninki gibi dediler söle böle simdi dr emre ilhana yazdim malesef isvicrede yasadigim icin yazi beklemem gerekio bakalim...offfff okadarda para ödedim diom simdi keske türkiyede olsaydim

Çok teşekkür ediyorum ilginize, ınşallah düzelir.Septum perforasyonunun tamir edildiğini hiç gördünüz mü? Dış görünüş bir şekilde düzeltilir ama bu zormuş...

Çok teşekkür ediyorum ilginize, İnşallah düzelir.Septum perforasyonunun tamir edildiğini hiç gördünüz mü? Dış görünüş bir şekilde düzeltilir ama bu zormuş...

septum mu zor düzeltiliyormuş.bir kulak burun boğazcıya muayene oldunuz mu?

canim seni ck ii anliorum bende bi sene olcak 2 ayda ve nefes sorun yasiorum hem önden iki cukurum var...tabi seninki gibi dediler söle böle simdi dr emre ilhana yazdim malesef isvicrede yasadigim icin yazi beklemem gerekio bakalim...offfff okadarda para ödedim diom simdi keske türkiyede olsaydim

Geçmiş olsun canım yaa. Emre bey hemen cevap verir. Benim fotolarımı görünce beni telefonla aradı..Ben de mail yoluyla irtibat kurdum. 21 ocakta gidip kendisini görücem, İstanbul'a..Biliyor musun yurt dışında ameliyat olanların çoğu yaşıyor bu sorunu. Bizim doktorlar daha iyi iş çıkarıyor. Ben sana izlenimlerimi yazarım. Üzülme düzelir...Ben de yazın ameliyat olucam..Belki aynı zaman da oluruz:)opuyorumnanaktan

septum mu zor düzeltiliyormuş.bir kulak burun boğazcıya muayene oldunuz mu?

Septumum da delik oluştu benim son ameliyatta...O yüzden nefes alamıyorum..Delik zor kapanıyormuş diye duydumm..Çok büyük değil ama bilmiyorumm..

insallah yazdim mail cevabi bekliorum bakalim ne dicek belki fotoda ister..olursam anca iste yazin gidicem tr bakalim belki görüsürüzz

offf ben haftaya aynı doktora olacam.yapacak bişey yok sadece dua ediyorum.çünkü 3000 4000 tl para bulamayacam.başka şansın yok.benim durumum olsa emre ilhana olurdum çok övmüşsünüz kızlar:gitme:

Arkadaşım ınşallah hayırlısı olur. ıyi bir sonuç alırsın..

Arkadaşım İnşallah hayırlısı olur. İyi bir sonuç alırsın..

sağol cevoo. şu an gripim doktor iyileşmeden yapamıyormuş. ilaç alıyorum iyileşip tekrar masaya yatacam.sen asıl ne zaman olacan merak ettim bence ertleme güvendiğim bi doktorsa.inşallah senin de çok güzel bi burnun olur canım en kısa zamanda alkisalkisalkis

Canım ya sağol. Ben ameliyat olalı daha yeni 6 ay olacak. Emre bey gördüğünde aşağı yukarı ne zaman ameliyat olabileceğimi söyleyecek..Herhalde haziran da ancak olurum. Ama bilmiyorum daha evvel de olabilirim..Yaza yeni burunla girmek istiyorum. Çünkü geçen yaz hiç güneşlenemedim. Yüzüm gözüm şişti, hiç çıkamadım dışarı..ınşallah bu ameliyatlarımız başarılı geçerde bir daha ameliyat masasına yatmayız.. Ben senin için de dua edicem..Başarılı bir ameliyat geçirirsin ve burnundan çok memnun olursun ınşallah. Sen hemen olacaksın herhalde...sonuçları paylaş bizimle...opuyorumnanaktan

canim sana bisi sormak istiom ben 2 ayda ameliyat olmustum simdi emra ilhanda olursam yazin olucam yani 23.7 fela olucam güneste yasak eee benim tatilimde bölemi gecicek vallah ben düsüniom gezerim dolasirimdaaaa sapka takarim artik se nasil yapistinvereliniortak

Şapka takmıştım:) Gözlük takamıyorsun zaten, 50+ faktörlü güneş kremi sürmüştüm bolca. Aman dikkat et güneş lekelenmeleri daha çok oluyomuş. Güneşe çıkmadan evvel 20 dk falan önce sür öyle çık..Denize girmek falan pek rahat olmuyo işte..Kocaman şapkayla speedy gonzales gibi:)

hehehe zaten denize gitmeyi düsünmiorum bu senede böle olsun istanbulda tkilirim apalim saol cevabin icin..peki emre ilhan se cok ii aratsirdinmi benim pek bilgim yokta burda istee baktim vee onun sitesine gittim..bi sorum da olcak nezama sana cevap vermisti

hehehe zaten denize gitmeyi düsünmiorum bu senede böle olsun istanbulda tkilirim apalim saol cevabin icin..peki emre ilhan se cok ii aratsirdinmi benim pek bilgim yokta burda istee baktim vee onun sitesine gittim..bi sorum da olcak nezama sana cevap vermisti

Canım ben de Emre İlhana buradan ulaştım. Mail attım, resimlerimi yolladım. Hemen cevap verdi sağolsun. Sonra telefonla görüştük. Şimdi de 21 ocakta gidip ön görüşme yapacağım. Bakalım onun dediği tarihe göre de ameliyatı ayarlayacağım. Haziran gibi olur diye düşünüyorum. Ben onun revizyon olmuş hastalarının fotolarını burdan gördüm. Bir de aynen anlatıldığı gibi bir adam. Çok ilgili, sıcakkanlı, mesleğini sevdiği anlaşılıyor. Bir tane revizyon olmayı düşünen hastasına henüz rastlamadım. Sen ne zaman olacaksın? Sana cevap verdi mi? Aç telefonu konuş. Çok daha aydınlanırsın..Rseimlerini yolladın mı?

canim bende olursam iste 7 ayda olurum gider gitmez mail yazdim dünen cevap bekliorum anlatim durumumu tai fotomu görmek istediginde yollarim aamadim daha önce mailini beklemeye terci ediorum yoksa hemen ziplamis gibi olur....

Seni anlıyorum. ınşallah hayırlısı olur hepimiz için. Ben görüşünce sana izlenimlerimi ayrıntıları yazarım...opuyorumnanaktan

kızlar bende emre ilhana revizyon olmak istiyorum normal ücretleri 4 bçk civarlarıymışş bu revizyonlarda ne kadar oluyor hiç bilginiz varmı

Back
X