- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.081
Aa benim de 10.gunun aksaminda koyulasmaya basladi ve o gun cok agrim olmustu kasiklarda. Hadi insallah kuzumAmin inşallah10. Günüm bugün iğneden sonraki. 2 gündür adet olacak gibi ağrım var kasıklarda testim baya baya silindi gece tekrar yapacağım bakalım
Ağustosta oldum canim bu ay korunma bitti doktor 2 adet korun dedi ama bu ay olmadi maalesef regl oldumC cicekperisi12 canım yazdıklarını okudumda galiba aynı dönemde kürtaj olmuşuz tekrar denemeye başladın mı?inşallah bundan sonraki gebeliklerimiz hepimiz için sağlıkla ve tez vakitte olsun
Amin ınsllahC cicekperisi12 canım yazdıklarını okudumda galiba aynı dönemde kürtaj olmuşuz tekrar denemeye başladın mı?inşallah bundan sonraki gebeliklerimiz hepimiz için sağlıkla ve tez vakitte olsun
Benim 5 gün kaldı, ama ovulasyon testim 3 gündür pik gösteriyor diye gaza geldim yoksa yapmazdım. Bu sabah da çok ama çok hafif bir leke geldi peçeteye… bir umuttur yaşamak 3-5 tane daha test aldım artık yapmışken duramam benbende görmek istediğim için mi görüyorum acaba diye şüpheye düştüm senin kaç gün var cnm adete
Canimm cok tesekkur ederim. Ben catlatma ignesi kullandim bu ay. Ovulasyon testi her ay yapiyordum normalde. Ama bu igne butun hormonlara tavan yaptirdigi icin ovulasyon testim asiri pozitifti zatenKuzummm hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklıca kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhinşallah biz de peşinden gelelim. Ovülasyon testi yaptın mı hcg nin yanında ? O pozitif miydiii
E nabizi arada kontrol et tatlim. Saglik ocağında ertesi gun cikiyor sonuc ama bazen ayni gun e nabiza dusuyor 5ten sonraYok kuzum başka bir hastaneye verdim geceydi çünkü
İnşallah canım ya çok umutluyum inşallah umudum boş değildirAa benim de 10.gunun aksaminda koyulasmaya basladi ve o gun cok agrim olmustu kasiklarda. Hadi insallah kuzum
Test yaptınmı kuzum naptınİnşallah canım ya çok umutluyum inşallah umudum boş değildir
Bebeğim ben laboquick sipariş etmiştim zaten sonra test gelmeden adet oldum ovulasyon sipariş ederken de erken gebelik testi olarak prodoctor alıyım dedimFreely mavi olandan siparis verseydin keske kuzum ya. Hepsiburada epedy saticisindan alinca geliyor. Acaip hassas bir test 2 3 betayi bile algiladigina dair bir inancim var
Doğru diyorsun kuzum ya hep bu stresten geliyor başımıza ne geliyorsaStres faktoru de etkiliyordur kuzum
Bu mesele de insanda ister istemez stres yaratıyor
Parolu bile zar zor veriyorlar kuzum hamilelikte ben hamileyken öyleydi yani tıp ilerlemiştir umarım 7 yıldaEvet yumurtlama öncesi olması iyi olmuşdoktorlar bir şey önerir diye düşünüyorum ya bir sürü migrenli insan var çaresi vardır inşallah hamilelikte.
O attığın bantlardan bende de var hafifletiyor biraz. Ben saç diplerimi çekiyorum bak o da iti geliyor bayasuan senin durumun maalesef böyle şeyler denemelik sadece dediğin gibi hastanede yapabilecekleri bir şey yoktur.
Sen ne zaman oldun peki kürtajC cicekperisi12 canım yazdıklarını okudumda galiba aynı dönemde kürtaj olmuşuz tekrar denemeye başladın mı?inşallah bundan sonraki gebeliklerimiz hepimiz için sağlıkla ve tez vakitte olsun
Sabah yapmıştım canım.1-2 saat sonra tekrar yaparım bakalım bir değişiklik var mıTest yaptınmı kuzum naptın
Kuzumm bu lh mı hcg miiiiCanimm cok tesekkur ederim. Ben catlatma ignesi kullandim bu ay. Ovulasyon testi her ay yapiyordum normalde. Ama bu igne butun hormonlara tavan yaptirdigi icin ovulasyon testim asiri pozitifti zatenbak resmini atayim sana...
Sabahki nasıldı kuzum şimdi iğnenin etkisi geçtimiSabah yapmıştım canım.1-2 saat sonra tekrar yaparım bakalım bir değişiklik var mı
Ay kuzum inan doktor yarın 2 de çıkar dedi arada girip baktımE nabizi arada kontrol et tatlim. Saglik ocağında ertesi gun cikiyor sonuc ama bazen ayni gun e nabiza dusuyor 5ten sonracikinca bize de yaz
Geçmedi sanırım canım sabah yaptığımdada aşırı silik bi çizgi gördümSabahki nasıldı kuzum şimdi iğnenin etkisi geçtimi
Canımmm hayırlı olsun çok netAy kuzum inan doktor yarın 2 de çıkar dedi arada girip baktımyarın sabahtan çıksa bari ama test yaptım bugün de freely bile koyulasmis testi de öğleden sonra portakal suyu,süt, su içtikten sonra yaptım sabah aklimda yoktu kan verecem diye
Ay bende görür gibiyim testin içini çıkartıp çekseneKızlar şimdi yaptım birşey gördüm sanki çok hafif bakar mısınız lütfeeeen 18 inde çatlama olmuştu
Ay ne zaman net öğrencez acaba offf artık dayanamıyorumGeçmedi sanırım canım sabah yaptığımdada aşırı silik bi çizgi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?