revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

mrb sevgi
revizyon ameliyatını yakın bi zamanda oldun sanırım
foto.larına baktım hoş duruyo
bende revizyon olmayı düşünüyorum. emre bey in revizyon ameliyat fiyatı ne kadar acaba?

ben ilk amelyatımı ordan burdan duyarak bakırköyde bir doktora oldum. burun baya küçüldü evet ma zamanda sağdan çökme ve burun ucu düşmesi oldu. üstünden 2 yıl geçmişti ki doktoru aradım böyle böyle diye. ben artık denizlideyim dr selahattin yaman a git dedi. o da bakırköyde. gittim, o benim öğrencimdir, burun ucunu yaparım ama çökme düzelmeyebilir dedi. meğer düzelmeyebilirden kastı hiç dokunmamakmış.

şimdi düşünüyorum da.. ne kadar safmışım. araştırmadan etmeden saf saf amelyat oldum. 2. amelyattan sonra çökmeler artık iki taraflı. burun ucu kemikle birlikte eğrilmeye başladı. ve bence enn önemlisi rahat nefes alamıyorum. rahat nefes almak istediğimde parmağımla burun yanlarına baskı uygulamam gerekiyor. fotoğraf çekilmek istemiyorum. her fotoğrafta burnumda iki taraftan gölgeler, şekilsiz bi görüntü var.

uzun bir zaman güner uysala gidip amelyat olmadan doldurtayım diye düşündüm. gittim görüştüm. ben ikisini de yaparım farketmez ama size ameliyat daha iyi olur dedi. olacaktım ki bu sefer bi dk dedim. ben hep bir doktorla görüşüp koyun koyun ameliyat masasına yatmaktan bu hale geldim. bu sefer araştırayım.

emre ilhan ve yakup avşarın adı çok geçiyor. kendileriyle bir görüşeyim diyorum ama öğretmenim, olsa olsa 5000 lira ayarlayabilirm. 10000leri okudum. bunu nasıl aşarım kara kara bunu düşünüyorum... :(

bende aynı durumdayım
adı gecen doktorların coğu istanbul da. bu yüzden 15 tatilinde ist.a gelicem. yaza da ameliyatımı olurum inş.
ama o zamana kadar da rrevizyonda basarılı olan doktorları arastırmak istiyorum. artık son ameliyatım olsun istiyorum :((
revizyon olmus ve su an ki durumlarından memnun olan arkadaslar. doktor isimlerinizi paylasın lütfen:(

mrb cevo bende estetık oldum burnumdan sag ucu sıvrı ıdı amelıyat eden doktor baana dedı hersey cok guzel olcak bana guven dedı cok guzel olcaksın dedı hep yalan demıs valla mahvettı benı revızyon dusunuyorum ben senı ekledım kabul edermısın

peki bu doktorun adini wermekte sakincasi warmi? bence bunarda bilinmeli....

ben ilk amelyatımı ordan burdan duyarak bakırköyde bir doktora oldum. burun baya küçüldü evet ma zamanda sağdan çökme ve burun ucu düşmesi oldu. üstünden 2 yıl geçmişti ki doktoru aradım böyle böyle diye. ben artık denizlideyim dr selahattin yaman a git dedi. o da bakırköyde. gittim, o benim öğrencimdir, burun ucunu yaparım ama çökme düzelmeyebilir dedi. meğer düzelmeyebilirden kastı hiç dokunmamakmış.

