- 14 Haziran 2023
- 6.726
- 5.812
- 118
- 24
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.241
Bu kararı almana çok mutlu oldum inşallah sana şifa olur pozitifi görürsünKızlar reglimi bekliyorum gelir gelmez ikinci gün doktoruma koşucam inşallah, direk klomen+ovitrelle başlicam bu ay ilk kez bakalım neler olacak
Çok heyecan yaptımGelsin de başlayalım artıkk
Amiiin amiiin inşallaahYaa çok üzüldüm canım Allah'ım sağlıklısıni versin
Ooo sen çok kullanmışsın ya, femara kullandın mı peki hiçç ? Ben ilk kez kullanıcam çok heyecanlıyım yaBebişim 5.gündü bugün benim. Normalde 3.gün gidip muayene olup hem de hormon baktırıp klomen başlıyorduk 5 gün kullanıp gidiyordum iğne ve bi hap veriyordu unutmuşum o kadar uzun zaman oldu ki
Ama zaten ben 6 doz kullandım bunları tekrar uygularlar mı onu da bilmiyorum
Ben yaşamadım ama burdakiler nezaman yumrtlamadan sonra 6-7 günlerde kanama yaşadıysa hep gebe çıktılar sizdede olmuş ve testinizde bence pozitif çok yeniEmin misiniz yani yaşadınız mı hiç kanama
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah şifa olur bana da, kasım ayı hepimizin ayı olsun inşallah hepimiz 2024 e gebe girelimBu kararı almana çok mutlu oldum inşallah sana şifa olur pozitifi görürsün
Allah sana da nasip etsin canımBen yaşamadım ama burdakiler nezaman yumrtlamadan sonra 6-7 günlerde kanama yaşadıysa hep gebe çıktılar sizdede olmuş ve testinizde bence pozitif çok yeni
Hayırlısı olsun belki hamissindirHayır canım 2 ay dedi bana da bu ay korunmadım ama ekstrada bir şey yapmadım reglime 7 gün var
Edemezsin zaten bir sürü şahit varEvet evet o zaman meşguldüm inkar yok
Kuzum aynen 3 ay bi kullandım 6 ay ara verip 3 ay tekrar kullanmıştım ama o zamanlar bu kadar bilgili değildim cahilliğime geldi bence şimdi olsa daha farklı olurdu sanki birinden birinde tuttururdum diyorumOoo sen çok kullanmışsın ya, femara kullandın mı peki hiçç ? Ben ilk kez kullanıcam çok heyecanlıyım ya
İnşallah canım bende adetm gelsin hemen korunmayı bırakıcam inşallah ekim hepimiz için uğulu gelirCanım benim çok teşekkür ederim inşallah şifa olur bana da, kasım ayı hepimizin ayı olsun inşallah hepimiz 2024 e gebe girelim
İnşallah canım inşallahAllah sana da nasip etsin canım
Ben enerjı depoladım valla patlamaya hazır bomba gibiyimBu aya çok enerjik giricezz
Ay canım inşallah oldu bu seferAllah sana da nasip etsin canım
Aa ona takilma kuzum ya o hep soylenir de ille de oyle olcak diye bisey yok bence. Sen cesaretini topla hcg yap yarin sabah beni de etiketleAnladım kuzumm. Benim de regle 4 gün kaldı da korkumdan hcg yapamadım. Bi ovülasyon yapayım dedim. Bazı kişilerde gebelik varsa lh da çift çizgi çıkıyormuş ya. Bende de belki çift çıkar dedim ama silik çıktı malesef. Şimdi de demek ki gebelik yok diye kendimi üzüyorum. Gerçi burada Begüm var onun da gebeyken lh ı silik çıkmış ama bilemedim
Amin canım benim inşallah hemencecik senin de olsunAy canım inşallah oldu bu seferben de gördüm silik. Koyulşsın inşallah canım
Benim de adetten bir gün önce pik çıkmıştı sonra da hayal kırıklığı yaşamıştım adet görünceAnladım kuzumm. Benim de regle 4 gün kaldı da korkumdan hcg yapamadım. Bi ovülasyon yapayım dedim. Bazı kişilerde gebelik varsa lh da çift çizgi çıkıyormuş ya. Bende de belki çift çıkar dedim ama silik çıktı malesef. Şimdi de demek ki gebelik yok diye kendimi üzüyorum. Gerçi burada Begüm var onun da gebeyken lh ı silik çıkmış ama bilemedim
Baya görünüyorKızlar şimdi yaptım birşey gördüm sanki çok hafif bakar mısınız lütfeeeen 18 inde çatlama olmuştu
İnşallah kuzumEdemezsin zaten bir sürü şahit var
Kuzum aynen 3 ay bi kullandım 6 ay ara verip 3 ay tekrar kullanmıştım ama o zamanlar bu kadar bilgili değildim cahilliğime geldi bence şimdi olsa daha farklı olurdu sanki birinden birinde tuttururdum diyorumkısmet tabi bu işler
Femara değil de klomen kullandım ven her seferinde bebeğim ikisi aynı değil mi içerik olarak sanki öyle hatırlıyorum ama.
İlk ve son olur kuzum inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?