💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

B bernaad kuzum sen oglusundan sonra hic pozitifi gordun mu peki dusuk ya da kimyasal vs. Hsg cekildi mi? Aşılama hic oldu mu? Amma sordum dimi. Belki bunlari yazmissindir kuzum da hafizam cok zayif tekrar tekrar soruyorsam kusuruma bakma

Ben de bunları soracaktım yazmaya üşendim tek tek soracaktım Allah senden razı olsun

Kuzuşum önümüzdeki ay giderim bi konuşurum doktorumla nedir ne değildir bakalım ne önerecek bu sefer bende hiç sorun yok kuzum sebepsiz infertilite bizimki yumoşlar da yeterince büyüyordu ama kısmet işte bebişim ne zaman kısmet olacak bakalım
Ne bileyim senin adınla enercii kelimesi yan yana gelince bana tek bir şey çağrıştırıyor dimi B bernaad
Evet evet buna yüzde yüz katılıyorum

Bebeğim ben klomen+ovitrelle kullandım 6 dozdan sonra hsg çekildim temiz çıktı hormonlarım falan da her seferinde normal çıktı eşimde sperm hareketliliği çok az düşüktü doktor önemli değil demişti takviye bile vermemişti ama ben kullandırtmıştım takviyeyi bıraktık ama hala keçiboynuzu özü içiririm bir daha test vermedi eşim bende zaten bu olumsuz sonuçlardan sonra gitmeyi bırakmıştım 2 senedir gitmiyorum doktora. Oğluşumdan sonra hiiiç hamilelik olmadı kimyasal falan yaşadım mı hiç bilmiyorum kuzum ama yaşamamışımdır bence
Ayrıca ne kusuru canım hangi birini aklında tutacaksın zaten, milyon tane şey konuşuyoruz
Ben de bunları soracaktım yazmaya üşendim tek tek soracaktım Allah senden razı olsun
deli yaa

Belki reglin geciktigi zamanlar olduysa o zamanlar yasamissindir. Bende hep 2 gun gecti normal regl oldum. Test yapmasam ruhum duymazdi peki olmamasi icin bir sebep yok o zaman. Aşılama oneren de falan olmadi mi hic. Yani ozetle ne diyor doktorlar. Surec de kisa degil sonucta. Birinin ekstra bi onerisi olmasi gerekmez miydi ya?

Aynen bazen beklediğim tarihe göre birkaç gün gecikmelerim oluyordu ama hiç böyke birşeyden haberim yoktu o zamanlar
Bebeğim sebepsiz infertilite denildi olmaması için bir sebep yok diyorlar tek bir doktorla kalmadım 3 doktora gittim hatta belki devlete gitsem daha farklı ilgelenir diye şehir hatanesine de gittim ama farklı birşeyle karşılaşmadım hepsi aynı şeyi söylüyor. En son işte aşılama o da olmazsa tüp bebek önerdi doktorum ama araştırmalarıma göre aşılamada tutma ihtimali çok azmış tüp bebeğe de eşim pek yanaşmıyor bir tane olduysa yine olur kafasında kendileri bende açıkçası tüp bebek düşünmemiştim hiç ama böyle devM ederse düşüneceğim gibi çünkü oğluşum bir kardeşi olsun çok istiyor ki haklı bir istek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…