- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.201
Tamam inanmış gibi yapayım bariAhahaha yok beee kime sorsam aynı şeyi söyler ben no no noo yapmadım birşey
Yok canım bende nerdeyse belirti olmadı diyebilirim. Göğüs şişliği ve kasikta doluluk hissi. Belirtilen sayilirsa bunlar dışında bişi yokKanama oldu mı sende canjm
Bal mısın acaba sen ne güzel şeyler konuşuyorsunAllah mahcup etmesin o zaman kuzumcok dua edicem sana ve diger kizlara. Ama seninle ilgili hislerim cok kuvvetli bu arada yalan yok
Yaa çok üzüldüm canım Allah'ım sağlıklısıni versinCanım dış gebelikmiş benim kürtaj yaptılar düşmedi betam yeterince iğne yaptılar şimdi kanamam başladı umarım böyle geçer gider
Kovmak mı kız bizi almadan gidemezsin analar grubuna yada sen önden git bize yer ayırt azcık ama burayı boşlama valla yakalarım seniEtmez miyim zaten anneler gruplarına da gitmedim ensenizdeyim valla burdaZumruduanka96 kovana kadar gitmeyecegim
Bu ay olmasa diğer ay olur kuzum valla bişi diyeyim mi herkes bisiler kullaniyor ama o ot kür vs ben hiç kullanmadım korkuyorum öyle şeylerden nedense pragnacare bana uğurlu geldi uguru sana da geçsin inşallah kuzum
Hiç sorma ben de ondan sonra gaza geldim
Amin canımmmCanımm gayet görünüyorrinşallah sağlıkla ilerlerr
Yav benide hissedin beni de yaaaaa niye beni kimse hissetmiyoAllah mahcup etmesin o zaman kuzumcok dua edicem sana ve diger kizlara. Ama seninle ilgili hislerim cok kuvvetli bu arada yalan yok
Bebisim ben 13.gunumdeydim doktora gittigimde. Asil macera o zaman basladi
Ne kullanıyonuzHiç sorma ben de ondan sonra gaza geldimkuzum sen şimdi hemen kullanmaya başlasan olmaz mı kaçıncı gündesin bugünn ?
Burası benim evim oldu o zaman napayım benim bebisi de bir sıkıntısı yoksa beraber takip ederiz nolcak di miKovmak mı kız bizi almadan gidemezsin analar grubuna yada sen önden git bize yer ayırt azcık ama burayı boşlama valla yakalarım seni
Doktor 3 ay mo dedi korun diye15 ağustosta oldum 10 haftalıktı benim de 2 ayım bitti 3. Regli bekliyorum
Ederiz tabi koskoca teyzeleri dolu burda bakBurası benim evim oldu o zaman napayım benim bebisi de bir sıkıntısı yoksa beraber takip ederiz nolcak di mi
Ben kasımda klomen kullanıcam da bi de çatlatma iğnesiNe kullanıyonuz
Ay bu çatlatma iğnesini bende istiyorum ama işte mümkün olmadıBen kasımda klomen kullanıcam da bi de çatlatma iğnesigaza geldik
Bebişim hic endiselenme acaip basit. Kucucuk bir igne. Yag dokusuna cilt altina yapiyorsun. Ben catlatmadan sonra ayni yontemle her gun kan sulandirici da yapmaya devam ettim. Oksapar bazen can yakici olabiliyor. Ama catlatma ignesini hic hissetmedim. Tedirgin olursan saglik ocaginda hemsirene de yaptirabilirsinBal mısın acaba sen ne güzel şeyler konuşuyorsunama bak yardımcı olcaksın bana ben çatlatma iğnesi hiç vurmadım korkuyorum biraz
Orda kullanma şansın yok mu kii ? Hadi sen de kullan bu ayAy bu çatlatma iğnesini bende istiyorum ama işte mümkün olmadı
Peki kuzucum özellikle vurulması gereken bi yer falan var mı yani yanlış yere vurma ihtimalim var mı ?biz anlaştık benim kocam vuracakBebişim hic endiselenme acaip basit. Kucucuk bir igne. Yag dokusuna cilt altina yapiyorsun. Ben catlatmadan sonra ayni yontemle her gun kan sulandirici da yapmaya devam ettim. Oksapar bazen can yakici olabiliyor. Ama catlatma ignesini hic hissetmedim. Tedirgin olursan saglik ocaginda hemsirene de yaptirabilirsin
Ayyyy ozaman kesin var sizde hayırlı olsun yarın sabah daha koyu olacaktırEvet 2 gün sürdü
Klonun daha önce 1 ay denedim kuzum ama çatlatmayı kocam olsaydı yanımda ne güzel geçen bu ay yapcaktı doktor yaOrda kullanma şansın yok mu kii ? Hadi sen de kullan bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?