💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Allah mahcup etmesin o zaman kuzum cok dua edicem sana ve diger kizlara. Ama seninle ilgili hislerim cok kuvvetli bu arada yalan yok
Bal mısın acaba sen ne güzel şeyler konuşuyorsun ama bak yardımcı olcaksın bana ben çatlatma iğnesi hiç vurmadım korkuyorum biraz

Kovmak mı kız bizi almadan gidemezsin analar grubuna yada sen önden git bize yer ayırt azcık ama burayı boşlama valla yakalarım seni

Bebişim çok iyi yaparsın ben bile pişman oldum gitmediğime S simurgggg dan sonra gaza geldim
Bebisim ben 13.gunumdeydim doktora gittigimde. Asil macera o zaman basladi yakin zamanda yapilmis hormon testin yok mu ya topla hepsini git. Yoksa bile yumurta takibi yaptirirsin olmaz mi seni de bi gaza getireyim dur

Bal mısın acaba sen ne güzel şeyler konuşuyorsun ama bak yardımcı olcaksın bana ben çatlatma iğnesi hiç vurmadım korkuyorum biraz
Bebişim hic endiselenme acaip basit. Kucucuk bir igne. Yag dokusuna cilt altina yapiyorsun. Ben catlatmadan sonra ayni yontemle her gun kan sulandirici da yapmaya devam ettim. Oksapar bazen can yakici olabiliyor. Ama catlatma ignesini hic hissetmedim. Tedirgin olursan saglik ocaginda hemsirene de yaptirabilirsin

Peki kuzucum özellikle vurulması gereken bi yer falan var mı yani yanlış yere vurma ihtimalim var mı ?biz anlaştık benim kocam vuracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…