Revizyon

Cv1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
1.056
608
123
Erzurum
Ilk ameliyatı başarılı yapamamış doktora 2. Amaliyatı olmak doğru mu ? Boyle bir durum yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Ilk burun estetiği iyi sonuçlanmamış revizyonu ayni doktora olup olumlu sonuç alan var mi? Ben doktora artık pek güvenmiyorum bu durumda aynı doktora ameliyat olmak dogru bir karar mıdır? Dokktorla ne konuşsam durumu nasıl anlatsam da sonradan pişmanlık yaşamasam deneyimli arkadaşlar yardım edin lütfen

neden revizyon olduğunuza göre değişir bence. eğer doktorun net ve büyük bir hatası varsa aynı doktora olmayın başka b i doktora gidip fikir alabilirsiniz. fakat bazen en iyi doktorların ameliyatlarında bile kötü sonuçlar olabiliyor doktorlar bunu söylüyor zaten %10 ihtimalle bazı aksilikler olabiliyormuş şansınıza bağlı eğer doktorunuz güven veriyorsa bence sıkıntı olmaz

BEN asla olmam helekı soz konusu benım doktorumsa o kdarda unlu sorsan buralarda ama herkeste hata olmaz eger hatalar cok ve aynıysa rıske gırme hastalarıyla ıletısıme gec derım sahsen burun bu donusun olmaz ucuncu revızyonu olmak daha kotu ve cogu doktor onermıor

Hangi doktora oldunuz? Hastasini bulabilirsem bende iletişime geçmeyi düşünüyorum. Birkaç olumlu yorum disinda doktorla ilgili pek de bilgim yoktu erzurumda kötünün iyisi deyip ameliyat oldum ama burnuma kusur ekleyip olmayan problemler çıkarmak disinda hic bir seyde yapmadı şimdi kendi yarattığı problemleri duzeltmeye çok meraklı da olsa doktor(özgür yörük) ben doktora hic guvenmiyorum

Ilk ameliyatı başarılı yapamamış doktora 2. Amaliyatı olmak doğru mu ? Boyle bir durum yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Ilk burun estetiği iyi sonuçlanmamış revizyonu ayni doktora olup olumlu sonuç alan var mi? Ben doktora artık pek güvenmiyorum bu durumda aynı doktora ameliyat olmak dogru bir karar mıdır? Dokktorla ne konuşsam durumu nasıl anlatsam da sonradan pişmanlık yaşamasam deneyimli arkadaşlar yardım edin lütfen
Geçmiş olsun , bence ameliyat olmak güvenmekle başlar. İlk ameliyatında doktorunu araştırmış ve ona güvendiysen , Ameliyat sonrası seninle ilgilendi ise aynı doktora ameliyat olunur. Yok ameliyattan sonra başından attı ise benim yapabileceğim bişey yok sen kendine başka doktor bul demektir. Benim bildiğim revizyon ameliyatı ciddi bir iş herkes revizyon ameliyatında başarılı olmuyor.

Yapacak olan zaten ilkinde yapardı bence hiç bulaşma başka bir dr araştır. Benim doktorum ne acıdırki ben acemiydim acemiliğime denk geldin dedi resmen 3 yıl önce 3 bin burun yaptım diye övünen doktorum ameliyat sonrası ne hikmetse acemi oldu . Sorsan burdaki en iyi doktorlardan haram zehir olsun o bizden aldığı paralar böyle doktorların ;)

Doktora ilk ameliyatta guvenim tamdi simdi guveniyorum dyemem ama 45. Günkü kontrolde bile tekrar ameliyatin gerektigini söyledi ve gayet çözüm odakli davrandı ben ameliyat olmak istemedim ama düşüncemi doktor değiştirdi bazen çok dikkatsiz davrandığını düşündüğüm oluyor ama hiç bir zaman başından savan ben yapamam diyen bir doktor olmadı

Acemilikle açıklayıp sorumluluk amayan doktor elbette aldığı parayi haketmemistir en azindan duzgun davranmaları gerekir sonucta insanlar büyük umutlarla ameliyat oluyorlar

eğer doktoruna güveniyorsan revizyon cerrahisi yaptır , ama içinde en ufak şüphe varsa asla yaptırma derim. Çünkü ameliyata giren kişinin o korku ve tedirginliği kesinlikle ameliyatını ve yara iyileşmesini etkiliyor

Ilkinde belliki beklentinizi karsilamamis burnunuzla kumar oynamayin, buruna yapilabilecek risksiz mudahale sayisi en fazla 2 dir bana gore. Daha fazlasinda kotuye gidebiliyor. Revizyon veya ilk ameliyat iyi doktor bir kez yapar bir daha dokunmaya gerek kalmaz.