şimdi düşünüyorum da.. ne kadar safmışım. araştırmadan etmeden saf saf amelyat oldum. 2. amelyattan sonra çökmeler artık iki taraflı. burun ucu kemikle birlikte eğrilmeye başladı. ve bence enn önemlisi rahat nefes alamıyorum. rahat nefes almak istediğimde parmağımla burun yanlarına baskı uygulamam gerekiyor. fotoğraf çekilmek istemiyorum. her fotoğrafta burnumda iki taraftan gölgeler, şekilsiz bi görüntü var.

uzun bir zaman güner uysala gidip amelyat olmadan doldurtayım diye düşündüm. gittim görüştüm. ben ikisini de yaparım farketmez ama size ameliyat daha iyi olur dedi. olacaktım ki bu sefer bi dk dedim. ben hep bir doktorla görüşüp koyun koyun ameliyat masasına yatmaktan bu hale geldim. bu sefer araştırayım.

emre ilhan ve yakup avşarın adı çok geçiyor. kendileriyle bir görüşeyim diyorum ama öğretmenim, olsa olsa 5000 lira ayarlayabilirm. 10000leri okudum. bunu nasıl aşarım kara kara bunu düşünüyorum... :(

Ah ah çok geçmiş olsun.Bende sanırım 4. için doktor araştırmaya başlayacağım.Fiyatlar revizyonda bayağı uçuyor özellikle isim yapmış hekimlerde ama ben Cemil Tugayı düşünüyorum olası bir revizyonda hem fiyat olarak hem yorum olarak bayağı olumlu istersen bir sayfasına gir bak ben öyle yapıyorum şuan tüm doktorlar hakkındaki yorumları inceliyorum ama tabi fiyat olarakda uygun olması önemli.

bende revizyon ameliyatı olucam sorunlu bir burun sahibi olarak resimlerinizi görebilirmiyim:(ne iken nasıl olduğunu merak ediyorum..

mrb bende estetık oldum burnumdan ve benı mahvettı hep cok ıyı olacak dıyolar olan hıcbırssey yok revızyon olsam acaba yıne hayal kırıklıgımı yasarm

aynı seyelrı yasıoruz bende 5 ay once oldum ama sonuc hayal kırıklıgı :(( mecbue revızyon lazım ama emre beyın fıyatları col yuksek sanırımmm

Ben revizyon ameliyatımı Emre ılhana oldum...:Bana arakadaşlık teklifi yollarsan albümümü görüp fikir edinebilirsin..Benim 3. ameliyatımdı..Burnumda ne kıkırdak ne de destek kalmıştı önceki ameliyatlardan...Bana yeniden kaburgadan ve kulak kıkırdaklarından burun yapıldı...Çok da başarılı oldu..Ayrıca burnumun içinde 2. ameliyatımı yapan doktorun açtığı kocaman septum perforasyonu vardı..(Delik) Onu da kapattı...Benimkisi çok extrem bir ameliyattı..Burnu benim kadar hasarlı olup ameliyat olan birini bu forumda daha henüz görmedim diyebilirim...Şimdi hem daha iyi nefes alabiliyorum..Hem de görünüşünden çok memnunum...

Emre bey çok yüksek fiyat veriyor ama size kaça yapmıştı?

seninki çok güzel olmuş. kız kardeşim biraz daha bekleyip sen de Emre beye ameliyat olmalısın diyor.

merhaba arkadaslar
sizce hangi doktora revizyon olsam aklimda üc kisi var
dr avsar dr emre ilhan ve baris cakir ?

emre ilhanin cok revizyon hastasini gördüm ama dr avsarin hic görmedim dr baris cakirinda birdana falan

benim de aklımda barış çakır, selçuk inanlı, ahmet karacalar var. naci çelik ile daha görüşmedim. bu arada bu doktorların tümü ile mailleştim. hepsi ile yüzyüze görüşeceğim. 6 ay sonra da revizyon olacağım çünkü düzelecek şeyler değil burnumdakiler tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor :(

siz kimi önerirsiniz? burun ucu ve altında benim asıl problemim. bu konuda kimin işleri daha düzgün? burun altını çok içerde yapmıcak ve doğal bir burun ucu yapıcak...

benim de aklımda barış çakır, selçuk inanlı, ahmet karacalar var. naci çelik ile daha görüşmedim. bu arada bu doktorların tümü ile mailleştim. hepsi ile yüzyüze görüşeceğim. 6 ay sonra da revizyon olacağım çünkü düzelecek şeyler değil burnumdakiler tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor :(

siz kimi önerirsiniz? burun ucu ve altında benim asıl problemim. bu konuda kimin işleri daha düzgün? burun altını çok içerde yapmıcak ve doğal bir burun ucu yapıcak...

