- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.221
Bebisim kocan yoktu ki yaninda nasil hissedelim. Bir hz. Meryem degilsen egerYav benide hissedin beni de yaaaaa niye beni kimse hissetmiyo
Emin misiniz yani yaşadınız mı hiç kanamaAyyyy ozaman kesin var sizde hayırlı olsun yarın sabah daha koyu olacaktır
Canımmmm inşallahBu sefer ben direk gördüm valla aşkım
Ay güldürdün beniBebisim kocan yoktu ki yaninda nasil hissedelim. Bir hz. Meryem degilsen egerama simdi baslar seninle ilgili hislerimiz bu ay itibariyle. Guveniyorum sana cok senin uzun surmez zaten
Kuzum hala geç değil ki hemen yarın başlasan klomene doktor kontrolünde olmaz mı ?Klonun daha önce 1 ay denedim kuzum ama çatlatmayı kocam olsaydı yanımda ne güzel geçen bu ay yapcaktı doktor ya
Senin en azından regl başladı bitişini bekliyosun benim daha başlamadı bileee en geride benimAy güldürdün benivalla yoktu tam kavuştuk derken reglı geçsene yatışsam size ya
Yok gobek deliginin 3 4 cm sagina ya da soluna yapabilirsin. Orada yag dokusu fazla. Yanlis yere gitme ihtimali yok. Sadece igneyi sonuna kadar soktuktan sonra enjektoru biraz geri cekip sonra yapiyorsun. Kan geliyor mu diye bakiyorsun. Damara denk gelmesin diye. Asiri zayif degilsen denk gelmez zaten. onun da sorun olacagini sanmamPeki kuzucum özellikle vurulması gereken bi yer falan var mı yani yanlış yere vurma ihtimalim var mı ?biz anlaştık benim kocam vuracak
Fazla fark olmıcak aramızda senınde elı kulağındadırSenin en azından regl başladı bitişini bekliyosun benim daha başlamadı bileee en geride benim
Anladım kuzumm. Benim de regle 4 gün kaldı da korkumdan hcg yapamadım. Bi ovülasyon yapayım dedim. Bazı kişilerde gebelik varsa lh da çift çizgi çıkıyormuş ya. Bende de belki çift çıkar dedim ama silik çıktı malesef. Şimdi de demek ki gebelik yok diye kendimi üzüyorum. Gerçi burada Begüm var onun da gebeyken lh ı silik çıkmış ama bilemedimBu ovulasyon donemindeki lh canim. T cizgisi cok daha koyu. Pik yani
Hayır canım 2 ay dedi bana da bu ay korunmadım ama ekstrada bir şey yapmadım reglime 7 gün varDoktor 3 ay mo dedi korun diye
Ay hiç affetmem normalde ama o an susma hakkımı kullandımUmudu bascan demekki karsindakine boyle durumlarda
AbooooooKonuş zümrüdüm ankam koru bizi
Ama olanı söylüyorum kız amaaBak bak gördün mü
Yok yok Elhamdülillah hiç sorun olmaz o konudaYok gobek deliginin 3 4 cm sagina ya da soluna yapabilirsin. Orada yag dokusu fazla. Yanlis yere gitme ihtimali yok. Sadece igneyi sonuna kadar soktuktan sonra enjektoru biraz geri cekip sonra yapiyorsun. Kan geliyor mu diye bakiyorsun. Damara denk gelmesin diye. Asiri zayif degilsen denk gelmez zaten. onun da sorun olacagini sanmam
Muhtemelen yarın kuşum çünkü belim çok ağrıyor gece bile gelebilirFazla fark olmıcak aramızda senınde elı kulağındadır
Hadi gelsin biran önceMuhtemelen yarın kuşum çünkü belim çok ağrıyor gece bile gelebilir
Enerjinizi seveyim sizinnn
Bebişim 5.gündü bugün benim. Normalde 3.gün gidip muayene olup hem de hormon baktırıp klomen başlıyorduk 5 gün kullanıp gidiyordum iğne ve bi hap veriyordu unutmuşum o kadar uzun zaman oldu kiHiç sorma ben de ondan sonra gaza geldimkuzum sen şimdi hemen kullanmaya başlasan olmaz mı kaçıncı gündesin bugünn ?
Evet evet o zaman meşguldüm inkar yokAy hiç affetmem normalde ama o an susma hakkımı kullandım
Aboooooo
Ama olanı söylüyorum kız amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?