revizyon burun ameliyatında başarılı doktorlar

bi kez ilk ameliyatımı yapan doktorun adını verdiğim için banlandim, o yüzden malesef veremem ama burda adı geçen biri değil gördüğüm kadarıyla.

senin burnun zaten çokgüzel oldu kiki coco. serdar öztürkün en başarılı ameliyatlarından biri senin burnun

arkadaşlar emre ilhan la görüşmenizi tavsiye ederim 24 şubatta revizyon ameliyatı oldum herşey süper gidiyor şuan bantlarım çıktığı an resimlerimi paylaşıcm .....

arkadaşlar emre ilhan la görüşmenizi tavsiye ederim 24 şubatta revizyon ameliyatı oldum herşey süper gidiyor şuan bantlarım çıktığı an resimlerimi paylaşıcm .....

Kiz benimki cok kotu ne kdar odedin ben sten duramiorum bu burunla duzelmezde bence kotuydu dahda kotu oldu yanii beni eklermisin ??

Kiz benimki cok kotu ne kdar odedin ben sten duramiorum bu burunla duzelmezde bence kotuydu dahda kotu oldu yanii beni eklermisin ??

Hayatım benimde çok kötüydü berbattı birgün uyurken düşücek zannediyordum revizyon ameliyatını 9 500 e yapıyorr premıer 6.000 sanırsam...benim ikinci ameliyatım olduğu için 9.500
ödedim inan 2 senedir yemedim içmedim biriktirdim ama doktoruma helal hoş olsun ...sakın parasal olarak bakma ol.aya ben ilkinde öle baktım olaya daha beter oldu ilk ameliyat ları daha uyguna yaoıyor dediğim gibi 6.000 civarda he bu arada kaburgandan kıkırdak alıyor sanırsam revizyon olucaksın sende

Hayatım benimde çok kötüydü berbattı birgün uyurken düşücek zannediyordum revizyon ameliyatını 9 500 e yapıyorr premıer 6.000 sanırsam...benim ikinci ameliyatım olduğu için 9.500
ödedim inan 2 senedir yemedim içmedim biriktirdim ama doktoruma helal hoş olsun ...sakın parasal olarak bakma ol.aya ben ilkinde öle baktım olaya daha beter oldu ilk ameliyat ları daha uyguna yaoıyor dediğim gibi 6.000 civarda he bu arada kaburgandan kıkırdak alıyor sanırsam revizyon olucaksın sende

ben daha yeni oldum 9 ocakta ama berbat kiz bakilcak gibi degil ciden msn varsa eklim seni konusuruz olurmuu ?? yada beni ekle

Merhabe Handemelek, bende ikinci kez ameliyat olucam. Acaba Emre beyinrevizyon ameliyatini kac paraya yaptigini söyleyebilirmisin?

Merhaba, Emre Bey'in ikinci revizyon ücreti 9.500tl den başlıyor merak edenler içinde 3. veya 4. ameliyatlar ise 11 500 den başlıyor. Burdan okuduğum kadarıyla mayıs ayında fiyatlarda artış olacakmış.

canım benim bende emre beye ameliyat olmayı düşünüyorum 2. revizyonum olacak bende resimlerini görebilirmiyim ameliyat tecrübelerini merak ettim doğrusu

Türkiyedeki tek güvenilir doktor neden Yakup Avşarmış. Eminim onunda memnun olmayan hastası vardır mesela benim arkadaşım gibi. Arkadaşım kavisli bir burun istemişti zaten burnu fazla sorunlu değildi ama dümdüz bir burnu var şimdi ve ucunuda begenmiyor daha kalkık olması gerekiyordu. Yakup Avşarda sadece bir insan ve riziko almaya değmez direk Yakup Avşara yönlendirmek çok yanlış.

aynen canm abimde memnun kalmadı yakp avşardan

öncelikle herkese merhaba,
bende 2 ay önce deviasyon ameliyatı oldum estetik olarak da müdahele edildi ancak şekli hiç içime sinmiyor revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum ancak ameliyatımı başka bir şehirde oldum ve doktorum ameliyatı bırakıyor. şimdi istanbul da güvenebileceğim bir doktor arıyorum:( nerdeyse bütün yazılanları okudum ve araştırdım ama yine de bir çok isim var ne yapacağımı bilmiyorum:(

ben Ercan Demiray diyorum 2 hafta önce revizyon ameliyatı oldum ne şişlik ne morluk ve tam istediğim gibi bi burun oldu şiş haliyle bile çok güzel çok memnunum, tavsiye ederim

çok geçmiş olsun benım uzun bı sure beklemem lazım sanırım muayeneye gıdecegım doktorlar arasına ekledım cok tesekkurler.

size de çok geçmiş olsun ben de bir süre bekledim ikinci ameliyat için , ilk doktorum başlarda herkesin çok övdüğü bir doktordu, bana bambaşka bir burun yapmıştı çizdiğinin aksine yani herkes iyi sonuçlar alabiliyorken siz alamayabiliyorsunuz. ikinci ameliyatta çok daha hassas oluyor insan ilkinden güvenini kaybettiği için, bence en önemlisi güvenebileceğiniz ve çizdiğini yapabilen bi doktor bulmak, umarım istediğiniz gibi bir sonuç alırsınız

size de çok geçmiş olsun ben de bir süre bekledim ikinci ameliyat için , ilk doktorum başlarda herkesin çok övdüğü bir doktordu, bana bambaşka bir burun yapmıştı çizdiğinin aksine yani herkes iyi sonuçlar alabiliyorken siz alamayabiliyorsunuz. ikinci ameliyatta çok daha hassas oluyor insan ilkinden güvenini kaybettiği için, bence en önemlisi güvenebileceğiniz ve çizdiğini yapabilen bi doktor bulmak, umarım istediğiniz gibi bir sonuç alırsınız

canım ilk ameliyatını hangi dr.a olmuştun?

Back
X