- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.301
Rabbimm sağlıkla kucağına almayı nasp etsin canım benim. Alanda Allah verende Allah. Üzülmeyelim hiç inşallah. Korkup kaygılanma sakın anne olucağımız zaman belli Rabbiim bu süreci hayırlısıyla tamamlamayı nasp etsin. Çok sevindim gebelik haberlerine. Hep mutlu olunCanim benim sen nerelerdesin ya ozlettin kendinibiz dun aksam basbasa yemege gittik. Orda soyledim ben esime. Tabi onceki kimyasallardan dolayi verecegi tepkiyi tahmin edebiliyordum. Esim her konuda cok temkinlidir bir hafta öncesinden de demistim ki eger hamile oldugumu soylersem sakın 'hele bir dur bakalimcilik' yapma. Devam etmese bile soyledigim anda cok sevin bu sozumu hatirladi tabi o anda. Gulduk ettik. Testlere guvenmez o. Bugun kan sonucu cikinca biraz daha guvenir gibi oldu ama. Tabi tedirginlik hali ikimizde de devam ediyor. Oyle büyük coşkuyla kendimizi kaptiramiyoruz
Aminn cannnnnnn hepbirlikte insallh el ele hamis hamisYaaa ahahaha inşallahh bebeğimm siz gece gündüz atın ben yorumlamaya hazırım en sevdiğim aktivite
İnşallah pozitif testlerini görmek nasip olsun kuzucum amiinn
Amin amiiinn canımm inşallahhAminn cannnnnnn hepbirlikte insallh el ele hamis hamisgidelim pozitiflerimiz cogalsin
İnşallah kuzum teşekkür ederim rabbim kimseye yaşatmasınKuzum yeni gördüm. Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur
Koşa koşaaaİnşallah bebeğim hepimiz toplaşıp anneler topiğimize gidelim
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun hepimiz içinHayırlısı olsun belki hamissindir
Hayırlı olsun kuzum
Gözünaydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Bir hamiş dahaa
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah
10. GünE kaç gün oldu artık
Offff10. Gün
Hoş geldin kuzumMerhaba kızlar ben geldim kasımın 1inde 3 ay doluyor kürtajdan sonra biliyorsunuz boş gebelik geçirmiştim Ağustosda kürtaj olmuştum .. kendimi pek hazır hissetmiyorum hala ama eşim çok fazla çocuk konusu açmaya başladı . Bide Istıra diye bir muhabbet varmış annem onu yaptırıyor . Bilgisi olan varmı biraz korkuyorum
Hoş bulduk canım beni de ekle bari bi gebelik olursa haber ederimHoş geldin kuzumkız oneymiş ki
Ben yaşadım kuzum yumurtlama döneminde olabılıyor dedi doktorKızlar tuvalette kırmızı kahve karışık akıntım geldi çatlamamın 3. Günü acaba testte yanlış çıkıp bugün mü çatladı ki yumurtam böyle bir durum yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?