- 14 Mart 2023
- 105
- 31
- 28
- 29
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.021
cok tesekkür ederim :) sağlıkla devam etsin insallahOh oh ohhhhh hamiş haberleri Çifter Çifter geliyor Allahımhayırlı olsun kuzum doğru doğru annesi
Ay valla öyle bebişim mecburiyetten katlanıyordum sende bayaa tecrübe etmişin ama keşke etmeseydinVar var kuzum ben iki üç tane aldım yumuş yumuş çok rahat kasetle zor oluyor suyu akıyor direkt değdiği yeri bir tuhaf yapıyor bez sariyorsun olmuyor falan bu en iyisi10 liraya mi ne almıştım çok pahalı da degil
İnşallah kuzum benim inşallahBirde erken gebelik testi olacak utanmaz
Bende prodoctor sipariş ettim bebişim banada uğurlu gelsin inşallah
Bende de var migren maalesef. Şakaklarima ve enseme mentollü krem sürüyorum ben o da baya iyi geliyor.Yaa görmemişim kuzum valla kusura bakma
Buz aküsüyle ayrılmaz ikili oldum dünden beri birini alıp birini bırakıyorum buzluğa
Şimdi yine arveles içtim dayanamayıp ama apranax da var onu da denerim geçmezse teşekkür ederim bebeğim
kuzum insallah en yakin zamanda kanaman da biter, sonraki denemelere baslarsin cok gecmis olsun.. benim de kanamam devam ediyor 2 haftaya kadar normal dediler :)Kızlar kanamam başladı az az şükürağrımda hafif biraz mide bulantım var iyiyim genel olarak
ONu da yapıyorum kuzum da anlık rahatlatıyor sonra kaldığı yerden devamBende de var migren maalesef. Şakaklarima ve enseme mentollü krem sürüyorum ben o da baya iyi geliyor.
16 yıllık migren hastasıyim da küme tipine döndü birkaç senedir önceden ensemden alnıma gelirdi şimdi tek taraflı oluyor matkapla delsem kafayı rahatlayacak gibi bir his. Basınç varmış gibi değişik. Önceden çok acile giderdim serum takarlardi anca geçerdi son 7 senedir bir kere bile acile gitmedim kuzum hep kendim atlattım. Arveles+buzla. Artık zaten atagi hisseder olmuştum ama bazen gece uyurken olurdu mesela gece 3 te bir uyanıyorum atak gelmiş. Şimdi bebiş için ilaç kullanmadığımdan eşimden sert masaj rica ediyorum (o da hiç sevmez) bir de buz. Bir de jel var yine dolaba atılan ekledim onu da onu kullaniyorum.Ay valla öyle bebişim mecburiyetten katlanıyordum sende bayaa tecrübe etmişin ama keşke etmeseydinaldırıyım bundan hemencik
İyiyim kuzum benim çok şükür geçti ama bu ara sık olacak sanırım vücut tepki veriyor o da atak yapiyormus gibi düşünüyorum.sacibelinde kuzum cok gecmis olsun simdi biraz okuyabildim mesajlari, daha iyi misin ?
ya vucut simdi cok degisiyor tamamen kendisine yabanci bir embriyo var farkli tepkiler verebilir kuzucum ya kiyamam en hafif sekilde atlatman dilegiyle. Annesi de bebis de etkilenmesinİyiyim kuzum benim çok şükür geçti ama bu ara sık olacak sanırım vücut tepki veriyor o da atak yapiyormus gibi düşünüyorum.sen nasılsın balkusum
Net belli senin ikisinde deAynı çise iki tane batirmistim ben freelyden emin olmak için du onu da atayım
Benimki de aynen öyle kuzum tek taraflı ağrıyor sağ gözümden giriyor yukarı doğru sadece orda ağrı ama insanı öyle mi mahveder16 yıllık migren hastasıyim da küme tipine döndü birkaç senedir önceden ensemden alnıma gelirdi şimdi tek taraflı oluyor matkapla delsem kafayı rahatlayacak gibi bir his. Basınç varmış gibi değişik. Önceden çok acile giderdim serum takarlardi anca geçerdi son 7 senedir bir kere bile acile gitmedim kuzum hep kendim atlattım. Arveles+buzla. Artık zaten atagi hisseder olmuştum ama bazen gece uyurken olurdu mesela gece 3 te bir uyanıyorum atak gelmiş. Şimdi bebiş için ilaç kullanmadığımdan eşimden sert masaj rica ediyorum (o da hiç sevmez) bir de buz. Bir de jel var yine dolaba atılan ekledim onu da onu kullaniyorum.
Gel gel kuzum haber et bize de inşallah ikinci bekletmeden gelecek biraz dinlenirsin vücuduna ruhuna iyi gelir biraz zamanya vucut simdi cok degisiyor tamamen kendisine yabanci bir embriyo var farkli tepkiler verebilir kuzucum ya kiyamam en hafif sekilde atlatman dilegiyle. Annesi de bebis de etkilenmesiniyiyim canim bugun kanamam azalmis benim de sukur cumartesi de Turkiyeye geliyorum.. kendimi temizlik ve ise verdim bugun calismaya dondum izinliydim gunlerdir. Temizlik iyi geliyor simdi gidip cikolata bisiyler alcam akrabalara oyle iste heyecanliyim pazartesi de doktoruma gidicem Turkiyede bakalim o neler diyecek
canimcim amin insallah saglikla gelsin de baska bir sey istemiyorum inan eskiden kiz erkek derdim guzel olsun derdim ahaha yani su an saglik o kadar :) evet kuzum hava degisikligi de oyle dogru :)Gel gel kuzum haber et bize de inşallah ikinci bekletmeden gelecek biraz dinlenirsin vücuduna ruhuna iyi gelir biraz zamantemizlik bana da hep iyi gelmiştir inşallah. Hava degisikligi de iyi gelir.
Yok yazmamışsın şimdi düzenledimAaa kuzum yazmamışmıyız 17 ekim 14 kasım
Ayy kesinlikle dogru söylüyorsun kuzum aslolan sağlık. Gecen sene bu zamanlarda yine hamileydim. Ocak ayinda 8 haftalikken düştü. Insana agir geliyor zor ama demekki sagliksizmis dusuncesine tutundugumu hatirliyorum. Ne buyuk nimetmis o sureci sag salim atlatip da dunyaya saglikli bir cocuk getirebilmekcanimcim amin insallah saglikla gelsin de baska bir sey istemiyorum inan eskiden kiz erkek derdim guzel olsun derdim ahaha yani su an saglik o kadar :) evet kuzum hava degisikligi de oyle dogru :)
Temizlik=terapiya vucut simdi cok degisiyor tamamen kendisine yabanci bir embriyo var farkli tepkiler verebilir kuzucum ya kiyamam en hafif sekilde atlatman dilegiyle. Annesi de bebis de etkilenmesiniyiyim canim bugun kanamam azalmis benim de sukur cumartesi de Turkiyeye geliyorum.. kendimi temizlik ve ise verdim bugun calismaya dondum izinliydim gunlerdir. Temizlik iyi geliyor simdi gidip cikolata bisiyler alcam akrabalara oyle iste heyecanliyim pazartesi de doktoruma gidicem Turkiyede bakalim o neler diyecek
Insallah olmaz canimcm. Ilac alamamak da ayrica kötüİyiyim kuzum benim çok şükür geçti ama bu ara sık olacak sanırım vücut tepki veriyor o da atak yapiyormus gibi düşünüyorum.sen nasılsın balkusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?