- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.141
Ay iyi o zaman bu da pik değil kiiiBu lh canim
Ay amin hepimizin inşallah canım benimmaaaavi valla Berna var diyorsa kesin vardır canım tebrik ederim sağlıcakla kesesini görmeyi, kalbini duymayı, kucağına almayı da nasip etsin inşallah
YAa tühhhHic ilerlemedi hala ayni tıp
Sen böyle deyince aklıma tek bir iş geliyor o da maaaaalesef canımİşi vardır belki
Ya yicemmValla bu işin prosu o benim çöpe attigim teste pozitif demiştio gördüm derse kesin var derim öyle güveniyorum onun o elf gözlerine
Çok silikken attığın testte çatlamanın kaçıncı günüydüKuzum bu dandik test ya yok gibiydi freely bu. Kanda iki gün önce 89 çıktı. kanı görmesem 10-20 falan derdim teste bakarakbugün tekrar kan verdim yarın çıkacak sonucu artışa bakacaklar onu beklerken bir test yapayım dedim evde vardı daha yeni koyulasmis
Ben diyince aklına sadece o iş gelir nedense zaten adım çıkmış dokuza inmiyo 8 eYAa tühhh
Sen böyle deyince aklıma tek bir iş geliyor o da maaaaalesef canım
Ya yicemmsenin o çöpe attığın test gibi bu da
Bebişim inşallah yanılmıyorumdur sana korkumdan var diyememiştimmaaaavi valla Berna var diyorsa kesin vardır canım tebrik ederim sağlıcakla kesesini görmeyi, kalbini duymayı, kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Maşallah de kız nazara gelmeyelim bugün çoştu buralarBebişim inşallah yanılmıyorumdur sana korkumdan var diyememiştim
Ama hepimiz görüyoruz yanılmıyoruzdur benceikinizde sağlıcakla kucağınıza alın sıra da bize gelsin inşallahh her gün hamiş haberi geliyor maşallahh sevinçten çıldırcam
İnan inmiyor inmezdeBen diyince aklına sadece o iş gelir nedense zaten adım çıkmış dokuza inmiyo 8 e
Aiyyy yanlış görmüşüm benAy iyi o zaman bu da pik değil kiiibenim lh da regle 4 gün kala bundan bir tık silik çıktı
Dedim kız demez olur muyummmMaşallah de kız nazara gelmeyelim bugün çoştu buralar
Çok yakında hissediyorumDedim kız demez olur muyummm
Sıra bize yavaş yavaş geliyor sanki aşkım
Birilerinin bana seslendiğini hissettim koştum geldim
BakÇok silikken attığın testte çatlamanın kaçıncı günüydü
Kasımda da üçümüz pozitif görür müyüz ne dersinizzzDedim kız demez olur muyummm
Sıra bize yavaş yavaş geliyor sanki aşkım
Hadi ordan birisi sensinBirilerinin bana seslendiğini hissettim koştum geldim
Yoook hemen mervişe suç atma sen oldun olası böylesin
Vallahi ben baya baya beklıyorum bomba patlıcak yakındaKasımda da üçümüz pozitif görür müyüz ne dersinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?