Bende yeni ameliyat oldum sayılır 2 buçuk ay olcak nerdeyse benimde ucu şuan şiş görünüyo iner mi küçülür mü biraz bilmiyorum. Revizyon konusunda da Barış Çakır , Emre İlhan, Abdülkadir Göksel isimlerini çok duyuyorum,forumda bunun hakkında birçok konu varBasindan beri boyleydi ama odemdir, sisliktendir diye pek ustunde durmadim. Bi de sureci sikintili gecirmistim ondan bu konuya takmamaya calistim korktugumdan. Ama ucu eski burnumdan bile buyuk ve asimetrik. Bir de ucunu uzun birakmis. Eski burnumu ekte paylasiyorum.
Tavsiye edebileceginiz revizyon doktoru var mi? Sadece burun ucum duzelmesi gercekten yeterli
Bende yeni ameliyat oldum sayılır 2 buçuk ay olcak nerdeyse benimde ucu şuan şiş görünüyo iner mi küçülür mü biraz bilmiyorum. Revizyon konusunda da Barış Çakır , Emre İlhan, Abdülkadir Göksel isimlerini çok duyuyorum,forumda bunun hakkında birçok konu var
Nerede yaşıyorsun Ankara da devlet hastanelerinde duyduğum isimler var,genelde daha uygun fiyatlı oluyor devlet hastaneleri. Bende devlette oldum. Şuan memnunum ancak hala şişi var dediğim gibi özellikle uç kısmı. Bide bir tarafı daha şiş duruyo o da geçer insallah,tek çare beklemekEvet ama biraz butce konusunda sikintilarim var2bucuk ayda ucu baya sis oluyor, 6 8 ay gibi daha anlasilir olur. Umarim icinize sinmistir
Nerede yaşıyorsun Ankara da devlet hastanelerinde duyduğum isimler var,genelde daha uygun fiyatlı oluyor devlet hastaneleri. Bende devlette oldum. Şuan memnunum ancak hala şişi var dediğim gibi özellikle uç kısmı. Bide bir tarafı daha şiş duruyo o da geçer insallah,tek çare beklemek
Bende yeni ameliyat oldum sayılır 2 buçuk ay olcak nerdeyse benimde ucu şuan şiş görünüyo iner mi küçülür mü biraz bilmiyorum. Revizyon konusunda da Barış Çakır , Emre İlhan, Abdülkadir Göksel isimlerini çok duyuyorum,forumda bunun hakkında birçok konu var
Canım artabilir de zaten 15-16 bin de çok çok fazla , sen bence devlet hastanelerini iyice araştır gerçekten devlette de çok başarılı doktorlar var. 5-6 bine bulabilirsinIstanbulda yasiyorumevet cok ucuk fiyatlar var ve revizyon olunca carpi 2 bi kac doktordan fiyat aldim 10-15 bin bandinda. Fakat ben o parayi biriktirene kadar yine artar mi dusunup duruyorum sizce artar mi yilbasindan sonra?
Bir de bu kaburgadan kikirdak alma olayi beni cok korkutuyorrr
Canım artabilir de zaten 15-16 bin de çok çok fazla , sen bence devlet hastanelerini iyice araştır gerçekten devlette de çok başarılı doktorlar var. 5-6 bine bulabilirsin
Tesekkur ederimbaya kötü olmuş geçmiş olsun
Aslında o da mantıklı son olsun iyisi olsun, sen araştırmaya devam et canım baktın olmuyor dediğin gibi yaparsın. Ama lütfen umutsuz olma hiç , herşeyin bir çaresi bulunuyor moralini hep yüksek tutDevlete bakiyorum ama doktor bulamiyorum resmenBi yandan da son olsun parasi neyse vereyim bi daha dusunmeyeyim kafasindayim..
Aslında o da mantıklı son olsun iyisi olsun, sen araştırmaya devam et canım baktın olmuyor dediğin gibi yaparsın. Ama lütfen umutsuz olma hiç , herşeyin bir çaresi bulunuyor moralini hep yüksek tut
Merhaba, sizinkine kaburgadan kıkırdak gerekmeyebilir. Benim okuduğum kadarı ile burun sırtı fazla oyulmuş burunlarda kaburga kıkırdağı kullanılıyor. Gördüğüm kadarı ile sizde öyle bir problem yok. Belki sizinki kendi mevcut kıkırdağınızla ya da kulak kıkırdağı ile halledilecek bir konudur. Ahmet Alp, Ümit Taşkın var benim forumdan okuduğum. Fiyatlarını bilmiyorum.
Evet kafama takiyorum ve hayatim boyunca da takicam buna eminim. Hala aynaya baktigimda ilk baktigim yer burnumBurun deliklerinde cok orantısız.ucu kare gibş yandan ve önden hafif eğrilik var.kötü değil burnun ama.
Diz ameliyatı olan kişiler çok fazla inceleyip çok fazla kafamıza takıyoruz.bence olmalısın revizyon.
Kıkırdak gerekmez sana oda nerden çıktı.
Aslında burnun kötü değil.doğuştan öyle bi burnum olsa estetik düşünmezdim .Evet kafama takiyorum ve hayatim boyunca da takicam buna eminim. Hala aynaya baktigimda ilk baktigim yer burnumbu arada doktor ilk ameliyatinda cok kikirdak cikarildiysa gerekebilir dedi. Bu kikirdak olayindan korkuyorum. Neden gerekemez dediniz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?