- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.961
Kuzum bende Allah’a çok şükür yok migren ama bu ilaç çok etkili bildim kadarıyla ondan önerdim teyzem kullanıyor baya faydasını görüyoKızlar ama o zaman kendi söylediği ile çelişmiyor mu ? Yumurtlama günü şansı azaltır diyor bende mfk yöntemi günleri zaten bilinen zamanlar tüm doktorların dediği.
Canim Avmigren ben de annemde yıllarca kullandık ama çok önerilmiyor o ilaç mecbur kalmadıkça kullanmıyoruz artik.Zumruduanka96 Senin de haberin olsun canım kullanıyorsan öncelik arveles diyorlar
Satılıyo kuzum bu bak
Kızlar ama o zaman kendi söylediği ile çelişmiyor mu ? Yumurtlama günü şansı azaltır diyor bende mfk yöntemi günleri zaten bilinen zamanlar tüm doktorların dediği.
Canim Avmigren ben de annemde yıllarca kullandık ama çok önerilmiyor o ilaç mecbur kalmadıkça kullanmıyoruz artik.Zumruduanka96 Senin de haberin olsun canım kullanıyorsan öncelik arveles diyorlar
Öyle yap kuzum doktora sormakta fayda var TabikideYaa o zaman akşam ben yine seruma gidiyim gidince bi soruyum doktor ne diyecek önerirse alıyım
AYnen kuzucummÖyle yap kuzum doktora sormakta fayda var Tabikide
Kuzum bende Allah’a çok şükür yok migren ama bu ilaç çok etkili bildim kadarıyla ondan önerdim teyzem kullanıyor baya faydasını görüyo
Biliyorum canım çok etkili biz de kullandık ben bıraktım ama annem zor da kalınca içiyor. Bir süre sonra bağışıklık kazanıyorsun ona ne o ne başkası geçirmemeye başlıyor.Yaa o zaman akşam ben yine seruma gidiyim gidince bi soruyum doktor ne diyecek önerirse alıyım
Evet doğrı kendi dediği ile çelişiyor mesela bir gebenin günlüğünde de pik gördüğün günü ve ondan sonraki 3 gün diyorKızlar ama o zaman kendi söylediği ile çelişmiyor mu ? Yumurtlama günü şansı azaltır diyor bende mfk yöntemi günleri zaten bilinen zamanlar tüm doktorların dediği.
Yaa canım benim çok çok çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin sana inşallahhKizlar sonucum çıktı 51.8umarim katlandigini da görürüm @edahandro Merveeee57 @benaroz @zuzu3838 bliiss B bernaad @sacibelinde @tweeetyyy @Merve3553 @blackkdahlia @monimoni ve unuttugum diger kizlar kusuruma bakmasin
Aman bu iş biraz da şans olacağı varsa oluyor. Onemli olan verimli günleri sıkı takip etmek demek kiEvet doğrı kendi dediği ile çelişiyor mesela bir gebenin günlüğünde de pik gördüğün günü ve ondan sonraki 3 gün diyorkafalar karışık
Ayy doğrudur kuzum majezik gibi desene odaBiliyorum canım çok etkili biz de kullandık ben bıraktım ama annem zor da kalınca içiyor. Bir süre sonra bağışıklık kazanıyorsun ona ne o ne başkası geçirmemeye başlıyor.
Ya sen nerdesinKızlar öncelikle hamile olanlara hayırlı olsun demek istiyorum. Saatlerdir okuyorum ama bitiremedim etiketleyemedim. Nasılsınız
Cumartesi veririm kuzum koyulasma devam ederseYaa canım benim çok çok çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin sana inşallahhçok sevindim ya yarın yine kan verecek misin ya da cumartesi ?
Amin canım Amin güzel düşün güzel olucakCanim benim cok tesekkur ederiminsallah bu defa saglikla devam eder benimki de sizler gibi
Bence de kuzum valla ben bu ay 10. Gün yumurtlama gördüm 11. Gün çatlama gördüm 9 10 11 12 günlerini değerlendirdik nasipte varsa olacağı olurAman bu iş biraz da şans olacağı varsa oluyor. Onemli olan verimli günleri sıkı takip etmek demek ki
Yaaa cok tatlisin
Canim pik gununu ve ondan snraki 2 3gunu degerlendririm diyrlar ovubtestinde pik gormek iyi cift cizgiyi gorunce onden degerlendrmis olcagiz cnku catlamaya hazr olduhunda sperm icerde olmus olcak doktorun 12 saatlik demesi yavaş spermlerin dollme yetenegi yumurta 24 saatlik zamani var 12 saat suruyr hizli sperm ise 1saat falan gidiyr akinti zamanlarini degerlendririm akinti yumurtlmaya hazrlaniyr demek oluyr akinti spermleri icerde besliyor cnku ben bunu tecrube ettim bu ay 5 gun once akintim nasladi ve 5.gunun snnda pik gordum ertesi hunde catladi insallh hyrli jaberlerimiz olurEvet doğrı kendi dediği ile çelişiyor mesela bir gebenin günlüğünde de pik gördüğün günü ve ondan sonraki 3 gün diyorkafalar karışık
Kuzum inşallah hamileliğin boyunca migrenin azalır ben de sen gibiyim hamilelikte en çok korktuğum migren. Bebim adet öncesi çok olur migren atakları demek ki hamilelik belirtisi olarakta kabul edebilirimGeçmiş olsun kuzum yaKuzum zaten gozumu bir açtım gece mavi jeller var ya dolaba atılan onlardan yapıştırdım ağrıyan yere öyle uyumuşum sabah eşim toplamis sağdan soldan onları öyle kalkıp düştüğü yerden alamadım. Buz iyi geliyor ama hiç yoktan iyidir parol da içmedim dün çektim valla. Bişi olur bebise diye korkumdan içmedim onu bile
Hadi bakalım sonucu bize de yazarsınCumartesi veririm kuzum koyulasma devam ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?