💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Rabbimm sağlıkla kucağına almayı nasp etsin canım benim. Alanda Allah verende Allah. Üzülmeyelim hiç inşallah. Korkup kaygılanma sakın anne olucağımız zaman belli Rabbiim bu süreci hayırlısıyla tamamlamayı nasp etsin. Çok sevindim gebelik haberlerine. Hep mutlu olun

Yaaa ahahaha inşallahh bebeğimm siz gece gündüz atın ben yorumlamaya hazırım en sevdiğim aktivite
İnşallah pozitif testlerini görmek nasip olsun kuzucum amiinn
Aminn cannnnnnn hepbirlikte insallh el ele hamis hamis gidelim pozitiflerimiz cogalsin

Merhaba kızlar ben geldim kasımın 1inde 3 ay doluyor kürtajdan sonra biliyorsunuz boş gebelik geçirmiştim Ağustosda kürtaj olmuştum .. kendimi pek hazır hissetmiyorum hala ama eşim çok fazla çocuk konusu açmaya başladı . Bide Istıra diye bir muhabbet varmış annem onu yaptırıyor . Bilgisi olan varmı biraz korkuyorum

Hoş geldin kuzumkız oneymiş ki

Kızlar tuvalette kırmızı kahve karışık akıntım geldi çatlamamın 3. Günü acaba testte yanlış çıkıp bugün mü çatladı ki yumurtam böyle bir durum yaşayan var mı

Hoş geldin kuzumkız oneymiş ki
Hoş bulduk canım beni de ekle bari bi gebelik olursa haber ederim ıstıra bi çeşit düşüklere sebep olan rahatsızlıkmış ve belli bir diyet ve dualar ile korunuyormuşsun hamile kalırsan . Benim 3 kimyasal 1 boş gebelik olunca annem anlattı . Ocakları oluyormuş orda sana gerekli şeyler söyleyormış diyetin en başında çiğ soğan sarımsak susam tahin gibi Yicekler bulunuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…