bende emre beye amelıyat oldum. amelıyat oncesı psıkolojı çok kotu. doktor secımın acaba olmalımıyım korkuların, aılenın endişeleri. benım annem panık atak amelıyat boyunca sureklı anneme haber verıldı. bu surecı ben emre bey sayesınde kolay atlattım belkı emre bey yerıne baska bır doktor olsaydı ben amelıyat olmaktan vazgecerdım. artık eskısı gıbı degıl hıçbırsey ınetrnet denılen ortam herseye çok cabuk ulasmamızı saglıyor. dedıgım gıbı amelıyat oncesı psıkolojı çok kotu aklınıza bırçok sey gelıyor. bır suru soru ısaretı. ben bunlardan emre bey ve bırgul hanım sayesınde kurtuldum. konusmamız gorusmemız boyunca her bır soruma çok net cevaplar aldım. eskı burnuma bakıyorum ya ben eskı burnu fındık gıbı çok sevımlı hale getıren doktoru neden burda tavsıye etmeyım sonucta hepımızın buraya bakmasındakı amaç aynı. en ıyıye guzele ulasabılmek neden aynı amaç için çırpınan kısılere yardımcı olmayım. saglık o kadar basıt bırsey degıl kı. eger ben bırseyden memnun kalmadıysam neden bunu baskasına methederek yanlıs yonlendırerek kul hakkına gıreyım.
ben emre beyden memnun kaldım. sormam gereken bırsey oldugunda kendısıne çok rahat ulasabılıyorum. amelıyat oncesındekı ıletısımızmız nasılsa sonrasında da aynı sekılde devam edıyor.
ben emre beyden memnun kaldım. sormam gereken bırsey oldugunda kendısıne çok rahat ulasabılıyorum. amelıyat oncesındekı ıletısımızmız nasılsa sonrasında da aynı sekılde devam edıyor.