- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.161
Kuzum regle 4 gün vardı zaten görmedim ben çizgi burda paylaştım, çöpe attım. Sağolsun Berna görmüş heveslenmeyeyim diye bir şey dememişÇok silikken attığın testte çatlamanın kaçıncı günüydü
Ayy amiiinnnn inşallah bebeğimÇok yakında hissediyorumacayip yakında hemideee
Senden ötürü derken sana demiştim zatıYoook hemen mervişe suç atma sen oldun olası böylesino da seninle yarışır
Benziyor benimkine inşallah ya canım çöl sağol
Bu ovulasyon donemindeki lh canim. T cizgisi cok daha koyu. Pik yaniAy iyi o zaman bu da pik değil kiiibenim lh da regle 4 gün kala bundan bir tık silik çıktı
Yaaa uğraşmis bir de yerim seni yerim
İnşaşşah görürüz kuzumm bu sefer olacakkKasımda da üçümüz pozitif görür müyüz ne dersinizzz
Biraz benziyorsak napalım yaniiiiYoook hemen mervişe suç atma sen oldun olası böylesino da seninle yarışır
Benim daha 6 gün var ama doğru çizgi midir acaba eşine söyledin miKuzum regle 4 gün vardı zaten görmedim ben çizgi burda paylaştım, çöpe attım. Sağolsun Berna görmüş heveslenmeyeyim diye bir şey dememişertesi gün yaptığım testte çıktı benim de görebilecegim şekilde yani regle 3 gün varken bugün de normalde adet günüm olması lazimdi.
İnşallah kuzucum inşallah kasım bizim ayımız olsun inşallahhVallahi ben baya baya beklıyorum bomba patlıcak yakında
SeninKızlar reglimi bekliyorum gelir gelmez ikinci gün doktoruma koşucam inşallah, direk klomen+ovitrelle başlicam bu ay ilk kez bakalım neler olacak
Olacak bebişim olacak kasım bizim ayımız olacakİnşaşşah görürüz kuzumm bu sefer olacakk
İnşallahİnşallah kuzucum inşallah kasım bizim ayımız olsun inşallahh
Kanama oldu mı sende canjmmaaaavi valla Berna var diyorsa kesin vardır canım tebrik ederim sağlıcakla kesesini görmeyi, kalbini duymayı, kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Püü sanaSenden ötürü derken sana demiştim zatı
Ne demek canım yarın daha net görürsün inşallahhBenziyor benimkine inşallah ya canım çöl sağol
BEnde senii kuzuşum yaaYaaa uğraşmis bir de yerim seni yerim
Ama bu da cok netmis ki kuzum
Silik çıkanı anlamadığım için çöpe attım kuzum bilmiyordum ki eşime de söyleyeyim. Ertesi gün normal pozitif görünce akşamına söyledim, gece gidip kan verdikBenim daha 6 gün var ama doğru çizgi midir acaba eşine söyledin mi
Sen çıkardın bizim adımızı daha ne yapcan zalımın kızıPüü sanaben naptım da a aa
Ne demek canım yarın daha net görürsün inşallahh
BEnde senii kuzuşum yaa
Ay attım ya buraya kuzumAma bu da cok netmis ki kuzumsacibelinde bunu nasil negatif diye cope atarsin ben hic gormemisim bu testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?