- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.941
Amiinn aminnn bebişimVallahi ay ne güzel bi gün hamişli günayyy inşallah Allahım nasip etsin bizede
Avmigren diye bir ilaç var kuzum o çok etkili ondan içsenYaa yerim senibebeğim karanlık ortam olması gerekiyor o biraz hafifletiyor birde buz ama tamamen geçirmiyor bir başlayınca 3 4 günü buluyor geçmesiilaç falan hiç fayda etmiyor bugün yine bi serum yerim herhalde
Allahtan yumurtlamama denk gelmedi diye şükrediyorum bir yandan
Aaa aynı gün mü yaptın cnm bunlarıCanım bu ne marka. Ay yazmışsın zaten. Freely dandik bende silik çıkardı böyle kanım 89 çıktı prodoctor da en net gördüm bak atayım
Olucan kuzum her kesin bir zamanı varBen daha henüz olamadım kuzum maalesefoldum yerse sayıyorum
Hiç duymamıştım kuzum onu ya baktım şimdii madem ilacı var bu doktorlar neden arveles yazıp yolluyorAvmigren diye bir ilaç var kuzum o çok etkili ondan içsen
İnşallah kuzum geçtiniz ay hormonlara baktırdım herşey güzel çıktı demek zamanı varOlucan kuzum her kesin bir zamanı var
Inan çok etkili teyzemden bılıyorum bende denemenı tavsiye ederim bak eczaneye git sor bakHiç duymamıştım kuzum onu ya baktım şimdii madem ilacı var bu doktorlar neden arveles yazıp yolluyor
Seruma büyük ihtimalle bu tarz bi ilaç katılıyordur morfin gibi
ayy çok teşekkür ederim hepsini yapıcam , umarım hepimiz güzel haberlerle birbirimizi mutlu ederiz ♥Canim once doktora git kadin diguma gebe kalmaknistedigini sole oda sana kan testi altan muyane falan yapicak once muyne yapiyr sonra adetin 2 3gunu
Prolaktin,amh,lh,fsh, degerlerine bakiyor
Sen dahiliyede git gebelik icin bu vitaminlerime genel olrak bakfrmak istiyrum de yumurta kalitesi icin demir,feritin,folat,tsh,d vitamini, b12 degerlerine baktir bunlar onemli
Ve mutlaka onceden vitamin takviyesi ic ben pregnacare 19 vitaminli olani kullniyrum arastrip bakabilirsin
Ama esinde üroloji doktora gidip gorunsun hamile kalmana engel bir durum varmi hepsini ogrenin canim umarim haytli haberlerin olur
Hayrli olsun saglikli sihhetli cogalsin degerin cnm senin adina cok sevindim darisi bizim basimiza masallh
Sana zahmet olacak ama atarsan süoer olur kuzumFaktör V te canim. Ilaclarin adini aksam yazip gondereyim istersen kuzum eve gidince bakayim da. Doktorun yazdiklarinin muadili olmasin diye cok eczane gezdimmagnezyum evet agrilari da rahatlatiyor bence iyi geliyor bana
Tamam kuzum şimdi eşime söyleyim reçetesiz satılıyorsa aldırıyımInan çok etkili teyzemden bılıyorum bende denemenı tavsiye ederim bak eczaneye git sor bak
peki ne zamandır deniyorsunuz, sogan kuru de işe yarıyor diyorlar bayaYok maalesef degilim, reglimin bitmesini bekliyorum, bi de sogan kürü deneyecegim , subata kadar zaman verdim kendime o zamana kadae tutmazsa detaylı arastırmalara baslayacagım doktora gidip
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKizlar sonucum çıktı 51.8umarim katlandigini da görürüm @edahandro @Merveeee57 benaroz zuzu3838 bliiss B bernaad @sacibelinde @tweeetyyy @Merve3553 @blackkdahlia @monimoni ve unuttugum diger kizlar kusuruma bakmasin
Amin AllahCanim maşallah yarılamışsın senle ayni gün hamile oldugumi öğrenmiştim benim 8 haftalikken maalesef kaybettim simdi senin yazdığını görünce duygulandım allah sag salim kucağına almayı nasip etsin banada dua et
Bak ne güzel iyi çıkmış canım valla her şey Allahın elinde...ol deyince olucakİnşallah kuzum geçtiniz ay hormonlara baktırdım herşey güzel çıktı demek zamanı var
Satılıyo kuzum bu bakTamam kuzum şimdi eşime söyleyim reçetesiz satılıyorsa aldırıyım
Evet canım haklisin herseyde bir hayr vardir hep dua ediyorum vakti var demek ki hayrlisiyla kolaylikla ınsllahAmin AllahCanım hiç üzülme 1 sene önce bende 6 haftalıkken kayb etmiştim gruptan ayrılmıştım şimdi kızlarımız doğurdu bile sonrada kimyasal yaşadım tüp bebek yoluyla..ondan pes etme mucizeler hep var bol bol dua et olucak
Ooyyşl minik mercimeek yükleniyorrKizlar sonucum çıktı 51.8umarim katlandigini da görürüm @edahandro @Merveeee57 benaroz zuzu3838 bliiss B bernaad @sacibelinde @tweeetyyy @Merve3553 @blackkdahlia @monimoni ve unuttugum diger kizlar kusuruma bakmasin
bence çatlama gününden bahsediyor ben öyle anladım. Öncesi önemli diyor.. Zaten uygulamada takip ederken de bana % değer veriyor gebe kalma olasılığı diye. Pik ve koyu olan günlerde hep yüksek olasılık çıkarken %30 % 25 gibi çatlama günü ve sonrası %10 %5 fln ihtimal yazıyor kuzum
Kızlar ama o zaman kendi söylediği ile çelişmiyor mu ? Yumurtlama günü şansı azaltır diyor bende mfk yöntemi günleri zaten bilinen zamanlar tüm doktorların dediği.MFK hesaplama yöntemi var diyor yani yumurtlama gününden 3 gün önce ve yumurtlamadan sonra da 1 gün ilişkide şans yüksektir diyor ☺
Canim Avmigren ben de annemde yıllarca kullandık ama çok önerilmiyor o ilaç mecbur kalmadıkça kullanmıyoruz artik.Hiç duymamıştım kuzum onu ya baktım şimdii madem ilacı var bu doktorlar neden arveles yazıp yolluyor
Seruma büyük ihtimalle bu tarz bi ilaç katılıyordur morfin gibi.
REçetesiz satılıyorsa aldırıyım eşime kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?