- 15 Ağustos 2009
- 305
- 3
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb cevo bende estetık oldum burnumdan sag ucu sıvrı ıdı amelıyat eden doktor baana dedı hersey cok guzel olcak bana guven dedı cok guzel olcaksın dedı hep yalan demıs valla mahvettı benı revızyon dusunuyorum ben senı ekledım kabul edermısın
aynen canım ya bende bu konuda şanssızım
inşallah güzel olur da bi daha ameliyat olmamıza gerek kalmaz
ben ilk amelyatımı ordan burdan duyarak bakırköyde bir doktora oldum. burun baya küçüldü evet ma zamanda sağdan çökme ve burun ucu düşmesi oldu. üstünden 2 yıl geçmişti ki doktoru aradım böyle böyle diye. ben artık denizlideyim dr selahattin yaman a git dedi. o da bakırköyde. gittim, o benim öğrencimdir, burun ucunu yaparım ama çökme düzelmeyebilir dedi. meğer düzelmeyebilirden kastı hiç dokunmamakmış.
şimdi düşünüyorum da.. ne kadar safmışım. araştırmadan etmeden saf saf amelyat oldum. 2. amelyattan sonra çökmeler artık iki taraflı. burun ucu kemikle birlikte eğrilmeye başladı. ve bence enn önemlisi rahat nefes alamıyorum. rahat nefes almak istediğimde parmağımla burun yanlarına baskı uygulamam gerekiyor. fotoğraf çekilmek istemiyorum. her fotoğrafta burnumda iki taraftan gölgeler, şekilsiz bi görüntü var.
uzun bir zaman güner uysala gidip amelyat olmadan doldurtayım diye düşündüm. gittim görüştüm. ben ikisini de yaparım farketmez ama size ameliyat daha iyi olur dedi. olacaktım ki bu sefer bi dk dedim. ben hep bir doktorla görüşüp koyun koyun ameliyat masasına yatmaktan bu hale geldim. bu sefer araştırayım.
emre ilhan ve yakup avşarın adı çok geçiyor. kendileriyle bir görüşeyim diyorum ama öğretmenim, olsa olsa 5000 lira ayarlayabilirm. 10000leri okudum. bunu nasıl aşarım kara kara bunu düşünüyorum...![]()
mrb bende estetık oldum burnumdan ve benı mahvettı hep cok ıyı olacak dıyolar olan hıcbırssey yok revızyon olsam acaba yıne hayal kırıklıgımı yasarm
Ben revizyon ameliyatımı Emre ılhana oldum...:Bana arakadaşlık teklifi yollarsan albümümü görüp fikir edinebilirsin..Benim 3. ameliyatımdı..Burnumda ne kıkırdak ne de destek kalmıştı önceki ameliyatlardan...Bana yeniden kaburgadan ve kulak kıkırdaklarından burun yapıldı...Çok da başarılı oldu..Ayrıca burnumun içinde 2. ameliyatımı yapan doktorun açtığı kocaman septum perforasyonu vardı..(Delik) Onu da kapattı...Benimkisi çok extrem bir ameliyattı..Burnu benim kadar hasarlı olup ameliyat olan birini bu forumda daha henüz görmedim diyebilirim...Şimdi hem daha iyi nefes alabiliyorum..Hem de görünüşünden çok memnunum...
benim de aklımda barış çakır, selçuk inanlı, ahmet karacalar var. naci çelik ile daha görüşmedim. bu arada bu doktorların tümü ile mailleştim. hepsi ile yüzyüze görüşeceğim. 6 ay sonra da revizyon olacağım çünkü düzelecek şeyler değil burnumdakiler tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor![]()
siz kimi önerirsiniz? burun ucu ve altında benim asıl problemim. bu konuda kimin işleri daha düzgün? burun altını çok içerde yapmıcak ve doğal bir burun ucu yapıcak...
valla bence en iyi burun ucunu barış çakır yapıyor. nacı celık burnu cok uzun bırakıyor oda burda gorudgun hastalardan kı senın acık olmus oncekı amelıyatın ve kesıden dolayı alt kısımda sekıl bozuklugu var bence tekrar acık olma kapalıda iyi doktorlar barış çakır ve yakup avsar barısın revızyonlarını gordum ama yakup gormedm. bence gorus doktorlarla ve revızyon fotolarını gormeden karar verme
3. ameliyatımı Prof. Dr. Özcan Çakmak'a oldum. Ardımdan herhalde bir on kişi olmuştur. Perişan edilmiş burnumu, doğal bir görünüme kavuşturdu. Sonra başka ameliyatlar da yaptırdı yakınlarım. Ama revizyonda bence çok ehil. sitesine de girip bakabilirsiniz,Kadıköy Acıbadem de aslında...
ortalama revizyonu kaç liraya yapıyor.özel msj atamıyorum emre beyin hastaları bilgi verirse sevinirim