Merhaba, yanıtladığınız için teşekkür ederim doktorunuz kimdi acabaMerhaba ben ameliyat olduktan sonra burun sırtında açıklık oldu ve geniş duruyodu.dr.um tekrardan törpüleyip düzeltti.şu an çok memnunum
Teşekkürler, özelden burnunuzun resmini görmem mümkün mü acabaRica ederim..Fatih uygur dr.um
sağolun, revizyon için iyi doktoru bulmayı gerçekten çok istiyorum yeteri kadar bütçede ayıracağım ancak kime güveneceimi şaşırmış durumdayımResim yükleyemedim maalesef yarin yine denerim.revizyon olucaksan çok iyi araştır benim dr.um meme estetiğinde çok iyi ama burun için idare eder diyebilirim..doğal burun yapıyor.eksiği olduğunda müdehale ediyor..ama ben 2. Kez operasyon geçirdim.burun sırtım çok iyi oldu ama burun deliklerim asimetri resimde belli oluyor normalde belli değil ben çok takintılı değilim o yüzden sıkintı değil benim için ama sen hassassan iyi değerlendir..tabii bende oldu sende de olucak diye kural yok..bilgin olsun diye yazdım..geçmiş olsun
haklısınız zaten konu açtım yaşadıklarımla ilgili doktoruma göre burnum çok iyi ama herkes kalınlaştığının ve çok oyulduğunun farkında asla hata da kabul etmiyorlar. Eskiden gülerken yüzüm sempatik olurdu şimdi garip oluyorBenim dr.revizyinda kendine çok güveniyor ama bu da bir şans işi aynı dr.kiminin burnunu mükemmel yapıyor kimininkini de berbat yapabiliyor.biraz senin şansına bağlı hayırlısı olsun.Allah pişmanlık vermesin.burun tam yüzün ortasında ve senin ifadeni çok etkiliyor.en ufak hata seni sen olmaktan çıkartabiliyor
Benim de kavis düzleştirildi kaburgadan kıkırdak alındı solmtarafım çökük oldu ama dolgu yapılacak şimdi doktorun başka revizyonları güzel benim ilk kapalı ameliyatta burun sırtıma kavis verilmişti ucundan da gereksiz kıkırdak alınmıştı oraya da kıkırdak konuldu çökük yer hariç genel olarak memnunum şimdilik ucu kalkıktır hoşuma gidiyordu şimdi dümdüz oldu ilk ameliyat a bağlı sol da çöküklük kaldı işte[/QUOTEozelden fotograf atabilirmisiniz rica etsem burnunuzn uc kiamini benimde sanirim uc tarafatan fazla kikirdak alinmis bi tuhaflik var ama anlayamiyorum ben de atayim fotograf
geçmiş olsun umarım çöküklükte düzelir, doktorunuz kimdi acaba, bir de burun sırtınız önden nasıl görünüyotr normale göre kalın mı yoksa ince mi?Benim de kavis düzleştirildi kaburgadan kıkırdak alındı solmtarafım çökük oldu ama dolgu yapılacak şimdi doktorun başka revizyonları güzel benim ilk kapalı ameliyatta burun sırtıma kavis verilmişti ucundan da gereksiz kıkırdak alınmıştı oraya da kıkırdak konuldu çökük yer hariç genel olarak memnunum şimdilik ucu kalkıktır hoşuma gidiyordu şimdi dümdüz oldu ilk ameliyat a bağlı sol da çöküklük kaldı işte
Merhaba bende aynı problemi yaşıyorum kalınlaştı burnum ve önceden yüksekti şimdi değil hiç alışamıyorum önden ince ve yüksekti bütün yüz ifadem simam değişti revizyon için de cesaretim yok ama mutlu da değilim siz kime yaptırmayı düşünüyorsunuzMerhaba arkadaşlar, daha önce revizyon ameliyatı ile kavisli burun sırtını düz olması için burun sırtını yükseltip ,daha ince yaptıran oldu mu acaba aranızda? Böyle bir işlemi yapan doktor tavsiyesi verebilir misiniz?
Kavis verilince mutlaka ki kalinlasiyor.Merhaba bende aynı problemi yaşıyorum kalınlaştı burnum ve önceden yüksekti şimdi değil hiç alışamıyorum önden ince ve yüksekti bütün yüz ifadem simam değişti revizyon için de cesaretim yok ama mutlu da değilim siz kime yaptırmayı düşünüyorsunuz
Kavisi batsın valla ya istemiyorum kavis mavis incelsin burnum eskisi gibi olsun yandan dümdüz olsuun umrumda değil minicik kemerim vardı kafayı taktım ona şimdi önden güzel burnum odun gibi olduKavis verilince mutlaka ki kalinlasiyor.
Ben de aynı durumdayım kavis istmediğim halde kavis ve burun sırtım fazla alındığından basık durma + burnıum önden patlıcan gibiKavisi batsın valla ya istemiyorum kavis mavis incelsin burnum eskisi gibi olsun yandan dümdüz olsuun umrumda değil minicik kemerim vardı kafayı taktım ona şimdi önden güzel burnum odun gibi oldualışamıyorum bir türlü gözüm eski halini arıyor revizyonla incelttirmek istiyorum ama sadece o da değil yüksekti şimdi daha içe doğru basık onu da eskisi gibi yapabilirler mi bilmiyorum çok mu riskli şeyler istiyorum zaten psikolojim alt üst oldu o da olmazsa kendime bir daha gelemem herhalde
Aynısı benim de ışıkta bazen önden burun sırtım yok gibi duruyor sizinle aynı sorunu yaşıyoruz revizyon ben de düşünüyorum ama işte bu kadar değiştikten sonra incelten basıklığı düzelten bir doktor bulabilir miyiz acabaBen de aynı durumdayım kavis istmediğim halde kavis ve burun sırtım fazla alındığından basık durma + burnıum önden patlıcan gibi
Aynısı benim de ışıkta bazen önden burun sırtım yok gibi duruyor sizinle aynı sorunu yaşıyoruz revizyon ben de düşünüyorum ama işte bu kadar değiştikten sonra incelten basıklığı düzelten bir doktor bulabilir miyiz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?