- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.181
Bunu bende görmemişim vallaAma bu da cok netmis ki kuzumsacibelinde bunu nasil negatif diye cope atarsin ben hic gormemisim bu testi
Sen o sun o senBiraz benziyorsak napalım yaniiii
Bende görüp seslenmemiştim yanılıyorsam umutlandırmayım diyeAma bu da cok netmis ki kuzumsacibelinde bunu nasil negatif diye cope atarsin ben hic gormemisim bu testi
BingooKızlar reglimi bekliyorum gelir gelmez ikinci gün doktoruma koşucam inşallah, direk klomen+ovitrelle başlicam bu ay ilk kez bakalım neler olacak
Senin benden ümidini kesmeyen gönlünü seveyimSeninemojini yerim kuzum benim. Sana çok dua ediyorum rabbim kabuller etsin. Sen değilsin ama niyeyse ben hala umutluyum
15 ağustosta oldum 10 haftalıktı benim de 2 ayım bitti 3. Regli bekliyorumSen ne zaman oldun peki kürtaj
Sen o zamanlar meşguldün canım buralara uğramıyordunBunu bende görmemişim valla
Hepimiiizzz kardeşiiiizzzz .... ay dur bunu daha önce yapmıştımSen o sun o senama bensiniz de yoksa kıskanırım dönüp dolaşıp aynı yere çıkıyoruz
Bende görüp seslenmemiştim yanılıyorsam umutlandırmayım diye
Ya ben yerisemiyorum ki mesajlara her zaman kuzum. Gözümden kacmis demekki. Halbuki en sevdigim seydir. Silik testlerde cizgi aramakAy attım ya buraya kuzumtertemiz negatif yazdım hop çöpe sonra
Ahahaha yok beee kime sorsam aynı şeyi söyler ben no no noo yapmadım birşeySen çıkardın bizim adımızı daha ne yapcan zalımın kızı
Kuzum benim bu kararı almama en büyük etken sensin, senin hislerine bilgine iç sesine güveniyorum inşallah arkandan gelicem ben deBingooacaip destekliyorum bu kararini ve kasimda cok eminim alicaz guzel haberini icimden bir his temmuz annelerinde buluscaz diyor hepimiz
Umudu bascan demekki karsindakine boyle durumlardaSen o sun o senama bensiniz de yoksa kıskanırım dönüp dolaşıp aynı yere çıkıyoruz
Bende görüp seslenmemiştim yanılıyorsam umutlandırmayım diye
Etmez miyim zaten anneler gruplarına da gitmedim ensenizdeyim valla burdaSenin benden ümidini kesmeyen gönlünü seveyimkuzum benim yarın bat günüm akşam innovita gebelik testi yaptım tertemiz negatifti artık hiç umudum yok benim ... sadece bu ay tuhaf bir şekilde kasık batmalarım hiç durmuyor hiç böyle olmazdım ama o da soğan küründen sanırım bi daha yapmicam korktum gibi artık gerçekten kabullenme evresine geçtim kasım için çok umutluyum ama sen dualarını eksik etme yeter ki bitanem ❤
Canımm gayet görünüyorrKızlar şimdi yaptım birşey gördüm sanki çok hafif bakar mısınız lütfeeeen 18 inde çatlama olmuştu
Konuş zümrüdüm ankam koru biziSen çıkardın bizim adımızı daha ne yapcan zalımın kızı
Bak bak gördün müSen o zamanlar meşguldün canım buralara uğramıyordun
Allah mahcup etmesin o zaman kuzumKuzum benim bu kararı almama en büyük etken sensin, senin hislerine bilgine iç sesine güveniyorum inşallah arkandan gelicem ben de
Canım dış gebelikmiş benim kürtaj yaptılar düşmedi betam yeterince iğne yaptılar şimdi kanamam başladı umarım böyle geçer giderNoldu canım geçmiş olsun
O testin gecesinde dedim ki hatta kasıkta doluluk hissi var sende dedin ki bunu kimden duysam hamile çıktı dedinYa ben yerisemiyorum ki mesajlara her zaman kuzum. Gözümden kacmis demekki. Halbuki en sevdigim seydir. Silik testlerde cizgi aramak
eeveettt geldi bugün geldi başladık bile pregnacare e kocişimleEtmez miyim zaten anneler gruplarına da gitmedim ensenizdeyim valla burdaZumruduanka96 kovana kadar gitmeyecegim
Bu ay olmasa diğer ay olur kuzum valla bişi diyeyim mi herkes bisiler kullaniyor ama o ot kür vs ben hiç kullanmadım korkuyorum öyle şeylerden nedense pragnacare bana uğurlu geldi uguru sana da geçsin inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?