revizyon :((

kime ameliyat olmuştun? Inş iyi bir doktora denk gelirsin

onclikle geçmiş olsun..aynı sıkıntıları bende yaşadım ve revizyon için araştırmalarım sonucunda Emre İlhanı buldum..ameliyattan sonra hem fonksiyon hemde görüntü olarak çok memnunum.. kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim.resim ameliyatımın 13.günü belki sana biraz fikir verir :)
http://i.hizliresim.com/epPQyz.jpg

merhaba burnununz mukemmel olmus bende talihsiz bir ameliyat gecirdim. ve ikinci kez ameliyatta burununuzun guzelligi beni daha cok cesaretlendirdi. bende Emre Ilhana olmayi planliyorum. Revizyonu ne zaman oldunuz?

merhaba burnununz mukemmel olmus bende talihsiz bir ameliyat gecirdim. ve ikinci kez ameliyatta burununuzun guzelligi beni daha cok cesaretlendirdi. bende Emre Ilhana olmayi planliyorum. Revizyonu ne zaman oldunuz?

canım 15 gün oldu bugün o resim yazdığım gibi 13.gün çekilmiş..çok memnunum .Emre bey asla isini aceleye getirmeyen,detaylara ve hastalarinin isteklerine onem veren ,ameliyat oncesi ve sonrasinda hastalariyla fazlasiyla ilgili bir doktor...kesinlikle bu konuda çok başarılı..inş sende bir an önce rahatlarsın...

merhaba ben de burune stetiği oldum ve burnum zaten çirkindi iyice çirkinleşti bu arada 3 ay oldu hala sızlaması gecmedi bir taraftan hiç nefes alamıyorum ne hayallerim vardı kaç yıl en iyi doktora ameliyat ettireceğim diye beklettiğim burnumu mahvettirdim( şimdi küçüldü de eğri ve oyuk ve bir tarafta sanki çökme var ve o taraftan nefes alamıyorum revizyondan ölesiye korkuyorum kıkırdak koyma işlemlerinde kıkırdak eriyor diyorlar bir burun bir kerede iyi yapılmalı bu revizyon işleri de cok beni bu hale getiren doktor mutlu mesut yaşıyor ben neler cekiyorum ne yapacağım ben önerisi olan revizyon mecbur olucam ama maddi durumum da iyi okadar pişmanım ki iyi bir doktora ameliyat olmadığıma( iyi bir doktorun burnumu ömürlük düzelteceğini bilsem para sorun değil kredimi ceker öderim ama malesef bu saatten sonra hangi doktora güvenebilirim ki aynı sonucu birdaha kaldıramam sizce böyle nefessiz ve iğrenç bir burunla yaşamımı devam ettirmeli miyim

Cnm benim cok ama cok üzüldüm suanda...
Seni okadar iyi anliyorumki cünkü ayni sorun bendede var
Burnunu sevmeyen birine bide daha kötü duran bir burun yapmak tam berbat bsy, böyle isini bilmeyen doktorlari bide doktor olarak sayiyorlar ya
Bizim gibileride iste güveniyor..
Bende cok mutsuzum napcami bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…