💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bende aynen kuzum hatalandığımda bile 2 hafta çektim antibiyotik kullanmamıştım bebiş varsa diye bu neyseki yumurtlamadan önce oldu da içim rahat kullanıyorum ilaç. İnşallah hamilelikte hiç başımıza gelmez kuzum ya ilaçlarla bile dayanamayacak haldeyiz o zaman naparız bilmiyorum
Benim hiç böyle bir sorunum yoktu ne olduysa birden bire oldu 2 senedir ara ara yokluyor

Pek keyifsiz valla dün ben kafamı kesecek durumdaydim ilaç falan da yok. Buzla kesmeye çalıştık hastaneye gitsem de faydasız inşallah zamanla daha yönetilebilir diye düşünüyorum artık kuzum

Bebeğim migrenim tuttu yaa geçmiyor
Ekrana tek gözle bakıyorum sağ tarafım iptal
dün serum taktırdım rahat uyumuştum ama sabahtan beri yine kıvrandırıyor
Kuzucum yazmıştım ama görmedinn, tekrar çok geçmiş olsunn
Ensene buz koymayı denedin mi bana iyi geliyorrdu. Bir de apranax hafifletiyor benim ağrımı canım ondanda kullanabilirsin. Ağır bi ağrı kesici ama

Pek keyifsiz valla dün ben kafamı kesecek durumdaydim ilaç falan da yok. Buzla kesmeye çalıştık hastaneye gitsem de faydasız inşallah zamanla daha yönetilebilir diye düşünüyorum artık kuzum
Kuzum benim ilk hamileliğimde sadece bir kere tutmuştu kafamı duvarlara vuracak durumdaydım. Yan komşum hemşire elinde parolun serumu varmış o çok iyi gelmişti rahatlatmıştı. Yani hapından etkili serumu ondan taktırabilirsin bebeğim inşallah geçer hemen

Yaa görmemişim kuzum valla kusura bakma
Buz aküsüyle ayrılmaz ikili oldum dünden beri birini alıp birini bırakıyorum buzluğa
Şimdi yine arveles içtim dayanamayıp ama apranax da var onu da denerim geçmezse teşekkür ederim bebeğim

Eklentiler

• 20231026_153612.webp
    36 KB · Görüntüleme: 76
Kuzum çok ucuz var bir jel du onu atayım kafanın şeklini de alıyor kullanımı rahat

Eklentiler

• 16983240529077297923285722086288.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 78
Kuzum çok ucuz var bir jel du onu atayım kafanın şeklini de alıyor kullanımı rahat
Ay sabah bahsettiğin bu muydu ben küçük küçük sanmıştım bende bunu koyuyorum kafamın altına taş gibii daha çok ağrıtacak
Eczane de vardır dimi bu jellerden bebeğim hemen aldırıyımm

Ay sabah bahsettiğin bu muydu ben küçük küçük sanmıştım bende bunu koyuyorum kafamın altına taş gibii daha çok ağrıtacak
Eczane de vardır dimi bu jellerden bebeğim hemen aldırıyımm
Var var kuzum ben iki üç tane aldım yumuş yumuş çok rahat kasetle zor oluyor suyu akıyor direkt değdiği yeri bir tuhaf yapıyor bez sariyorsun olmuyor falan bu en iyisi 10 liraya mi ne almıştım çok pahalı da degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…