Haldun kamburogluna gitmiştim ben muaneye girmeden önce beş sayfa anket gibi dokdurtuyor sana anlıcagın scr ni alıyor eger yapmak istemiyorsa herhangi bir şeyi bahane edip yapmıyor bende sigara içiyormusum diye yapmak istememişti halbuki bırakmıştım sonrada narkozdan ölen oluyor gibisinden konuştu ne bilim sacma sapan bahaneler hasta seciyor hemde cımbızlasecer gibiHaldun Kamburoğlu
Bu işin üstadı. Olarak yazıyor herkes istersen sende araştır oku bak olmasan bile mutlaka görüş tavsiyesi, önerisini dinle fikir edin
Aynı sorunu yasıyorum yıgıt ozer tıftıkcıoglu mahvetti burnumuMerhaba arkadaşlar, daha önce revizyon ameliyatı ile kavisli burun sırtını düz olması için burun sırtını yükseltip ,daha ince yaptıran oldu mu acaba aranızda? Böyle bir işlemi yapan doktor tavsiyesi verebilir misiniz?
Kime oldunuz revizyonBenim de kavis düzleştirildi kaburgadan kıkırdak alındı solmtarafım çökük oldu ama dolgu yapılacak şimdi doktorun başka revizyonları güzel benim ilk kapalı ameliyatta burun sırtıma kavis verilmişti ucundan da gereksiz kıkırdak alınmıştı oraya da kıkırdak konuldu çökük yer hariç genel olarak memnunum şimdilik ucu kalkıktır hoşuma gidiyordu şimdi dümdüz oldu ilk ameliyat a bağlı sol da çöküklük kaldı işte
Caresı ne kime fusunuyırsunuzÇaresi var da güvenip yaptıramıyorum
Merhaba ne yaptınız aynı durumdayızYa böyle yaşıcaz mutsuz, pişman, üzgün
Yada cesaret alıp yaptiricaz
Ama ben hayatımın sonuna kadar bu şekilde yaşayamam düzelttirmem lazım kesinlikle
SIZ ne yaptınız aynı durumdayız hepinizleAraştırmalarıniz nasıl gidiyor
Bulabildinizmi basıklık giderilecek
Kavisi duzelticek doktor
Nasıl anladı acıklık oldugunuMerhaba ben ameliyat olduktan sonra burun sırtında açıklık oldu ve geniş duruyodu.dr.um tekrardan törpüleyip düzeltti.şu an çok memnunum
Mesaj kutubuza bakar mısınız ne yaptınız ben de aynı durumdayımSizindemi burun sırtı yok gibi duruyor ve basık
Msj attım naptınız yardım edin lütfenadını duydum ama hic arastirmadim. Teşekkür ederim. Görüşürüm ilk uygun zamanda
Ben hiç memnun değilim yaptığı burundan 2. Ameliyatı düşünüyorum estetik demeye bin şahit ister kendi sayfasına da seçerek koyduğu burunlar da birbirinin aynısı ve kaba nasıl memnun oluyorlar anlamadımHaldun Kamburoğlu
Bu işin üstadı. Olarak yazıyor herkes istersen sende araştır oku bak olmasan bile mutlaka görüş tavsiyesi, önerisini dinle fikir edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?