💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar reglimi bekliyorum gelir gelmez ikinci gün doktoruma koşucam inşallah, direk klomen+ovitrelle başlicam bu ay ilk kez bakalım neler olacak
Bingoo acaip destekliyorum bu kararini ve kasimda cok eminim alicaz guzel haberini icimden bir his temmuz annelerinde buluscaz diyor hepimiz

Senin emojini yerim kuzum benim. Sana çok dua ediyorum rabbim kabuller etsin. Sen değilsin ama niyeyse ben hala umutluyum
Senin benden ümidini kesmeyen gönlünü seveyim kuzum benim yarın bat günüm akşam innovita gebelik testi yaptım tertemiz negatifti artık hiç umudum yok benim ... sadece bu ay tuhaf bir şekilde kasık batmalarım hiç durmuyor hiç böyle olmazdım ama o da soğan küründen sanırım bi daha yapmicam korktum gibi artık gerçekten kabullenme evresine geçtim kasım için çok umutluyum ama sen dualarını eksik etme yeter ki bitanem ❤

Sen o sun o sen ama bensiniz de yoksa kıskanırım dönüp dolaşıp aynı yere çıkıyoruz

Bende görüp seslenmemiştim yanılıyorsam umutlandırmayım diye
Hepimiiizzz kardeşiiiizzzz .... ay dur bunu daha önce yapmıştım

Bingoo acaip destekliyorum bu kararini ve kasimda cok eminim alicaz guzel haberini icimden bir his temmuz annelerinde buluscaz diyor hepimiz
Kuzum benim bu kararı almama en büyük etken sensin, senin hislerine bilgine iç sesine güveniyorum inşallah arkandan gelicem ben de

Etmez miyim zaten anneler gruplarına da gitmedim ensenizdeyim valla burda Zumruduanka96 kovana kadar gitmeyecegim
Bu ay olmasa diğer ay olur kuzum valla bişi diyeyim mi herkes bisiler kullaniyor ama o ot kür vs ben hiç kullanmadım korkuyorum öyle şeylerden nedense pragnacare bana uğurlu geldi uguru sana da geçsin inşallah kuzum

eeveettt geldi bugün geldi başladık bile pregnacare e kocişimle bana da uğur ve bebiş getirsin inşallahhh sen bizi bekle S simurgggg la birlikte, cümbür cemaat gidelim burdan annelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…