- 12 Ağustos 2023
- 868
- 918
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.281
İnşallah kuzum klomenle çatlatma iğnesi işe yarayacakk ve hamiş kalacaksınnCanım benim çok teşekkür ederim inşallah şifa olur bana da, kasım ayı hepimizin ayı olsun inşallah hepimiz 2024 e gebe girelim
İnşallah kuzummm valla şimdi test yapacaktım ama neyse yarın sabah yapayım dedim sabah uyanınca yapacağımAa ona takilma kuzum ya o hep soylenir de ille de oyle olcak diye bisey yok bence. Sen cesaretini topla hcg yap yarin sabah beni de etiketlekorkunun ecele faydasi yok. Guzel haberlerini bekliyorum
Hmm çok da güvenmemek lazım o zaman gerçektennnBenim de adetten bir gün önce pik çıkmıştı sonra da hayal kırıklığı yaşamıştım adet görünce
Amiinn bebeğim orası öyle tabii ama gönlümüzdekini sağlıcakla nasip etsin inşallahDimi dimi çok tatlı ben genelde erkekliğim aslında ama tabi rabbim daha iyisini bilir kız erkek fark etmezsağlıkla olsunda
Kuzum yeni gördüm. Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olurKızlar kanamam başladı az az şükürağrımda hafif biraz mide bulantım var iyiyim genel olarak
Prodüktor canımAy sanki bende gördüm canımHangi marka bu test
İnşallahAmiinn bebeğim orası öyle tabii ama gönlümüzdekini sağlıcakla nasip etsin inşallah
Bende gördüm inşallah yarın daha da belli olurProdüktor canım
Ocean iyidir ya oğluma kullanıyordum hep. Teşekkür ederim canımzuzu3838 kuzum eve geldi atayim sana ilaclari. Aslinda bosuna hatirlatamamisim. Hepsi oceanmis çünkü ocean extramag, ocean polysitol, ocean d3k2 damla ( gebelik olana kadar d colefor demisti) olursa damlayla devam et dedi. Newlife b active trio bir de progesteron. Igne olarak da oksapar
Yap kız yapp en sevdiğimizAy yine mi yapsam yakaç saat idrar tutmam lazım kızlar
Kuzucum o zaman belki sadece çatlatma iğnesi ve progesteron falan kullanırsın bence yine de bu ay gitmelisin doktoraKuzuşum önümüzdeki ay giderim bi konuşurum doktorumla nedir ne değildir bakalım ne önerecek bu seferbende hiç sorun yok kuzum sebepsiz infertilite bizimki yumoşlar da yeterince büyüyordu ama kısmet işte bebişim ne zaman kısmet olacak bakalım
Evet evet buna yüzde yüz katılıyorum
Yap kuzum en temizi aynı çise iki çubuk daldirmak ama, insanın aklına gelmiyorAy yine mi yapsam yakaç saat idrar tutmam lazım kızlar
İnşallah bebişimİnşallah kuzum klomenle çatlatma iğnesi işe yarayacakk ve hamiş kalacaksınn
Ben de düşünüyodum ama Kasımı da bi deneyeyim yine olmazsa aralıkta bende klomen isterim
Adetin 3.günü gitcem kuzum bu sefer inşallah gerek kalmaz amaKuzucum o zaman belki sadece çatlatma iğnesi ve progesteron falan kullanırsın bence yine de bu ay gitmelisin doktora
Haydi yap yappppAy yine mi yapsam yakaç saat idrar tutmam lazım kızlar
Kalmicak kalmicak inanıyorum kalmicaaakkAdetin 3.günü gitcem kuzum bu sefer inşallah gerek kalmaz ama
İnşallah bebeğim hepimiz toplaşıp anneler topiğimize gidelimKalmicak kalmicak inanıyorum kalmicaaakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?