Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Revizyon olan arkadaşlar ne gibi değişimler oldu 6 ay sonunda yardımcı olursanız çok sevinirim16.gün yorum bekliyorum
merhaba şuan bile gayet iyi görünüyor bende ağırlık var gibi burnumun üzerine muhtemelen koyulan kıkırdakdan olduğunu düşünüyorum iyice şişlikler inince toparlanınca daha iyi olacağını düşünüyorum geçmiş olsun arkadaşım inş bunda sonuç istediğimiz gibi olur sen nerde kime oldun ilk ameliyat ını yapan dr mu seninkideRevizyon olan arkadaşlar ne gibi değişimler oldu 6 ay sonunda yardımcı olursanız çok sevinirim
merhaba, siz soyledikten sonra dr ahmet islami da arastirdim ve randevu aldim, siz memnun musunuz? bende de revizyon olucak biraz karasizim acikcasi. yaptigi burunlar biraz erkek burunlari gibi nasil desem burun sirti cok hafif kemerli gibi geldi bana bir kac fotoda. sizde nasil acaba?ahmet ıslama oldum ben
eve ben memmunum zaten bende sırtı yuksek bır burun yaptırdım revizyon oldum AHMET İSLAMDA Siz nasıl ıstersenız oyle yapıyor burna ımzasını atanlardan degılmerhaba, siz soyledikten sonra dr ahmet islami da arastirdim ve randevu aldim, siz memnun musunuz? bende de revizyon olucak biraz karasizim acikcasi. yaptigi burunlar biraz erkek burunlari gibi nasil desem burun sirti cok hafif kemerli gibi geldi bana bir kac fotoda. sizde nasil acaba?
bu ay görüşecegim kendisiyle. rica etsem bana fotograv ata bilir misiniz özeldeneve ben memmunum zaten bende sırtı yuksek bır burun yaptırdım revizyon oldum AHMET İSLAMDA Siz nasıl ıstersenız oyle yapıyor burna ımzasını atanlardan degıl
yazi bekliyorum, daha doktorlara karar veremedim, gorustum bir kac doktorlaRevizyon İcin ne yaptınız ben de dusunuyorum
Kimlerle gorustunuzyazi bekliyorum, daha doktorlara karar veremedim, gorustum bir kac doktorla
Ahmat islamla, Mustafa karaca, Volkan kahya, Alev camciogluylaKimlerle gorustunuz
Peki ne dediler işlem için mumkunmuymus zorlukları nelermısAhmat islamla, Mustafa karaca, Volkan kahya, Alev camciogluyla
Sıkıntı neydı sızdekıAhmat islamla, Mustafa karaca, Volkan kahya, Alev camciogluyla
bende burun sirtim fazla oyuk. orani yukseltmek gerek. volkan bey kabul etmedi, digerleri yapariz dediPeki ne dediler işlem için mumkunmuymus zorlukları nelermıs