- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.041
Freely mavi olandan siparis verseydin keske kuzum ya. Hepsiburada epedy saticisindan alinca geliyor. Acaip hassas bir test 2 3 betayi bile algiladigina dair bir inancim varBirde erken gebelik testi olacak utanmaz
Bende prodoctor sipariş ettim bebişim banada uğurlu gelsin inşallah
Stres faktoru de etkiliyordur kuzumBende aynen kuzum hatalandığımda bile 2 hafta çektim antibiyotik kullanmamıştım bebiş varsa diyebu neyseki yumurtlamadan önce oldu da içim rahat kullanıyorum ilaç. İnşallah hamilelikte hiç başımıza gelmez kuzum ya ilaçlarla bile dayanamayacak haldeyiz o zaman naparız bilmiyorum
Benim hiç böyle bir sorunum yoktu ne olduysa birden bire oldu 2 senedir ara ara yokluyor
Evet yumurtlama öncesi olması iyi olmuşBende aynen kuzum hatalandığımda bile 2 hafta çektim antibiyotik kullanmamıştım bebiş varsa diyebu neyseki yumurtlamadan önce oldu da içim rahat kullanıyorum ilaç. İnşallah hamilelikte hiç başımıza gelmez kuzum ya ilaçlarla bile dayanamayacak haldeyiz o zaman naparız bilmiyorum
Benim hiç böyle bir sorunum yoktu ne olduysa birden bire oldu 2 senedir ara ara yokluyor
O attığın bantlardan bende de var hafifletiyor biraz. Ben saç diplerimi çekiyorum bak o da iti geliyor bayaPek keyifsiz valla dün ben kafamı kesecek durumdaydim ilaç falan da yok. Buzla kesmeye çalıştık hastaneye gitsem de faydasız inşallah zamanla daha yönetilebilir diye düşünüyorum artık kuzum
Canim benim sen nerelerdesin ya ozlettin kendiniAyy maşallah yerm sizi anneleeerr hayırlı uğurlu olsun eşlerinize söylediniz mi
İnşallah canımm çok çok mu geliyor peki senin ? Çok şükür allah bir daha yaşatmasın bize gerçekten zorlu bir süreçmişkuzum insallah en yakin zamanda kanaman da biter, sonraki denemelere baslarsin cok gecmis olsun.. benim de kanamam devam ediyor 2 haftaya kadar normal dediler :)
Teşekkürler canım benim.
Amın amın ınsallah. KuzumTeşekkürler canım benim.Darisi tez zamanda basina olsun insallah
kuzum evet bir tek ona tutunuyor insan, inan bugun bir komsumuzun kardesinin haberini anlatti annem nasil uzuldum.. oglu vardi nasil tatli ve akilli cocuk 6-7 yaslarinda.. kas hastaligi cikmis en fazla 20 yasina kadar yasar demis doktor yikildim.. o yuzden her seyin basi saglik bastan olmasina da insan sukur ediyor sonradan o aciyi yasayacagima.. Allah hic bir anneye babaya yasatmasin cok zor..Ayy kesinlikle dogru söylüyorsun kuzum aslolan sağlık. Gecen sene bu zamanlarda yine hamileydim. Ocak ayinda 8 haftalikken düştü. Insana agir geliyor zor ama demekki sagliksizmis dusuncesine tutundugumu hatirliyorum. Ne buyuk nimetmis o sureci sag salim atlatip da dunyaya saglikli bir cocuk getirebilmek
Kızzzz ben burdayım diyo daha ne desinnnKızlar bakın birde innıvita ovulasyon ve gebelik testi yaptım yorumlarmısınz
Ayy sankı var canım ya kaç gün var adetineKızlar bakın birde innıvita ovulasyon ve gebelik testi yaptım yorumlarmısınz
canim cok geldigi gunler de oldu baktim ped dolmus mesela, ama reglin 1.gunu gibi geldigi de oldu degisiyor. bugun cok azalmis mesela cumartesi gece baslamisti iste 5.gun diyelim.İnşallah canımm çok çok mu geliyor peki senin ? Çok şükür allah bir daha yaşatmasın bize gerçekten zorlu bir süreçmiş
Yaaa cok uzuldum cidden cok zor bir imtihan. Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Hep guzel gunlerini gostersin. Biraz kaderci olmak gerekiyor bu konuda kuzum. 1 bucuk senedir hep hayirlisini istedim saglikla nasip et diye dua ettim Allaha. Biz bilmeyiz O bilir neyi tasiyip neyi tasiyamayacagimizi. Insallah saglikli bebeklerimiz olur hepimizinkuzum evet bir tek ona tutunuyor insan, inan bugun bir komsumuzun kardesinin haberini anlatti annem nasil uzuldum.. oglu vardi nasil tatli ve akilli cocuk 6-7 yaslarinda.. kas hastaligi cikmis en fazla 20 yasina kadar yasar demis doktor yikildim.. o yuzden her seyin basi saglik bastan olmasina da insan sukur ediyor sonradan o aciyi yasayacagima.. Allah hic bir anneye babaya yasatmasin cok zor..
Seni de tebrik ederim kuzum tekrardan cok saglikla gelsin bebis annecigini uzmesin bu sefercok cok mutluyum adina saglikla keseyi de bebisi de gorursun umarim bir an once sonra da darisi basima diyeyim
Ayyy inşallah Canım ovulsyn testide koyu olunca bi ümitlendim gebelik varsa ovulsyon testi koyu çıkıyordu değil miKızzzz ben burdayım diyo daha ne desinnn
İnşallahhhAyy sankı var canım ya kaç gün var adetine
Evet bnde o testten sipariş verdim ama satıcı değişik dediğiniz mavi testlerden gelecek herhalde yarın elimde olur. Mesela benim yumurtlama tarihim bugün kaç gün sonra yapsam yakalar HCG yi gebelik oluşursa gelince yapsam mı diye düşüncelerim var kafamdaFreely mavi olandan siparis verseydin keske kuzum ya. Hepsiburada epedy saticisindan alinca geliyor. Acaip hassas bir test 2 3 betayi bile algiladigina dair bir inancim var
Hayırlısı olsun diyelim o zamanKızlar bakın birde innıvita ovulasyon ve gebelik testi yaptım yorumlarmısınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?