- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.001
Aaa kuzum yazmamışmıyız 17 ekim 14 kasımKuzum yeni tarihlerini alabilermiyim
Ayy maşallah yerm sizi anneleeerr hayırlı uğurlu olsun eşlerinize söylediniz mi
Yaaa yarın da yapsam silik mi çıkacak yani güvenilir değil o zamanevet canım ertesi gün yaptım hatta 10 tane almıştım o testten hala silik çıkarıyor
Amin bitanem doğru zamanda inşallahDarısı başımıza inşallah
Anladım kuzum inşallah bunda olmayacak gözün aydın değerin katlanarak artsın inşallahEvet canim. Yeterince koyulasmadi testlerim. Kimyasal oldu
Bende aynen kuzum hatalandığımda bile 2 hafta çektim antibiyotik kullanmamıştım bebiş varsa diyeCanım ben 6-7 aydır bebek istiyorum o zamandan beri zorladım kendimi en fazla 3-4 kez icmisimdir arvelesi. Migren yağı ve buzla atlatmaya çalışıyorum. Tabii bazı ataklara dayanamıyorum. Hamilelikte nasıl olur acaba onu merak ediyorum.
Pek keyifsiz valla dün ben kafamı kesecek durumdaydim ilaç falan da yok. Buzla kesmeye çalıştık hastaneye gitsem de faydasız inşallah zamanla daha yönetilebilir diye düşünüyorum artık kuzumCanım ben 6-7 aydır bebek istiyorum o zamandan beri zorladım kendimi en fazla 3-4 kez icmisimdir arvelesi. Migren yağı ve buzla atlatmaya çalışıyorum. Tabii bazı ataklara dayanamıyorum. Hamilelikte nasıl olur acaba onu merak ediyorum.
Kuzucum yazmıştım ama görmedinn, tekrar çok geçmiş olsunnBebeğim migrenim tuttu yaa geçmiyor
Ekrana tek gözle bakıyorum sağ tarafım iptal
dün serum taktırdım rahat uyumuştum ama sabahtan beri yine kıvrandırıyor
Freely nin bu testi bence oyle farklı marka deneme sansin varsa onu dene ya da kan ver canımYaaa yarın da yapsam silik mi çıkacak yani güvenilir değil o zaman
Kuzum benim ilk hamileliğimde sadece bir kere tutmuştu kafamı duvarlara vuracak durumdaydım. Yan komşum hemşire elinde parolun serumu varmış o çok iyi gelmişti rahatlatmıştı. Yani hapından etkili serumu ondan taktırabilirsin bebeğim inşallah geçer hemenPek keyifsiz valla dün ben kafamı kesecek durumdaydim ilaç falan da yok. Buzla kesmeye çalıştık hastaneye gitsem de faydasız inşallah zamanla daha yönetilebilir diye düşünüyorum artık kuzum
Yaa görmemişim kuzum valla kusura bakmaKuzucum yazmıştım ama görmedinn, tekrar çok geçmiş olsunn
Ensene buz koymayı denedin mi bana iyi geliyorrdu. Bir de apranax hafifletiyor benim ağrımı canım ondanda kullanabilirsin. Ağır bi ağrı kesici ama
Kız valla yaaa hamilelikte yaşamayız inşallahhHepimizzz migrenliyymişiz yaa kızz
Tamam cnm çok sağol elimde başka marka yok yarında freely ile yapıym çıkarsa ertesi gün kan testi veririmFreely nin bu testi bence oyle farklı marka deneme sansin varsa onu dene ya da kan ver canım
Kuzum çok ucuz var bir jel du onu atayım kafanın şeklini de alıyor kullanımı rahatYaa görmemişim kuzum valla kusura bakma
Buz aküsüyle ayrılmaz ikili oldum dünden beri birini alıp birini bırakıyorum buzluğa
Şimdi yine arveles içtim dayanamayıp ama apranax da var onu da denerim geçmezse teşekkür ederim bebeğim
Aynı çise iki tane batirmistim ben freelyden emin olmak için du onu da atayımTamam cnm çok sağol elimde başka marka yok yarında freely ile yapıym çıkarsa ertesi gün kan testi veririm
Ay sabah bahsettiğin bu muydu ben küçük küçük sanmıştımKuzum çok ucuz var bir jel du onu atayım kafanın şeklini de alıyor kullanımı rahat
Var var kuzum ben iki üç tane aldım yumuş yumuş çok rahat kasetle zor oluyor suyu akıyor direkt değdiği yeri bir tuhaf yapıyor bez sariyorsun olmuyor falan bu en iyisiAy sabah bahsettiğin bu muydu ben küçük küçük sanmıştımbende bunu koyuyorum kafamın altına taş gibii daha çok ağrıtacak
Eczane de vardır dimi bu jellerden bebeğim hemen aldırıyımm
Birde erken gebelik testi olacak utanmazAynı çise iki tane batirmistim ben freelyden emin olmak için du onu da atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?