- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.261
Oooo regl bitsin seni daha göremicez buralarda deseneBen enerjı depoladım valla patlamaya hazır bomba gibiyim
İnşallah canım benimİnşallah canım bende adetm gelsin hemen korunmayı bırakıcam inşallah ekim hepimiz için uğulu gelir
Yok kızzzz öyle değil motivasyon olarak demek istedimOooo regl bitsin seni daha göremicez buralarda desene
Ha şunu bileydin bebişimmmHahahah güleyim bari aşkım kendini anlatıyon gibi geldi bana tabi bana başınca kendinide görüyon dimi
Ben de bunları soracaktım yazmaya üşendim tek tek soracaktım Allah senden razı olsun
Kuzuşum önümüzdeki ay giderim bi konuşurum doktorumla nedir ne değildir bakalım ne önerecek bu seferİnşallah kuzumbence sen o kadar klomen kullandıysan bir kez de femara dene, çünkü çoğu kişi onun daha etkili olduğunu söylüyor. Klomen birkaç yumurta büyütürken femara bir raneyi çok iyi büyütüyomuş sanırım
Evet evet buna yüzde yüz katılıyorum
Bebeğim ben klomen+ovitrelle kullandım 6 dozdan sonra hsg çekildim temiz çıktı hormonlarım falan da her seferinde normal çıktı eşimde sperm hareketliliği çok az düşüktü doktor önemli değil demişti takviye bile vermemişti ama ben kullandırtmıştım takviyeyi bıraktık ama hala keçiboynuzu özü içiririm
Ben de bunları soracaktım yazmaya üşendim tek tek soracaktım Allah senden razı olsun
Seviyorum seni
ben de seniiii
Belki reglin geciktigi zamanlar olduysa o zamanlar yasamissindir. Bende hep 2 gun gecti normal regl oldum. Test yapmasam ruhum duymazdiBebeğim ben klomen+ovitrelle kullandım 6 dozdan sonra hsg çekildim temiz çıktı hormonlarım falan da her seferinde normal çıktı eşimde sperm hareketliliği çok az düşüktü doktor önemli değil demişti takviye bile vermemişti ama ben kullandırtmıştım takviyeyi bıraktık ama hala keçiboynuzu özü içiririmbir daha test vermedi eşim bende zaten bu olumsuz sonuçlardan sonra gitmeyi bırakmıştım 2 senedir gitmiyorum doktora. Oğluşumdan sonra hiiiç hamilelik olmadı kimyasal falan yaşadım mı hiç bilmiyorum kuzum ama yaşamamışımdır bence
Ayrıca ne kusuru canım hangi birini aklında tutacaksın zaten, milyon tane şey konuşuyoruz
deli yaa
Ay sanki bende gördüm canımKızlar şimdi yaptım birşey gördüm sanki çok hafif bakar mısınız lütfeeeen 18 inde çatlama olmuştu
Aynen bazen beklediğim tarihe göre birkaç gün gecikmelerim oluyordu ama hiç böyke birşeyden haberim yoktu o zamanlarBelki reglin geciktigi zamanlar olduysa o zamanlar yasamissindir. Bende hep 2 gun gecti normal regl oldum. Test yapmasam ruhum duymazdipeki olmamasi icin bir sebep yok o zaman. Aşılama oneren de falan olmadi mi hic. Yani ozetle ne diyor doktorlar. Surec de kisa degil sonucta. Birinin ekstra bi onerisi olmasi gerekmez miydi ya?
Dimi dimi çok tatlı ben genelde erkekliğim aslında ama tabi rabbim daha iyisini bilir kız erkek fark etmezOyyy şöyle bi kızımız olsa yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?