💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım benim çok teşekkür ederim inşallah şifa olur bana da, kasım ayı hepimizin ayı olsun inşallah hepimiz 2024 e gebe girelim
İnşallah kuzum klomenle çatlatma iğnesi işe yarayacakk ve hamiş kalacaksınn
Ben de düşünüyodum ama Kasımı da bi deneyeyim yine olmazsa aralıkta bende klomen isterim

Aa ona takilma kuzum ya o hep soylenir de ille de oyle olcak diye bisey yok bence. Sen cesaretini topla hcg yap yarin sabah beni de etiketle korkunun ecele faydasi yok. Guzel haberlerini bekliyorum
İnşallah kuzummm valla şimdi test yapacaktım ama neyse yarın sabah yapayım dedim sabah uyanınca yapacağım nolur dua et sen hamişsinnnn kabul olur

Ocean iyidir ya oğluma kullanıyordum hep. Teşekkür ederim canım

Kuzucum o zaman belki sadece çatlatma iğnesi ve progesteron falan kullanırsın bence yine de bu ay gitmelisin doktora

İnşallah kuzum klomenle çatlatma iğnesi işe yarayacakk ve hamiş kalacaksınn
Ben de düşünüyodum ama Kasımı da bi deneyeyim yine olmazsa aralıkta bende klomen isterim
İnşallah bebişim umarım sen de klomene ihtiyacın kalmadan kasımda hamiş kalırsın hep birlikte geçeriz anneler topiğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…