- 21 Ağustos 2020
- 1.890
- 2.271
- 83
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.061
4 gun kala böyleyse var gibi canım hadi hayırlısı olsun canım hakkındaİnşallahhh4 gün var cnm
Amin cnm inşallah Rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı bebişler inşallah4 gun kala böyleyse var gibi canım hadi hayırlısı olsun canım hakkında
Yok o kadar da hassas degil kuzum.Evet bnde o testten sipariş verdim ama satıcı değişik dediğiniz mavi testlerden gelecek herhalde yarın elimde olur. Mesela benim yumurtlama tarihim bugün kaç gün sonra yapsam yakalar HCG yi gebelik oluşursa gelince yapsam mı diye düşüncelerim var kafamda
Evet bunu bır çok arkadaşımızda da öyle oldu hadi hayırlısı olsun kuzum rabbım kucağına almayı nasip etsinAyyy inşallah Canım ovulsyn testide koyu olunca bi ümitlendim gebelik varsa ovulsyon testi koyu çıkıyordu değil mi
Aynen canım o dediğin testten bunlar zaten demeyeceğim bakalımYok o kadar da hassas degil kuzum.Yumurtayla sperm daha bulusmadan yakalayamiyor 8. Gun basla bence 9-12 arasi gunlerde varsa bu testle ogrenebilirsin. Ama bir de icinden beyaz cikanlari var bu testin. Onlar o kadar hassas degil. Paketinin uzerinde hamile kadin resmi olmayanlar hassas
Ben bulamıyorum o satıcıyıFreely mavi olandan siparis verseydin keske kuzum ya. Hepsiburada epedy saticisindan alinca geliyor. Acaip hassas bir test 2 3 betayi bile algiladigina dair bir inancim var
Amin cnm inşallahHayırlısı olsun diyelim o zaman
Amin cnm inşallah çok heyecanlandım şimdiEvet bunu bır çok arkadaşımızda da öyle oldu hadi hayırlısı olsun kuzum rabbım kucağına almayı nasip etsinben hamiş sembolünü koydum bile
Bu arada ilk. Denememi bu ovulasyon testımı nasıl degerlendırdın Kaç gün ilişki oldu sizinAmin cnm inşallah Rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı bebişler inşallah
Valla bugün aile hekimime gittim kan vermeye, idrarda test yaptın mı dedi sadece idrar değil kanda yaptırdım artışı görmek için geldim dedim kendisinin de ikiz kızları vardı masada fotosunu gösterdi adam. Valla hocam ben sadece sağlık diliyorum dedim kızmış erkekmiş pek düşünmüyorum bunları dedim. Önceden erkek istiyordum mesela. Kafam değişti sanki iki gün önceki ben, ben değil gibicanimcim amin insallah saglikla gelsin de baska bir sey istemiyorum inan eskiden kiz erkek derdim guzel olsun derdim ahaha yani su an saglik o kadar :) evet kuzum hava degisikligi de oyle dogru :)
Amiiin kuzumm amiiinnncanim cok geldigi gunler de oldu baktim ped dolmus mesela, ama reglin 1.gunu gibi geldigi de oldu degisiyor. bugun cok azalmis mesela cumartesi gece baslamisti iste 5.gun diyelim.
Evet Allahim korusun bir daha saglikla versin bize bebislerimizi
Uygulamaya yazinca bende de cikmadi simdi kuzum. Google a yaz hepsiburada epedy satici diye oyle çıkıyor. 60liraya 10lu 40 liraya 5li freely olarak cikiyorBen bulamıyorum o satıcıyı
Ilk testini de aile hekimine mi vermistin canim?Valla bugün aile hekimime gittim kan vermeye, idrarda test yaptın mı dedi sadece idrar değil kanda yaptırdım artışı görmek için geldim dedim kendisinin de ikiz kızları vardı masada fotosunu gösterdi adam. Valla hocam ben sadece sağlık diliyorum dedim kızmış erkekmiş pek düşünmüyorum bunları dedim. Önceden erkek istiyordum mesela. Kafam değişti sanki iki gün önceki ben, ben değil gibi
Ewt cnm ovulsyon testi ile bu ay ilk defa takip ettim pikten önceki gün ve pik gördüğüm gün ilişki oldu birde pikten 1 gün sonra oldu daha sonra bıraktımBu arada ilk. Denememi bu ovulasyon testımı nasıl degerlendırdın Kaç gün ilişki oldu sizin
Hangi marka ovulasyon testi aldın kuzumEwt cnm ovulsyon testi ile bu ay ilk defa takip ettim pikten önceki gün ve pik gördüğüm gün ilişki oldu birde pikten 1 gün sonra oldu daha sonra bıraktım
Noldu canım geçmiş olsunİnşallah canımm çok çok mu geliyor peki senin ? Çok şükür allah bir daha yaşatmasın bize gerçekten zorlu bir süreçmiş
Amin inşallahCanim benim cok tesekkur ederim. Darisi basina olsun en yakin zamandasende durumlar nasil?
ınnovita cnmHangi marka ovulasyon testi aldın kuzum
Yok kuzum başka bir hastaneye verdim geceydi çünküIlk testini de aile hekimine mi vermistin canim?
Kuzummm hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklıca kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhIlk testini de aile hekimine mi vermistin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?