- Konu Sahibi mutsuzumutsuzarzu
-
İnşallah iyi olur resmen hayattan soğudum bir burun bu kadar psikoloji bozar mı diceksiniz ben kendimi çok kötü hissediyorum. Kıkırdak dokum iyileşmeden olsam ne olur sizce?zaten eskiden olan bütün sorunlarım tekrarladı burnum yine yamuk yine kemerli.bide önceden nefes problemim yoktu şimdi bi burun deliğim tamamen tıkalı. 2 ay oldu sizce bundan kötüsü olur mu ha bide burnum önceden uzun ve inceydi şimdiyse kısa ve basık duruyor yüzümde. Hayatımın en büyük hatasını yaptım
mutlaka tbir ercih ettiğiniz doktorun önerileri doğrultusunda hareket edin,ama iyi bir doktor tercih etmeye özen gösterin,revizyonda isim yapmış uzun yıllar bu işin için alt yapısı olan ve hastalarının resimlerini görebileceğiniz bir doktor olmalı.İnşallah iyi olur resmen hayattan soğudum bir burun bu kadar psikoloji bozar mı diceksiniz ben kendimi çok kötü hissediyorum. Kıkırdak dokum iyileşmeden olsam ne olur sizce?zaten eskiden olan bütün sorunlarım tekrarladı burnum yine yamuk yine kemerli.bide önceden nefes problemim yoktu şimdi bi burun deliğim tamamen tıkalı. 2 ay oldu sizce bundan kötüsü olur mu ha bide burnum önceden uzun ve inceydi şimdiyse kısa ve basık duruyor yüzümde. Hayatımın en büyük hatasını yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?