Doktora ilk ameliyatta guvenim tamdi simdi guveniyorum dyemem ama 45. Günkü kontrolde bile tekrar ameliyatin gerektigini söyledi ve gayet çözüm odakli davrandı ben ameliyat olmak istemedim ama düşüncemi doktor değiştirdi bazen çok dikkatsiz davrandığını düşündüğüm oluyor ama hiç bir zaman başından savan ben yapamam diyen bir doktor olmadı
Peki tekrar ücret talebi oldu mu doktırunuzun sonucda kendı hatası ?:/

Seni o kadar iyi anlıyorumki. Ben 3 yıl 3 ay önce ameliyat oldum aslında burnum çok güzeldi profilden farklı duruyor diye gittim dedim iki taraf aynı olsun adam benim güzelim burnumu kesmiş biçmiş havaya kaldırmış gören herkes şok yaşadı ne yaptın sen kendine diye! Bir Allah'ın kulu beğenmedi tabibven bunalıma girdim ne yapacağımı bilemeden yaşadım mutsuz mutsuz işim gereği ekrana çıkmak zorundaydım o zaman dahada bunalıma giriyordum çünkü monitörden burnumu gördükçe çöktüm işimi Nil'e tam anlamıyla yapamıyordum işimden bile ayrıldım kendimi görmemek için o kadar vahim di durumum anlayacağınız. Neyse geçen hafta revizyon oldum şu an alçılı tabii o dr a değil yanına Nike gitmedim ama hergün lanet okudum. Buraya üye olmadaki sebep onu deşifre etmek ki kimse ona gidip hayatını karartmasın. Dr un adı NEVZAT DEMİRBİLEK KBB UZMANIYMIŞ SÖZÜM ONA!!! Bana göre kasap Fatih kıztaşında muayenehanesi medilife Çapa'da yaptı yapmaz olaydı. Ondan uzak durun. Hayatımı kabusa çevirdi kimse benim yaşadığımı yaşamasın diye yazmayı borç bildimkendime.

Mahkemeye verin arkadaşlar. Bir daha kimsenin sağlığıyla oyniyamasinlar.yapamiyacaklari ameliyatları yapmasınlar. Böyle bir mesleği rezil bir hale düşürdüler. Mahkemede zaten kazanırsınız.

Bişey yok.önce üç dört avukatla konuş. Burun davalarını kazanmış bir sürü kişi var.ve bu davaları kazanan avukatlar var.hangi şehirdesin İstanbul Eskişehir ve denizlide bu tur davalarla uğraşan bildigim avukatlar var.sen öncesi sonrası fotolarını ve ameliyat olduğun hastaneden epikriz raporunu alıyorsun. Zaten bilirkişi burnunu inceliyor.sorunlar belliyse burnunda mahkemeyi kazanırsın. Niye yanına bırakacaksınız. İnsan olsunlar...

Bişey yok.önce üç dört avukatla konuş. Burun davalarını kazanmış bir sürü kişi var.ve bu davaları kazanan avukatlar var.hangi şehirdesin İstanbul Eskişehir ve denizlide bu tur davalarla uğraşan bildigim avukatlar var.sen öncesi sonrası fotolarını ve ameliyat olduğun hastaneden epikriz raporunu alıyorsun. Zaten bilirkişi burnunu inceliyor.sorunlar belliyse burnunda mahkemeyi kazanırsın. Niye yanına bırakacaksınız. İnsan olsunlar...
Erzurumda yaşıyorum.sorunlar acikca belli hemde oyle boyle degil baska doktor duzelmeyedebilir dedi.davayi kazaninca sadece ameliyat ucretini mi geri oduyorlar

O zaman orda gezebildigin kadar avukat gez.bir avukatla sınırlı kalma.kazanan iki kişi tanıyorum biri 45 bin manevi tazminat aldı.biri 40 bin Artı ameliyat ücreti maddi tazminata giriyor.manevi tazminat artı maddi tazminat alırsın. Gerçi sağlığın parayla telafisi olamaz.ama niye yanına bırakacaksınız. Bu artık sosyal sorumluluk oldu.başkasına yapmasınlar. Böyle reziller deşifre edeceksiniz mahkemeye vereceksiniz.adam gibi ameliyat yapsınlar yada hiç yapmasınlar. İnsan sağlığı için yemineden bir doktorun insan sağlığıyla oynayacak kadar ahlaksız olmasının bahanesi olmaz.

Back
X