💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

bende görmek istediğim için mi görüyorum acaba diye şüpheye düştüm senin kaç gün var cnm adete
Benim 5 gün kaldı, ama ovulasyon testim 3 gündür pik gösteriyor diye gaza geldim yoksa yapmazdım. Bu sabah da çok ama çok hafif bir leke geldi peçeteye… bir umuttur yaşamak 3-5 tane daha test aldım artık yapmışken duramam ben

Kuzummm hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklıca kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhh inşallah biz de peşinden gelelim. Ovülasyon testi yaptın mı hcg nin yanında ? O pozitif miydiii
Canimm cok tesekkur ederim. Ben catlatma ignesi kullandim bu ay. Ovulasyon testi her ay yapiyordum normalde. Ama bu igne butun hormonlara tavan yaptirdigi icin ovulasyon testim asiri pozitifti zaten bak resmini atayim sana...

Eklentiler

• Screenshot_20231026_180654_Samsung Internet.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 99
Freely mavi olandan siparis verseydin keske kuzum ya. Hepsiburada epedy saticisindan alinca geliyor. Acaip hassas bir test 2 3 betayi bile algiladigina dair bir inancim var
Bebeğim ben laboquick sipariş etmiştim zaten sonra test gelmeden adet oldum ovulasyon sipariş ederken de erken gebelik testi olarak prodoctor alıyım dedim sacibelinde onla öğrenmişti ya gaza geldim
Stres faktoru de etkiliyordur kuzum
Bu mesele de insanda ister istemez stres yaratıyor
Doğru diyorsun kuzum ya hep bu stresten geliyor başımıza ne geliyorsa
Parolu bile zar zor veriyorlar kuzum hamilelikte ben hamileyken öyleydi yani tıp ilerlemiştir umarım 7 yılda

E nabizi arada kontrol et tatlim. Saglik ocağında ertesi gun cikiyor sonuc ama bazen ayni gun e nabiza dusuyor 5ten sonra cikinca bize de yaz
Ay kuzum inan doktor yarın 2 de çıkar dedi arada girip baktım yarın sabahtan çıksa bari ama test yaptım bugün de freely bile koyulasmis testi de öğleden sonra portakal suyu,süt, su içtikten sonra yaptım sabah aklimda yoktu kan verecem diye

Eklentiler

• IMG_20231026_162555.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 93
Canımmm hayırlı olsun çok net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…