💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar tuvalette kırmızı kahve karışık akıntım geldi çatlamamın 3. Günü acaba testte yanlış çıkıp bugün mü çatladı ki yumurtam böyle bir durum yaşayan var mı
Bence o yumurta catladiginda gelen hafif lekedir smdi atmis olabilirsin vcuttan benmde 2.gunum bugun sancim hala var anlayamadim beyaz akintim var bir bicak saplamasi yasadim aksam 8de nefes alamadim resmen acaba hamis kalcam diye enfeksiyonmu oldum diye bir tik tirsmaya basladim

Ay çok değişik birleymiş kuzum ekliyim tabi sat bat alayım

İnşallah enfeksiyon değildir senin de kuzum ama dediğin gibi olabilir yumurtlamadır bugünü değerlendirdim ne olur ne olmaz diye nasip rabbim dualarımızı kabul etsin takvim de bugün çatlamayı gösteriyordu ama test 3 gün önce çıkmıştı belli olmaz

Insallh degildir enfeksiyon falan yumurtladigim gun cok sancim oldu o doluluk hissi hala gecmedi bicak gibi net bir hissiyat olunca korktum iyiye isarettir umarim olumlu dusunelim olumlu olsun
Iyi yapmissin cnm icinde kusku kalmaz acaba bugunmuydu diye degerlendrsemiydim diyip kendini dusuncelere dalardin umarim hayrli haberlerimiz olur

İnşallah kuzum senin doluluk hissinde inşallah iyiye işarettir

Kızlar merhaba ayın 12 sinde hsg çekildim 17 sine kadar her gün bir parça kan geldi yumurtlama günüm ve bir gün sonrasında ise birden fazla kez kan geldi. Bu kan ilk pembeydi sonra açık kahve oldu. Sonrası da kanamam olmadı. Reglime 4 gün var dün ve bugün kahverengimsi akıntı geldi ve vajinam aşırı derecede kaşınmaya başladı. Kasinmada mantardan şüphelendim ama daha önce de olmuştum hiç kahverengi akıntı gelmemişti. Bugün erken gebelik testi yaptım negatifti. Ama akıntıları anlamlandiramadim. Sizce hamilelik olabilir mi

Kızlar acil bir sorum varrrr. Hamilelikte burun spreyi kullanmakta bir sakınca var mı? Kullanan var mı ilk haftalarda? İnternette sakıncalı olduğu yazıyor ama meraklandım

Kızlar acil bir sorum varrrr. Hamilelikte burun spreyi kullanmakta bir sakınca var mı? Kullanan var mı ilk haftalarda? İnternette sakıncalı olduğu yazıyor ama meraklandım
Kullnma cnm ne olur olmaz karbonatli su ile temizle bn hic sprey kullnmam bircogunu kldrdilar zaten piyasadan en iyisi dogal yoldan temizlemk

Benim Kasım beklentimi de silebiliriz canlar. Adetten sonra hastalandım hiç ilişki olmadı, sonra annem rahatsızlandı ben il değiştirdim. Bu ay kocişi göremem bile belki :))

Merhaba, bende tanı amaçlı histerokopi olacağım aynı zamanda çizik de atılacak. Ne kada süreli bir işlem ve sonrası zorlu oluyor mu ? Hemen taburcu ediyorlar mı
Merhabalar bende çizik atılmadı tanı kontrol amaçlıydı 5 dk sürdü toplamda. Zorlu olmuyor ağrı tabiki oluyor ama tüm işlem boyunca değil merak etmeyin hızlıca geçiyor . Biter bitmez de çıkış yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…