- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.981
Evet maalesefAyy doğrudur kuzum majezik gibi desene oda
Çok güzel değerlendirmişsiniz inşallah tutar canımBence de kuzum valla ben bu ay 10. Gün yumurtlama gördüm 11. Gün çatlama gördüm 9 10 11 12 günlerini değerlendirdik nasipte varsa olacağı olur
Evet kuzum maalesef öyle oluyor bende çok zorda kalmadıkça arveles kullanmıyorum sırf bu yüzden ama ona rağmen vücut alışmış artıkBiliyorum canım çok etkili biz de kullandık ben bıraktım ama annem zor da kalınca içiyor. Bir süre sonra bağışıklık kazanıyorsun ona ne o ne başkası geçirmemeye başlıyor.
evet canım ertesi gün yaptım hatta 10 tane almıştım o testten hala silik çıkarıyorAaa aynı gün mü yaptın cnm bunları
Evett gördüm çok sevindimmm hepsini tebrik ediyoruz ve dua istiyoruzSelam canım hoşgeldin mutluyum bebis haberleri alıyoruzsen nasılsın ?
Dimi yaa kafalar karışık
O kafa yapiyo yaAvmigren diye bir ilaç var kuzum o çok etkili ondan içsen
Salı misafirim vardı üstümden tır geçtiİyi diyelim iyi olalım bebişim sen nasılsınn ne var ne yok sesin çıkmıyordu
Ay denemedım kuzum yapıyordur.O kafa yapiyo yaben bir ara bağımlısıydim
İnşallah kuzumEvet maalesef
Çok güzel değerlendirmişsiniz inşallah tutar canım
Kafası anestezi ile aynıAy denemedım kuzum yapıyordur.
Yaaa cok tatlisingecen ay ortaligi ayaga kaldirdim devami gelmedi diye iyice emin olana kadar hamislerimizi etiketlememistim ben umarim bunda mahcup olmam
Yaa geçmiş olsun diyim o zamam kuzumSalı misafirim vardı üstümden tır geçtiiş falan stresli öyle devam kızlarım napayım
Deneyesim geldi kız o derece merak ettim.Kafası anestezi ile aynıçok güzel bir ilaç muhteşem. Geçiriyor da atağı ama insan bir süre sonra başı agrimasa da içmek istiyor.
Kuzum yeni tarihlerini alabilermiyimSalı misafirim vardı üstümden tır geçtiiş falan stresli öyle devam kızlarım napayım
Darısı başımıza inşallahEvett gördüm çok sevindimmm hepsini tebrik ediyoruz ve dua istiyoruz
Canım ben 6-7 aydır bebek istiyorum o zamandan beri zorladım kendimi en fazla 3-4 kez icmisimdir arvelesi. Migren yağı ve buzla atlatmaya çalışıyorum. Tabii bazı ataklara dayanamıyorum. Hamilelikte nasıl olur acaba onu merak ediyorum.Evet kuzum maalesef öyle oluyor bende çok zorda kalmadıkça arveles kullanmıyorum sırf bu yüzden ama ona rağmen vücut alışmış artık
Ayyyy anestezi en sevdiğimmmmKafası anestezi ile aynıçok güzel bir ilaç muhteşem. Geçiriyor da atağı ama insan bir süre sonra başı agrimasa da içmek istiyor.
Kuzum yeni tarihlerini alabilermiyim
Evet canim. Yeterince koyulasmadi testlerim. Kimyasal olduKuzum geçen ay kimyasal mı yaşadın ben 1 ay oldu bu gruba katılalı çok hakim değilim merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?