Merhaba 13 gün önce revizyon ameliyatı oldum revizyon ameliyatı iyi geçip sonra problem yaşayan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Istanbuldaysaniz bahcelievler aile hastanesinden ilhan egilmezi oneririm. Kendisi revizyonumu yapti. Revisyonda baya iddiali ve fiyati cok uygun. Baska dokrorlar kaburgadan parcq alicaz falan demislerdi bana. Hic oyle bisey yapmadi ve cook memnunum. Tavsiye ederim gidip gorusun.Revizyon olmayi dusunuyorum. Doktor arayisindayim
Istanbuldayim. Tesekkurler arastirayim doktoru. Sizin sikintiniz neydi?Istanbuldaysaniz bahcelievler aile hastanesinden ilhan egilmezi oneririm. Kendisi revizyonumu yapti. Revisyonda baya iddiali ve fiyati cok uygun. Baska dokrorlar kaburgadan parcq alicaz falan demislerdi bana. Hic oyle bisey yapmadi ve cook memnunum. Tavsiye ederim gidip gorusun.
Ne zaman oldunuz sizIstanbuldaysaniz bahcelievler aile hastanesinden ilhan egilmezi oneririm. Kendisi revizyonumu yapti. Revisyonda baya iddiali ve fiyati cok uygun. Baska dokrorlar kaburgadan parcq alicaz falan demislerdi bana. Hic oyle bisey yapmadi ve cook memnunum. Tavsiye ederim gidip gorusun.
Burnunuz yavaş yavaş oturuyor çok güzel olmuş beğendim güle güle kullanın15.gün yorumlarınız benim icin çok değerli tecrübeli arkadaşlardan bekliyorum
Çok teşekkür çok yeni bakalım nasıl değişcek oturana kadar evrim geçirmeyimde :)Burnunuz yavaş yavaş oturuyor çok güzel olmuş beğendim güle güle kullanın
1.5 2 sene kadar oldu benim.Ne zaman oldunuz siz
Revizyon da sizde de kıkırdak kullanıldımı1.5 2 sene kadar oldu benim.
Cokme ve nefes alamama sorunlari vardi bende.Istanbuldayim. Tesekkurler arastirayim doktoru. Sizin sikintiniz neydi?
merhaba, kime olmushtunuz revizyonu?daha 15 gün cok yeni burnunuz ve şiş bn 2015 de revizyon oldum burnunuz hızlı bır degısıme gırecek 6. ay ıcınde odemleriniz iyice gider ucu ıse en son gider .benim 2.senenın sonunda artık burnum ıyıce yumusamıstı sadece sabırlı olun inşallah bu surecte hersey gonlunuzce olur
ahmet ıslama oldum benmerhaba, kime olmushtunuz revizyonu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?