💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Avmigren diye bir ilaç var kuzum o çok etkili ondan içsen

Avmigren diye bir ilaç var kuzum o çok etkili ondan içsen
Hiç duymamıştım kuzum onu ya baktım şimdii madem ilacı var bu doktorlar neden arveles yazıp yolluyor
Seruma büyük ihtimalle bu tarz bi ilaç katılıyordur morfin gibi.
REçetesiz satılıyorsa aldırıyım eşime kuzum

Hiç duymamıştım kuzum onu ya baktım şimdii madem ilacı var bu doktorlar neden arveles yazıp yolluyor
Seruma büyük ihtimalle bu tarz bi ilaç katılıyordur morfin gibi
Inan çok etkili teyzemden bılıyorum bende denemenı tavsiye ederim bak eczaneye git sor bak

ayy çok teşekkür ederim hepsini yapıcam , umarım hepimiz güzel haberlerle birbirimizi mutlu ederiz ♥

Faktör V te canim. Ilaclarin adini aksam yazip gondereyim istersen kuzum eve gidince bakayim da. Doktorun yazdiklarinin muadili olmasin diye cok eczane gezdim magnezyum evet agrilari da rahatlatiyor bence iyi geliyor bana
Sana zahmet olacak ama atarsan süoer olur kuzum bende de paı 4-5 g heterezigot ama önemsiz demişlerdi.

Amin AllahCanım hiç üzülme 1 sene önce bende 6 haftalıkken kayb etmiştim gruptan ayrılmıştım şimdi kızlarımız doğurdu bilesonrada kimyasal yaşadım tüp bebek yoluyla..ondan pes etme mucizeler hep var bol bol dua et olucak

Evet canım haklisin herseyde bir hayr vardir hep dua ediyorum vakti var demek ki hayrlisiyla kolaylikla ınsllah

MFK hesaplama yöntemi var diyor yani yumurtlama gününden 3 gün önce ve yumurtlamadan sonra da 1 gün ilişkide şans yüksektir diyor ☺
Kızlar ama o zaman kendi söylediği ile çelişmiyor mu ? Yumurtlama günü şansı azaltır diyor bende mfk yöntemi günleri zaten bilinen zamanlar tüm doktorların dediği.
Canim Avmigren ben de annemde yıllarca kullandık ama çok önerilmiyor o ilaç mecbur kalmadıkça kullanmıyoruz artik. Zumruduanka96 Senin de haberin olsun canım kullanıyorsan öncelik arveles diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…