💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yok o kadar da hassas degil kuzum. Yumurtayla sperm daha bulusmadan yakalayamiyor 8. Gun basla bence 9-12 arasi gunlerde varsa bu testle ogrenebilirsin. Ama bir de icinden beyaz cikanlari var bu testin. Onlar o kadar hassas degil. Paketinin uzerinde hamile kadin resmi olmayanlar hassas

Ayyy inşallah Canım ovulsyn testide koyu olunca bi ümitlendim gebelik varsa ovulsyon testi koyu çıkıyordu değil mi
Evet bunu bır çok arkadaşımızda da öyle oldu hadi hayırlısı olsun kuzum rabbım kucağına almayı nasip etsin ben hamiş sembolünü koydum bile

Aynen canım o dediğin testten bunlar zaten demeyeceğim bakalım

canimcim amin insallah saglikla gelsin de baska bir sey istemiyorum inan eskiden kiz erkek derdim guzel olsun derdim ahaha yani su an saglik o kadar :) evet kuzum hava degisikligi de oyle dogru :)
Valla bugün aile hekimime gittim kan vermeye, idrarda test yaptın mı dedi sadece idrar değil kanda yaptırdım artışı görmek için geldim dedim kendisinin de ikiz kızları vardı masada fotosunu gösterdi adam. Valla hocam ben sadece sağlık diliyorum dedim kızmış erkekmiş pek düşünmüyorum bunları dedim. Önceden erkek istiyordum mesela. Kafam değişti sanki iki gün önceki ben, ben değil gibi

canim cok geldigi gunler de oldu baktim ped dolmus mesela, ama reglin 1.gunu gibi geldigi de oldu degisiyor. bugun cok azalmis mesela cumartesi gece baslamisti iste 5.gun diyelim.

Evet Allahim korusun bir daha saglikla versin bize bebislerimizi
Amiiin kuzumm amiiinnn benimde az biraz ilk başlangıç gibi merak ettim o yüzden

Ilk testini de aile hekimine mi vermistin canim?

Ewt cnm ovulsyon testi ile bu ay ilk defa takip ettim pikten önceki gün ve pik gördüğüm gün ilişki oldu birde pikten 1 gün sonra oldu daha sonra bıraktım
Hangi marka ovulasyon testi aldın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…