- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.121
Bide böyle bak bakalımYa ay bilmem lazım çünkü sigara içiyorum daha stres oldum şimdi daha çöl içesim geldi ama ya varsa
Kuzum bu dandik test ya yok gibiydi freely bu. Kanda iki gün önce 89 çıktı. kanı görmesem 10-20 falan derdim teste bakarakKan testin kaç çıktı canım çok mu silikti
Biz de bu tek iliskiyle hamile kalan insanlar nerde yasiyor diyordukKızlar lütfen bakın olursa ilk kez olcak ve 39 yaşındayım ve tek ilişki olmuştu bu ay
Ben gördüm lekelenmeniz geçtimi acabaKızlar şimdi yaptım birşey gördüm sanki çok hafif bakar mısınız lütfeeeen 18 inde çatlama olmuştu
Cok netBide böyle bak bakalım
Üç yıldır hiç denk gelmedi kiBiz de bu tek iliskiyle hamile kalan insanlar nerde yasiyor diyorduk
Aynen hamiş bu hamiş vallahi değilse ben adımı değiştiririm o dereceCok net
Valla bu işin prosu o benim çöpe attigim teste pozitif demiştiİşi vardır belki
Insallah simdi olmustur canimÜç yıldır hiç denk gelmedi ki
Katiliyorum kuzum sanaAynen hamiş bu hamiş vallahi değilse ben adımı değiştiririm o derece
Şahin gözlü o görürValla bu işin prosu o benim çöpe attigim teste pozitif demiştio gördüm derse kesin var derim öyle güveniyorum onun o elf gözlerine
Tırım tırım hamişler çoğalıyor sıra bana geliyorKatiliyorum kuzum sana
Yok kızzz ne bitmesi 2 gündür kıvrandırdı beni daha var 5 gün bıtmesineKuzum buralardayıminzivaya çekildim biraz. Tüp bebek sayfalarında dolanıyorum. Bu ay rahat takılıyorum. Sen de ne var ne yok bitti mi adetin?
Kızlar şimdi yaptım birşey gördüm sanki çok hafif bakar mısınız lütfeeeen 18 inde çatlama olmuştu
Evet 2 gün sürdüBen gördüm lekelenmeniz geçtimi acaba
İnşallah canımInsallah simdi olmustur canim
Kim o kim oŞahin gözlü o görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?