revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

Arkadaşlar,

Aranızda revizyon ameliyatı olup sitede konusu olanlar varsa lütfen özel mesaj ile bana bildirsin. Yeni ameliyatlarla rezivyonlar başlıklardan belli olmalı düşüncesindeyim
icon_winka.gif

mrb 20 gün önce antalyada estetik burun ameliyatı geçirdim ve sonuçlarım hiç iyye gitmiyo yaşadığım depresyonu en iyi sen anlarsın diye düşünüyorum kapının önüne bile çıkamıyorum biri görcek die o derece :(( burun ucum topak olmuş ve çok yukarı almış inecek dio ama benim hiç umudum yok senin doktorun revizyon ameliyatnı kaça yaptı canım öğrenebilirmiyim tşk ederim şimdiden :)

Ben revizyon ameliyatımı Emre ılhana oldum...:Bana arakadaşlık teklifi yollarsan albümümü görüp fikir edinebilirsin..Benim 3. ameliyatımdı..Burnumda ne kıkırdak ne de destek kalmıştı önceki ameliyatlardan...Bana yeniden kaburgadan ve kulak kıkırdaklarından burun yapıldı...Çok da başarılı oldu..Ayrıca burnumun içinde 2. ameliyatımı yapan doktorun açtığı kocaman septum perforasyonu vardı..(Delik) Onu da kapattı...Benimkisi çok extrem bir ameliyattı..Burnu benim kadar hasarlı olup ameliyat olan birini bu forumda daha henüz görmedim diyebilirim...Şimdi hem daha iyi nefes alabiliyorum..Hem de görünüşünden çok memnunum...

mrb 20 gün önce antalyada estetik burun ameliyatı geçirdim ve sonuçlarım hiç iyye gitmiyo yaşadığım depresyonu en iyi sen anlarsın diye düşünüyorum kapının önüne bile çıkamıyorum biri görcek die o derece :(( burun ucum topak olmuş ve çok yukarı almış inecek dio ama benim hiç umudum yok senin doktorun revizyon ameliyatnı kaça yaptı canım öğrenebilirmiyim tşk ederim şimdiden :)

arkadaşım daha 20 gün olmuş senin ama bende ilk zamanlar böyle diyordum o zamanla gerçekten inceliyor ve düzeliyor daha çok erken şuan şiş ve ondan kaynaklanıyor :40:

emre ilhan kulaktan kıkırdağı alırken, neresinden alıyor acaba kulagın?
arka taraftan görünmeyen kısmından mı yoksa, görünen taraftan alıp da onu da mı kapatıyor?

Canım ben ameliyat olalı epey oldu ve fiyatlar çok değişti..Bu yüzden ne desem yanlış olur..Ancak internet adresinden ulaşıp bilgi alabilirsin..Böyle daha sağlıklı olur..Sokağa çıkamamaya gelince, seni çok iyi anlıyorum ama üzülme bunun çaresi var ve ben kanlı canlı örneğiyim işte..Herşey düzeliyor ve inan sende bunun üstesinden geleceksin..

Ben revizyon ameliyatımı Emre ılhana oldum...:Bana arakadaşlık teklifi yollarsan albümümü görüp fikir edinebilirsin..Benim 3. ameliyatımdı..Burnumda ne kıkırdak ne de destek kalmıştı önceki ameliyatlardan...Bana yeniden kaburgadan ve kulak kıkırdaklarından burun yapıldı...Çok da başarılı oldu..Ayrıca burnumun içinde 2. ameliyatımı yapan doktorun açtığı kocaman septum perforasyonu vardı..(Delik) Onu da kapattı...Benimkisi çok extrem bir ameliyattı..Burnu benim kadar hasarlı olup ameliyat olan birini bu forumda daha henüz görmedim diyebilirim...Şimdi hem daha iyi nefes alabiliyorum..Hem de görünüşünden çok memnunum...
senin icin sevindim,eine problem bende var,
Bana da 5 amilat olucak,ben de cok iyi seyler ukudum Emre beyden, merak ediyorum senin ne sorumlarin vardi .?acaba fotoraflarinda önce ve sonraki hali beli oliyrmu.cevap alsam sevinirim.selam

mrb cevo bende estetık oldum burnumdan sag ucu sıvrı ıdı amelıyat eden doktor baana dedı hersey cok guzel olcak bana guven dedı cok guzel olcaksın dedı hep yalan demıs valla mahvettı benı revızyon dusunuyorum ben senı ekledım kabul edermısın

benim de ismi bilindik bir doktor değil bursada olmuştum ben 2004 de. artık doktorun izini bile bulamıyorum. şimdiyse nedense hep barış çakıra gidiyor aklım daha görüşemedim gerçi. doğru bir seçim yapamamaktan öyle korkuyorum ki uzadıkça uzuyor süreç.
sen kime yaptıracaksın? cesaret edebiliyor musun 3. ye? ilk ikisini aynı doktor mu yaptı?

mrb bende burun estetıgı oldum ama sımdı cok pısmanım mhvettı benı hergun aglıyorum revızyon olmak ıstıyorum kıme yaptırsam sende olcaksın galıba

aynı şekilde ben de ünlü bi doktora ameliyat olmuştum, o kadar da güzel burunlar yapmış, ama gel gör ki benim burnumda inanılmaz bi performans düşüklüğü yaşamış. dediğin gibi piyangonun vurduğu kişilerdenim.
ben bozanın düzeltebileceğine inanmıyorum. o yüzden başka bi doktora ameliyat olucam. inşallah seninki de düzeli canım. geçmiş olsun.

mrb bende estetık oldum burnumdan ve benı mahvettı hep cok ıyı olacak dıyolar olan hıcbırssey yok revızyon olsam acaba yıne hayal kırıklıgımı yasarm

mrb bende estetık oldum burnumdan ve benı mahvettı hep cok ıyı olacak dıyolar olan hıcbırssey yok revızyon olsam acaba yıne hayal kırıklıgımı yasarm

mrb kızlar öncelıkle size sunu söylemek sıtıyorum bende 3kez revızyon oldum .emre bey en sonolarak gecen hafta revızyonumu yaptı. bugun 1 hafta oldu kaburgamdan kıkırdak alındı bende hande melek ve cevo sayesınde emre beyı ıyıce arastırdım ve görusmeler sonrası okadar psıkolojık sorunlarla amelıyata karar verdım emre bey mukemmel bır ınsan bana tum durumları acıklıgıyla söyledı kendı yapıcagından cok benımıstedıklerıme önem verdı cok kahrımı cektı ama bırkerebıle gık demedı amelıyattan sonra bana burnumun resmını cekıp öyle sargıya almasını söyledım kontrollere gıttıgımde bana gösterdı ve ben okadar sasırdımkı bkadar mukemmel bır sonuc beklemıyordum hayatımda okadar dogru bır karar aldıgım ıcın cok mutlu ve emre beye cok mınnetkar kaldım.revızyon amelıyatlarında bırazdaha sabırlı ve bılınclı ılerlemek cok önemlı unutmayınkı herkesın burun yapısı bırbırınden farklı ama ben emınımkı duzelmıyıcek umutsuz olucak kendınızı uzup canınızı sıkıcak kadar sorun buyuk degıl.emınım hepınızınkı dogru secımı yaptıgınızda cok mutlu olucaksınız.şuan sabırsızlıkla sıslerımın ınmesını ve sargılarımın cıkarılmasını beklıyorum

Back
X