💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum bende Allah’a çok şükür yok migren ama bu ilaç çok etkili bildim kadarıyla ondan önerdim teyzem kullanıyor baya faydasını görüyo

Satılıyo kuzum bu bak

Yaa o zaman akşam ben yine seruma gidiyim gidince bi soruyum doktor ne diyecek önerirse alıyım

Kuzum bende Allah’a çok şükür yok migren ama bu ilaç çok etkili bildim kadarıyla ondan önerdim teyzem kullanıyor baya faydasını görüyo

Yaa o zaman akşam ben yine seruma gidiyim gidince bi soruyum doktor ne diyecek önerirse alıyım
Biliyorum canım çok etkili biz de kullandık ben bıraktım ama annem zor da kalınca içiyor. Bir süre sonra bağışıklık kazanıyorsun ona ne o ne başkası geçirmemeye başlıyor.

Evet doğrı kendi dediği ile çelişiyor mesela bir gebenin günlüğünde de pik gördüğün günü ve ondan sonraki 3 gün diyor kafalar karışık

Evet doğrı kendi dediği ile çelişiyor mesela bir gebenin günlüğünde de pik gördüğün günü ve ondan sonraki 3 gün diyor kafalar karışık
Canim pik gununu ve ondan snraki 2 3gunu degerlendririm diyrlar ovubtestinde pik gormek iyi cift cizgiyi gorunce onden degerlendrmis olcagiz cnku catlamaya hazr olduhunda sperm icerde olmus olcak doktorun 12 saatlik demesi yavaş spermlerin dollme yetenegi yumurta 24 saatlik zamani var 12 saat suruyr hizli sperm ise 1saat falan gidiyr akinti zamanlarini degerlendririm akinti yumurtlmaya hazrlaniyr demek oluyr akinti spermleri icerde besliyor cnku ben bunu tecrube ettim bu ay 5 gun once akintim nasladi ve 5.gunun snnda pik gordum ertesi hunde catladi insallh hyrli jaberlerimiz olur

Kuzum inşallah hamileliğin boyunca migrenin azalır ben de sen gibiyim hamilelikte en çok korktuğum migren. Bebim adet öncesi çok olur migren atakları demek ki hamilelik belirtisi olarakta kabul edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…