- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.321
Bence o yumurta catladiginda gelen hafif lekedir smdi atmis olabilirsin vcuttan benmde 2.gunum bugun sancim hala var anlayamadim beyaz akintim var bir bicak saplamasi yasadim aksam 8de nefes alamadim resmenKızlar tuvalette kırmızı kahve karışık akıntım geldi çatlamamın 3. Günü acaba testte yanlış çıkıp bugün mü çatladı ki yumurtam böyle bir durum yaşayan var mı
Ay çok değişik birleymiş kuzum ekliyim tabi sat bat alayımHoş bulduk canım beni de ekle bari bi gebelik olursa haber ederimıstıra bi çeşit düşüklere sebep olan rahatsızlıkmış ve belli bir diyet ve dualar ile korunuyormuşsun hamile kalırsan . Benim 3 kimyasal 1 boş gebelik olunca annem anlattı . Ocakları oluyormuş orda sana gerekli şeyler söyleyormış diyetin en başında çiğ soğan sarımsak susam tahin gibi Yicekler bulunuyormuş
İyi bari kuzum tamam o zamanBen yaşadım kuzum yumurtlama döneminde olabılıyor dedi doktor
İnşallah enfeksiyon değildir senin de kuzum ama dediğin gibi olabilir yumurtlamadır bugünü değerlendirdim ne olur ne olmaz diye nasip rabbim dualarımızı kabul etsinBence o yumurta catladiginda gelen hafif lekedir smdi atmis olabilirsin vcuttan benmde 2.gunum bugun sancim hala var anlayamadim beyaz akintim var bir bicak saplamasi yasadim aksam 8de nefes alamadim resmenacaba hamis kalcam diye enfeksiyonmu oldum diye bir tik tirsmaya basladim
Insallh degildir enfeksiyon falanİnşallah enfeksiyon değildir senin de kuzum ama dediğin gibi olabilir yumurtlamadır bugünü değerlendirdim ne olur ne olmaz diye nasip rabbim dualarımızı kabul etsintakvim de bugün çatlamayı gösteriyordu ama test 3 gün önce çıkmıştı belli olmaz
İnşallah kuzum senin doluluk hissinde inşallah iyiye işarettirInsallh degildir enfeksiyon falanyumurtladigim gun cok sancim oldu o doluluk hissi hala gecmedi bicak gibi net bir hissiyat olunca korktum iyiye isarettir umarim olumlu dusunelim olumlu olsun
Iyi yapmissin cnm icinde kusku kalmaz acaba bugunmuydu diye degerlendrsemiydim diyip kendini dusuncelere dalardin umarim hayrli haberlerimiz olur
Kullnma cnm ne olur olmaz karbonatli su ile temizle bn hic sprey kullnmam bircogunu kldrdilar zaten piyasadan en iyisi dogal yoldan temizlemkKızlar acil bir sorum varrrr. Hamilelikte burun spreyi kullanmakta bir sakınca var mı? Kullanan var mı ilk haftalarda? İnternette sakıncalı olduğu yazıyor ama meraklandım
Amin cnm hepimizin bebişi sağlıkla gelsin inşallahHayırlı olsun kuzumsağlıcakla gelsin inşallah. Benimde 2 gün önce 89.6 çıktı canım benim bugün de artık aile hekimime verdim kanı yarın çıkacak ikinci sonucum
Amin cnm inşallahGözünaydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Teşekkür ederim canım darısı başına inşallahhhBir hamiş dahaatebrik ederim canım benimmm
Amiin cnm inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimizeTebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah
Teşekkür ederim canımmKullnma cnm ne olur olmaz karbonatli su ile temizle bn hic sprey kullnmam bircogunu kldrdilar zaten piyasadan en iyisi dogal yoldan temizlemk
Teşekkür ederim canımm
Kullandım da bir sıkıntı olur muKullnma cnm ne olur olmaz karbonatli su ile temizle bn hic sprey kullnmam bircogunu kldrdilar zaten piyasadan en iyisi dogal yoldan temizlemk
Sat : 23 ekimAy çok değişik birleymiş kuzum ekliyim tabi sat bat alayım
Merhabalar bende çizik atılmadı tanı kontrol amaçlıydı 5 dk sürdü toplamda. Zorlu olmuyor ağrı tabiki oluyor ama tüm işlem boyunca değil merak etmeyin hızlıca geçiyor . Biter bitmez de çıkış yapıyorsunuzMerhaba, bende tanı amaçlı histerokopi olacağım aynı zamanda çizik de atılacak. Ne kada süreli bir işlem ve sonrası zorlu oluyor mu ? Hemen taburcu ediyorlar mı
Canım ben daha önce hamile olduğumda grip olmuştum doktor burun spreyi yasak demiştiKullandım da bir sıkıntı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?