- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.101
Kuzum benim kanda da çıktı da ikinci kanı bekliyorum çok silik çıkmıştı bu markanın testi bugün yaptım koyulasmis kanda artmistir herhalde diye düşünüyorumCanımmm hayırlı olsun çok net
Hic ilerlemedi hala ayni tıpBebeğim ben laboquick sipariş etmiştim zaten sonra test gelmeden adet oldum ovulasyon sipariş ederken de erken gebelik testi olarak prodoctor alıyım dedimsacibelinde onla öğrenmişti ya gaza geldim
Doğru diyorsun kuzum ya hep bu stresten geliyor başımıza ne geliyorsa
Parolu bile zar zor veriyorlar kuzum hamilelikte ben hamileyken öyleydi yani tıp ilerlemiştir umarım 7 yılda
Bu lh canimKuzumm bu lh mı hcg miiii
Ay bende görür gibiyim testin içini çıkartıp çeksene
Ay muhteşemKuzum benim kanda da çıktı da ikinci kanı bekliyorum çok silik çıkmıştı bu markanın testi bugün yaptım koyulasmis kanda artmistir herhalde diye düşünüyorum
Oo gayet guzel koyulasmisAy kuzum inan doktor yarın 2 de çıkar dedi arada girip baktımyarın sabahtan çıksa bari ama test yaptım bugün de freely bile koyulasmis testi de öğleden sonra portakal suyu,süt, su içtikten sonra yaptım sabah aklimda yoktu kan verecem diye
Normalde dr 13. Gün kan testi ver dedi ama ben dayanamadığım için habire test yapıyorumAy ne zaman net öğrencez acaba offf artık dayanamıyorum
Kan testin kaç çıktı canım çok mu silikti
Yaaaa hemen çıktı hafif pembeydi ama çok hafifAy bende görür gibiyim testin içini çıkartıp çeksene
Bebisim goruyorum ben var benceKızlar şimdi yaptım birşey gördüm sanki çok hafif bakar mısınız lütfeeeen 18 inde çatlama olmuştu
Bu sefer ben direk gördüm valla aşkımYaaaa hemen çıktı hafif pembeydi ama çok hafif
Ne kadar da tanıdık bir tabloNormalde dr 13. Gün kan testi ver dedi ama ben dayanamadığım için habire test yapıyorum
Ay yaaa gerçekten miBebisim goruyorum ben var bence
E kaç gün oldu artıkNormalde dr 13. Gün kan testi ver dedi ama ben dayanamadığım için habire test yapıyorum
Ya ay bilmem lazım çünkü sigara içiyorum daha stres oldum şimdi daha çöl içesim geldi ama ya varsaBu sefer ben direk gördüm valla aşkım
Ben 2 fotoda da gordum. Bugun 8.gundesin eger catlama 18iyse. Yarin sabah ya da sonraki sabah daha net cikar bence. Elinde testin var mi?Ay yaaa gerçekten mi
Bence icme tatlim. Var çünküYa ay bilmem lazım çünkü sigara içiyorum daha stres oldum şimdi daha çöl içesim geldi ama ya varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?