💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Biliyorum canım çok etkili biz de kullandık ben bıraktım ama annem zor da kalınca içiyor. Bir süre sonra bağışıklık kazanıyorsun ona ne o ne başkası geçirmemeye başlıyor.
Evet kuzum maalesef öyle oluyor bende çok zorda kalmadıkça arveles kullanmıyorum sırf bu yüzden ama ona rağmen vücut alışmış artık

Evet kuzum maalesef öyle oluyor bende çok zorda kalmadıkça arveles kullanmıyorum sırf bu yüzden ama ona rağmen vücut alışmış artık
Canım ben 6-7 aydır bebek istiyorum o zamandan beri zorladım kendimi en fazla 3-4 kez icmisimdir arvelesi. Migren yağı ve buzla atlatmaya çalışıyorum. Tabii bazı ataklara dayanamıyorum. Hamilelikte nasıl olur acaba onu merak ediyorum.

Selam kızlar Öncelikle hamişlere hayırlı olsun inşallah sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız . Darısı bize inşallah bizlere de dua edin. bende bir buçuk yıldır deniyorum ilk defa bu ay ovu takip ettim sat 7 Ekim , bat 4 kasım. 19-20 Ekim pik oldu 17-18-19-20-21-22 değerlendirdim . Adete 9 gün kaldı sadece belimde sızı var dünden beri. Bide dün kasıklarımda ufak batmalar oldu. Heveslenmek istemedim ama inşallah hepimiz için hayırlısı olur güzel haberler alırız inşallah
Beni de ekler misin listeye canım Zumruduanka96
Kuzum yeni tarihlerini alabilermiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…