Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kafam karıştı dr. emre ilhan mı, yakup avşar mı yoksa naci çelik mi??? hngisi revizyonda en iyi?
ya aslında neye uyuz oluyorum bılıyomusun handecım su hanı hızma takılan yer var ya orası sıs duruyo yanı kıvrımlı deıl ya uyuz oluyorum ya![]()
cnm bence hiç dokunma burnuna çünkü ameliyattan sonra oranın kıvrımlı olacağının garantisi yok bence hiç elletme güpgüzel burnun var kafana hiç takma herkes senin gibi burnu olsun diye ameliyat oluyor![]()
Bende bu doktorlar arasinda revizyon icin geldim gittim ama en sonunda Dr. Nazim Cerkese karar verdim. Asistanlari revizyon resimleri yolluyorlar e-mail atarsan
Bu arada ben 4. ameliyatımı Emre İlhan'a oldum mutluyum çok güzel bir buruna sahip oldum fikir olması açısından isterseniz ekleyip fotoğraflarıma bakabilirsiniz.
hande ben resimlerini goremiyorum ama cok merak ettim
arkadaş olarak eklemişiz aslında birbirimizi görmen lazım özel albüm değil çünkü bende anlamadım :44:
deemon, ben yurtdisindan gidecegim ve hicbir bilgim yok ve ameliyat günümü de aldim. Dr. Nazim Cerkes´in hastaya yaklasimi nasil? Asistani müsteri memnuniyetine cok önem verdigini söyledi. Görüsmeye gittiginde bilgisayar tasarimi yaptimi hemen ve istedigin sekilde burnu yapmismiydi? Tabi bu sans meselesi birazda. Ben Nazim Cerkes´in yaptigi burun tarzlarini begendigim icin de onu sectim ve cok
deneyimli bir doktora ihtiyacim vardi.
ne zaman ameliyat oluyorsun?
şöyle, sana çok dürüstçe nasıl olduğunu anlatayım. nazım çerkeş bence iyi bir doktor cunku benim 2 kere ameliyat edilip resmen domuzcuk burnuna donusen burnumu kulağımdan kıkırdak alarak baya iyi hale getirdi. ameliyat sonrası hızla iyileştim (hatta hastaneden (jinemed'di galiba) yürüyerek çıktım şaka gibi.
ama..... aradan 5 yıl geçti ve su an sol tarafım aşağıda ve nefes alamıyorum. bunda dr'un hatası var mı bilemem. bence benim iyileşme sürecimde birşey oldu. belkide koyduğu kıkırdağım eridi bilemiyorum.
oraya gittiğinde başka hasta resimlerini falanda gösteriyor,(aradan benimkini de gösterir eminim heheh) çoğu başarılı ve bence nazım çerkeş iyi bir dr. hastaya yaklaşım açısından, valla gidince görüceksin o kadar rahat bir adam ki şaşırırsın, sanki ameliyat diil de kaş aldırmaya gitmişin gibi.
tesekkür ederim bilgiler icin deemon, ben ocak ayinda planladim ameliyatimi. Benimde burun ameliyatim kaburgadan kikirdak alinarak yapilacak (cok kisaltildi burnum uzatilmasi gerekiyor) . Acikcasi kikirdak erimesini bazi insalar yaziyor buraya bende korkuyorum. Evet asistani banada dedi ameliyat sonrasini tamponsuz rahat gecireceksiniz diye ve bu benim icin cok önemli cünki Istanbulda ayni zamanda 10 gün gezecegiz ve ben rahat olmak istiyorum, diger ameliyatlarim gibi tamponlu ve yüzüm komple sargi halinde gezmek istemiyorum. Resimlerin varmi? Cok merak ediyorum, album yaparsan sevinirim. Bir sorum daha var. Niye tetrar ayni doktora gidip düzelttirmiyorsun. Ben mesela ayni doktorlara gitmiyorum cünki güvenmiyorum.