💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ay valla öyle bebişim mecburiyetten katlanıyordum sende bayaa tecrübe etmişin ama keşke etmeseydin aldırıyım bundan hemencik

Bende de var migren maalesef. Şakaklarima ve enseme mentollü krem sürüyorum ben o da baya iyi geliyor.

Ay valla öyle bebişim mecburiyetten katlanıyordum sende bayaa tecrübe etmişin ama keşke etmeseydin aldırıyım bundan hemencik
16 yıllık migren hastasıyim da küme tipine döndü birkaç senedir önceden ensemden alnıma gelirdi şimdi tek taraflı oluyor matkapla delsem kafayı rahatlayacak gibi bir his. Basınç varmış gibi değişik. Önceden çok acile giderdim serum takarlardi anca geçerdi son 7 senedir bir kere bile acile gitmedim kuzum hep kendim atlattım. Arveles+buzla. Artık zaten atagi hisseder olmuştum ama bazen gece uyurken olurdu mesela gece 3 te bir uyanıyorum atak gelmiş. Şimdi bebiş için ilaç kullanmadığımdan eşimden sert masaj rica ediyorum (o da hiç sevmez) bir de buz. Bir de jel var yine dolaba atılan ekledim onu da onu kullaniyorum.

Eklentiler

• IMG_20231026_155405.webp
    14 KB · Görüntüleme: 27
İyiyim kuzum benim çok şükür geçti ama bu ara sık olacak sanırım vücut tepki veriyor o da atak yapiyormus gibi düşünüyorum. sen nasılsın balkusum
ya vucut simdi cok degisiyor tamamen kendisine yabanci bir embriyo var farkli tepkiler verebilir kuzucum ya kiyamam en hafif sekilde atlatman dilegiyle. Annesi de bebis de etkilenmesin iyiyim canim bugun kanamam azalmis benim de sukur cumartesi de Turkiyeye geliyorum.. kendimi temizlik ve ise verdim bugun calismaya dondum izinliydim gunlerdir. Temizlik iyi geliyor simdi gidip cikolata bisiyler alcam akrabalara oyle iste heyecanliyim pazartesi de doktoruma gidicem Turkiyede bakalim o neler diyecek

Benimki de aynen öyle kuzum tek taraflı ağrıyor sağ gözümden giriyor yukarı doğru sadece orda ağrı ama insanı öyle mi mahveder bende serumla rahatlıyorum etkisi geçince devam ediyor.
Bende bakıyım bu bantlara bi, jeli de eşime söyledim al diye ben yine ilaçlarla falan azaltırım kuzum da inşallah seninki geçip gider hemencik kıyamam ya

Gel gel kuzum haber et bize de inşallah ikinci bekletmeden gelecek biraz dinlenirsin vücuduna ruhuna iyi gelir biraz zaman temizlik bana da hep iyi gelmiştir inşallah. Hava degisikligi de iyi gelir.

Gel gel kuzum haber et bize de inşallah ikinci bekletmeden gelecek biraz dinlenirsin vücuduna ruhuna iyi gelir biraz zaman temizlik bana da hep iyi gelmiştir inşallah. Hava degisikligi de iyi gelir.
canimcim amin insallah saglikla gelsin de baska bir sey istemiyorum inan eskiden kiz erkek derdim guzel olsun derdim ahaha yani su an saglik o kadar :) evet kuzum hava degisikligi de oyle dogru :)

canimcim amin insallah saglikla gelsin de baska bir sey istemiyorum inan eskiden kiz erkek derdim guzel olsun derdim ahaha yani su an saglik o kadar :) evet kuzum hava degisikligi de oyle dogru :)
Ayy kesinlikle dogru söylüyorsun kuzum aslolan sağlık. Gecen sene bu zamanlarda yine hamileydim. Ocak ayinda 8 haftalikken düştü. Insana agir geliyor zor ama demekki sagliksizmis dusuncesine tutundugumu hatirliyorum. Ne buyuk nimetmis o sureci sag salim atlatip da dunyaya saglikli bir cocuk getirebilmek

Temizlik=terapi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…