💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Stres faktoru de etkiliyordur kuzum
Bu mesele de insanda ister istemez stres yaratıyor

Evet yumurtlama öncesi olması iyi olmuş doktorlar bir şey önerir diye düşünüyorum ya bir sürü migrenli insan var çaresi vardır inşallah hamilelikte.
Pek keyifsiz valla dün ben kafamı kesecek durumdaydim ilaç falan da yok. Buzla kesmeye çalıştık hastaneye gitsem de faydasız inşallah zamanla daha yönetilebilir diye düşünüyorum artık kuzum
O attığın bantlardan bende de var hafifletiyor biraz. Ben saç diplerimi çekiyorum bak o da iti geliyor baya suan senin durumun maalesef böyle şeyler denemelik sadece dediğin gibi hastanede yapabilecekleri bir şey yoktur.

Ayy maşallah yerm sizi anneleeerr hayırlı uğurlu olsun eşlerinize söylediniz mi
Canim benim sen nerelerdesin ya ozlettin kendini biz dun aksam basbasa yemege gittik. Orda soyledim ben esime. Tabi onceki kimyasallardan dolayi verecegi tepkiyi tahmin edebiliyordum. Esim her konuda cok temkinlidir bir hafta öncesinden de demistim ki eger hamile oldugumu soylersem sakın 'hele bir dur bakalimcilik' yapma. Devam etmese bile soyledigim anda cok sevin bu sozumu hatirladi tabi o anda. Gulduk ettik. Testlere guvenmez o. Bugun kan sonucu cikinca biraz daha guvenir gibi oldu ama. Tabi tedirginlik hali ikimizde de devam ediyor. Oyle büyük coşkuyla kendimizi kaptiramiyoruz

kuzum insallah en yakin zamanda kanaman da biter, sonraki denemelere baslarsin cok gecmis olsun.. benim de kanamam devam ediyor 2 haftaya kadar normal dediler :)
İnşallah canımm çok çok mu geliyor peki senin ? Çok şükür allah bir daha yaşatmasın bize gerçekten zorlu bir süreçmiş

Kızlar adet tarıhıme 7 gün var sol kaşığıma cok minicik batma gibi bişeyler oluyor yok denecek kadar az ilişkiden 3 4 gun sonra fazlaydı git gide azaldı bide dün gece azıcık ta olsa göğüs hassasiyetim vardı ilk gebeligimde göğüs hassasiyeti ve kasık batmalarım aşırı olmustu bunda yok denecek kadar az olduğu için pek umutlanmıyorum açıkçası ama Yinede cok merak edıyorum sonucu. bu ikinci gebeliğim olucak Eyer olursa Allah izin verirse. Bi kızım var kızıma kardeş istiyoruz insallah hepımız cift çizgileri görürüz ben de yumurtlama takıbı yaptım ama eczaneden artimed ovulasyon testı almıştım onunla yaptım biraz uyduruk bi testi gibiydi 20 21 yumurtlama günüydü degerlendırdık 22catlamaymış kaçırdık maalesef hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah cümlemizinHamılelık haberi alan gözümden kaçmış olan varsa hepınıze hayırlı olsun canlarım

kuzum evet bir tek ona tutunuyor insan, inan bugun bir komsumuzun kardesinin haberini anlatti annem nasil uzuldum.. oglu vardi nasil tatli ve akilli cocuk 6-7 yaslarinda.. kas hastaligi cikmis en fazla 20 yasina kadar yasar demis doktor yikildim.. o yuzden her seyin basi saglik bastan olmasina da insan sukur ediyor sonradan o aciyi yasayacagima.. Allah hic bir anneye babaya yasatmasin cok zor..

Seni de tebrik ederim kuzum tekrardan cok saglikla gelsin bebis annecigini uzmesin bu sefer cok cok mutluyum adina saglikla keseyi de bebisi de gorursun umarim bir an once sonra da darisi basima diyeyim

İnşallah canımm çok çok mu geliyor peki senin ? Çok şükür allah bir daha yaşatmasın bize gerçekten zorlu bir süreçmiş
canim cok geldigi gunler de oldu baktim ped dolmus mesela, ama reglin 1.gunu gibi geldigi de oldu degisiyor. bugun cok azalmis mesela cumartesi gece baslamisti iste 5.gun diyelim.

Evet Allahim korusun bir daha saglikla versin bize bebislerimizi

Yaaa cok uzuldum cidden cok zor bir imtihan. Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Hep guzel gunlerini gostersin. Biraz kaderci olmak gerekiyor bu konuda kuzum. 1 bucuk senedir hep hayirlisini istedim saglikla nasip et diye dua ettim Allaha. Biz bilmeyiz O bilir neyi tasiyip neyi tasiyamayacagimizi. Insallah saglikli bebeklerimiz olur hepimizin

Freely mavi olandan siparis verseydin keske kuzum ya. Hepsiburada epedy saticisindan alinca geliyor. Acaip hassas bir test 2 3 betayi bile algiladigina dair bir inancim var
Evet bnde o testten sipariş verdim ama satıcı değişik dediğiniz mavi testlerden gelecek herhalde yarın elimde olur. Mesela benim yumurtlama tarihim bugün kaç gün sonra yapsam yakalar HCG yi gebelik oluşursa gelince yapsam mı diye düşüncelerim var kafamda

zuzu3838 kuzum eve geldi atayim sana ilaclari. Aslinda bosuna hatirlatamamisim. Hepsi oceanmis çünkü ocean extramag, ocean polysitol, ocean d3k2 damla ( gebelik olana kadar d colefor demisti) olursa damlayla devam et dedi. Newlife b active trio bir de progesteron. Igne olarak da oksapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…