💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

B bernaad Sayin test prf.doc sahin bakıslim 11 gun snra allh gozlerine zeval vermesin benim testleride yorumlamak nasip olur insallh
Yaaa ahahaha inşallahh bebeğimm siz gece gündüz atın ben yorumlamaya hazırım en sevdiğim aktivite
İnşallah pozitif testlerini görmek nasip olsun kuzucum amiinn

Ooo sen çok kullanmışsın ya, femara kullandın mı peki hiçç ? Ben ilk kez kullanıcam çok heyecanlıyım ya

Bu kararı almana çok mutlu oldum inşallah sana şifa olur pozitifi görürsün
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah şifa olur bana da, kasım ayı hepimizin ayı olsun inşallah hepimiz 2024 e gebe girelim

Evet evet o zaman meşguldüm inkar yok
Edemezsin zaten bir sürü şahit var
Ooo sen çok kullanmışsın ya, femara kullandın mı peki hiçç ? Ben ilk kez kullanıcam çok heyecanlıyım ya
Kuzum aynen 3 ay bi kullandım 6 ay ara verip 3 ay tekrar kullanmıştım ama o zamanlar bu kadar bilgili değildim cahilliğime geldi bence şimdi olsa daha farklı olurdu sanki birinden birinde tuttururdum diyorum kısmet tabi bu işler
Femara değil de klomen kullandım ven her seferinde bebeğim ikisi aynı değil mi içerik olarak sanki öyle hatırlıyorum ama.
İlk ve son olur kuzum inşallahh

Canım benim çok teşekkür ederim inşallah şifa olur bana da, kasım ayı hepimizin ayı olsun inşallah hepimiz 2024 e gebe girelim
İnşallah canım bende adetm gelsin hemen korunmayı bırakıcam inşallah ekim hepimiz için uğulu gelir

Son düzenleme:
Aa ona takilma kuzum ya o hep soylenir de ille de oyle olcak diye bisey yok bence. Sen cesaretini topla hcg yap yarin sabah beni de etiketle korkunun ecele faydasi yok. Guzel haberlerini bekliyorum

Benim de adetten bir gün önce pik çıkmıştı sonra da hayal kırıklığı yaşamıştım adet görünce

İnşallah kuzum bence sen o kadar klomen kullandıysan bir kez de femara dene, çünkü çoğu kişi onun daha etkili olduğunu söylüyor. Klomen birkaç yumurta büyütürken femara bir raneyi çok iyi büyütüyomuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…