revizyon :((

mutsuzumutsuzarzu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
21
1
0
35
İstanbul
Lütfen bu sorunu yaşayanlar bana yardımcı olur musunuz?psikoloji nasıl alt üst oluyor biliyorsunuz.Yüzüm uzun doktor denilen şahıs doğal burun yaptığını ve yüzümde harija duracak bi burun yapacağını söyledi.İki aydır yaşamıyorum desem yeridir.Uzun yüzümde ufacık ve fazla törpülenmiş bir burun bırakmış artı önceden olan bütün problemler devam ediyor kemer var önden cıkıntı var eğrilik var.Nefeste problemim yoktu şimdi sağolsun sağ burun deliğimden hiç nefes alamıyorum. Ya çocuğuma bile ilgimi veremiyorum remen depresyona girdim.Ne olur bana iyi revizyon ameliyatı yapan bir doktor önerin. Sizce Güncel Öztürk nasıl bu konuda?Allahım yardım etsin çok pişmanım (

Güncel ozturk basarili bir doktor. Birkac revizyonunu gordum güzel. Ama emre ilhan'i da arastirin derim. Emre bey revizyonda cok cok iyi. Canli örneklerini gördüm. Revizyonda guvenebilecegim tek doktor diyebilirim. Uzulmeyin ne burunlar duzelmis. Saglikli sonuc icin ilk ameliyattan 1 yil gecsin öyle yaptirin. Ben de aynı durumdayim cok mutsuzum ama Emre beye cok guveniyorum bu beni ayakta tutuyor. İnşallah kurtulursunuz bu dertten.

merhabalar bende problemlerim çözülmediği için ikinci ameliyatı olmak zorunda kalmıştım
çok küçüldü diyorsun sanırım kıkırdak dokuyla ek yapılıp istediğin şekle sokabilirler
ilk ameliyatımda çok zorlandığım için ikinci ameliyatımda ameliyathaneyi birbirine katmıştım ben
inşallah sende öyle bir sorun olmaz başarılı bir operasyon geçirmeni dilerim.

İnşallah iyi olur resmen hayattan soğudum bir burun bu kadar psikoloji bozar mı diceksiniz ben kendimi çok kötü hissediyorum. Kıkırdak dokum iyileşmeden olsam ne olur sizce?zaten eskiden olan bütün sorunlarım tekrarladı burnum yine yamuk yine kemerli.bide önceden nefes problemim yoktu şimdi bi burun deliğim tamamen tıkalı. 2 ay oldu sizce bundan kötüsü olur mu ha bide burnum önceden uzun ve inceydi şimdiyse kısa ve basık duruyor yüzümde. Hayatımın en büyük hatasını yaptım

Dokular iyilesmeden ameliyat olmayin bence. 2.defa uzulmeyin. Dokular iyilessin sabredin. Sonuc ömürlük olsun. Kaburgadan kikirdak alip duzeltirler. Cok fazla revizyon hastası ile konustum. Hepsi revizyon sonrasi çok mutlu. Yalnız ameliyat olacaginiz doktor cok onemli. Doktora kendinizi iyi ifade etmelisiniz. hemen karar vermeyin arastirin. Revizyon olan kisilerle konusun. Uzulmeyin sifirdan yapilan burunlar gördüm. Çözümü var. Üzülmemek elde degil ama sabredin arastirin sonuc sizi mutlu etsin.

benim fikrim 6 aydan önce tekrar ameliyat olmamanız yönünde. zaten doktorunuz da bu kadar kıza zamanda tekrar bir ameliyat yapmaz zannetmiyorum, üstelik tamamen uyutulmak istiyorsan da 2 ayda olmaz canım o. insanlara yeniden yüz nakli yapılıyor senin fındık burnun da ceviz haline gelebilir =') canım hiç moralini bozma doktorunla konuş takmmaya çalış etrafındakileri seni kötü hissettiren insanlarla pek muhattap olma hayatı zehir etme kendine. benim burnum kırıktı 18 yaşıma kadar doktor bile dalga geçmişti bu ne böyle diye ama şimdi gayet güzel =) ben 18 sene öyl yaşadıysm sende 4 aycık daha öyle yaşa noolucak. öptüm canım çok güzel olsun inşallah muynun =)

Muhammet dilber emre ilhan mehmet mutaf düşünebilirsin,üzülme yahu biliyorum ben de çok çektim.ne kadar üzülme desem de biliyorum mümkün değil ki üzülmemen..( resimlerini görmek isterim belki abartıyosundur..

mutlaka tbir ercih ettiğiniz doktorun önerileri doğrultusunda hareket edin,ama iyi bir doktor tercih etmeye özen gösterin,revizyonda isim yapmış uzun yıllar bu işin için alt yapısı olan ve hastalarının resimlerini görebileceğiniz bir doktor olmalı.
herşeyin bir çaresi var bu kadar dert etmeyin kendiinize

Ya gercekten cok uzuldum. Seni cok iyi anlayabiliyorum bende bir takim sikintilar yasadim ne yazikki. Insan gercekten hayattan soguyo hic bir seye adapte olamiyo ben oyle bir hale gelmistimki inssnlarin yuzunde sadece burun gorur olmustum.resim cekilmekten kafayi yicektim sagdan soldsn onden yukardan. ikinci ameliyati olmadim basta kesin olcam diyodum ama zaman gectikce korkularim artti ve cesaret edemedim cevremdekileride bunaltmistim artik surekli burun konusuyla ve surekli buhranli gergin hallerimle. Ailemede bisey diyemedim zaten birinciye zor ikna etmistim. Sagolsunlar bikmadan usanmsdan arkadaslarim benimle ilgilendiler ve hic sikayet etmediler. Allah yardim etsin diyorum iyi olsun derken kotuluk ediyoruz kendimize . birde resim gorebilirsek belki sis oldugu icin kissa duruyodur

Doktor kimdi gercekten cok merak ediyorum...ben muhammet dilbere ameliyat olmayi düsünüyorum...ama cok korkuyorum. Daha önce almanyada bir doktor burun ameliyati olmustum fakat memnun kalmadim. simdi revizyon icin muhammet dilberi düsünüyorum...

bende aylardır revizyon arastırması içindeyim.oldukça küçük ve oyuk bir burnum var.bu konuda en güvendigim doktor emre ilhandır.kısmetse nisanda kendisine revizyon olacagım

Canim benim en iyi arkadasim ayni senin yasadiklarini yasadi. Biz Hollandada kaliyoruz, ilk burda yaptirdi burnunu ve cok kotu olmustu. Sonre revizyonu Muhammed Dilbere yaptirdi oda gercekten iyi yapti. Simdi cok memnun.

Bende Muhammet dilbere gidecegim insallah....ama benim burnum kalin derili. burun ucum düsük ve genis...cok korkuyorum insallah busefer istedigim gibi olur...revizyon olucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…