valla bence en iyi burun ucunu barış çakır yapıyor. nacı celık burnu cok uzun bırakıyor oda burda gorudgun hastalardan kı senın acık olmus oncekı amelıyatın ve kesıden dolayı alt kısımda sekıl bozuklugu var bence tekrar acık olma kapalıda iyi doktorlar barış çakır ve yakup avsar barısın revızyonlarını gordum ama yakup gormedm. bence gorus doktorlarla ve revızyon fotolarını gormeden karar verme

valla bence en iyi burun ucunu barış çakır yapıyor. nacı celık burnu cok uzun bırakıyor oda burda gorudgun hastalardan kı senın acık olmus oncekı amelıyatın ve kesıden dolayı alt kısımda sekıl bozuklugu var bence tekrar acık olma kapalıda iyi doktorlar barış çakır ve yakup avsar barısın revızyonlarını gordum ama yakup gormedm. bence gorus doktorlarla ve revızyon fotolarını gormeden karar verme

aynen burun altım berbat durumda! direk içeri göçmüş, kıkırdak dışarı pörtlemiş. dimdik garip birşey... ucu da yamuk. bunu kapalı teknikle düzeltebilir mi? tekrardan burnumu açtırmak istemiyorum. kemeri törpülemişti ilk doktor. sadece alına yakın yerde kırık hattı var, sivilce gibi belli. ama o kadar da olsun diyorum onun için tekrardan burnumu açtırmayayım... zaten çok şişiyorum zor topluyorum...

barış beye gideceğim bu hafta. mailime 2 kez cevap verdi. çok ilgili bir beye benziyor. burnumun altını düzeltsin bana yeter başka birşey istemem...

3. ameliyatımı Prof. Dr. Özcan Çakmak'a oldum. Ardımdan herhalde bir on kişi olmuştur. Perişan edilmiş burnumu, doğal bir görünüme kavuşturdu. Sonra başka ameliyatlar da yaptırdı yakınlarım. Ama revizyonda bence çok ehil. sitesine de girip bakabilirsiniz,Kadıköy Acıbadem de aslında...

3. ameliyatımı Prof. Dr. Özcan Çakmak'a oldum. Ardımdan herhalde bir on kişi olmuştur. Perişan edilmiş burnumu, doğal bir görünüme kavuşturdu. Sonra başka ameliyatlar da yaptırdı yakınlarım. Ama revizyonda bence çok ehil. sitesine de girip bakabilirsiniz,Kadıköy Acıbadem de aslında...

ne kadara oldun ve hangi hastanede oldun? burnun şuan çok yapay duruyor mu? 3 kere derisini açtılar sonuçta. benim bir korkum da bu; burnun yapay durması...

arkadaşlar bende revizyon ameliyatı olucam. birinci ameliyatta burnum öncekinden daha berbat oldu. artık bende takıntı haline geldi :25: kaburgamdan ve kulaktan kıkırdak alınacakmış. ayni şekilde ameliyat olmuş bi arkadaş bana yardımcı olabilirmi, çok korkuyorum :18:

ortalama revizyonu kaç liraya yapıyor.özel msj atamıyorum emre beyin hastaları bilgi verirse sevinirim

ortalama revizyonu kaç liraya yapıyor.özel msj atamıyorum emre beyin hastaları bilgi verirse sevinirim

slm ruby bende revizyon düşünüyorum 1 ay önce emre ilhana mail atmıştım revizyon ücreti 8.500 tl den başlıyor demişti yazdığı cevapta ama ben cesaret edemiyorum ameliyata artık enaz 1 yıl beklemeyi düşünüyorum en azından burnum biraz kendini toparlasın sen ilk ameliyatını ne zaman oldun canım.

Back
X