💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bebisim kocan yoktu ki yaninda nasil hissedelim. Bir hz. Meryem degilsen eger ama simdi baslar seninle ilgili hislerimiz bu ay itibariyle. Guveniyorum sana cok senin uzun surmez zaten
Ay güldürdün beni valla yoktu tam kavuştuk derken reglı geçsene yatışsam size ya

Peki kuzucum özellikle vurulması gereken bi yer falan var mı yani yanlış yere vurma ihtimalim var mı ?biz anlaştık benim kocam vuracak
Yok gobek deliginin 3 4 cm sagina ya da soluna yapabilirsin. Orada yag dokusu fazla. Yanlis yere gitme ihtimali yok. Sadece igneyi sonuna kadar soktuktan sonra enjektoru biraz geri cekip sonra yapiyorsun. Kan geliyor mu diye bakiyorsun. Damara denk gelmesin diye. Asiri zayif degilsen denk gelmez zaten. onun da sorun olacagini sanmam

Bu ovulasyon donemindeki lh canim. T cizgisi cok daha koyu. Pik yani
Anladım kuzumm. Benim de regle 4 gün kaldı da korkumdan hcg yapamadım. Bi ovülasyon yapayım dedim. Bazı kişilerde gebelik varsa lh da çift çizgi çıkıyormuş ya. Bende de belki çift çıkar dedim ama silik çıktı malesef. Şimdi de demek ki gebelik yok diye kendimi üzüyorum. Gerçi burada Begüm var onun da gebeyken lh ı silik çıkmış ama bilemedim

Yok yok Elhamdülillah hiç sorun olmaz o konuda sağol kuzum benim Allah razı olsun hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah

Hiç sorma ben de ondan sonra gaza geldim kuzum sen şimdi hemen kullanmaya başlasan olmaz mı kaçıncı gündesin bugünn ?
Bebişim 5.gündü bugün benim. Normalde 3.gün gidip muayene olup hem de hormon baktırıp klomen başlıyorduk 5 gün kullanıp gidiyordum iğne ve bi hap veriyordu unutmuşum o kadar uzun zaman oldu ki
Ama zaten ben 6 doz kullandım bunları tekrar uygularlar mı onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…