💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar merhaba, bugün adetimin 3.günü doktor randevum öğleden sonra 3te, kan tahlili isterse diye o saate kadar aç dursam mı yoksa o saatte kan tahlili yapmaz mı

Kizlar gunaydin. Bu seferki farkli koyulaşıyor diyebilirim sanirim artik ya. Umudum biraz daha artmis durumda. Insallah daha da artar. Ve Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin

Eklentiler

• 20231027_071742.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 68
  • 20231027_071728.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 66
  • 20231026_061049.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar merhaba ayın 12 sinde hsg çekildim 17 sine kadar her gün bir parça kan geldi yumurtlama günüm ve bir gün sonrasında ise birden fazla kez kan geldi. Bu kan ilk pembeydi sonra açık kahve oldu. Sonrası da kanamam olmadı. Reglime 4 gün var dün ve bugün kahverengimsi akıntı geldi ve vajinam aşırı derecede kaşınmaya başladı. Kasinmada mantardan şüphelendim ama daha önce de olmuştum hiç kahverengi akıntı gelmemişti. Bugün erken gebelik testi yaptım negatifti. Ama akıntıları anlamlandiramadim. Sizce hamilelik olabilir mi kızlar lütfen bı cevappp

Kuşumm naptın
okuyamadım yazışmaların hepsini , uykudan kafamı kaldıramıyorum
Bu sabahki test biraz daha koyulasmis gibiydi tatlim su haftayi hayirlisiyla atlatip ben de senin gibi keseyi bi gorebilsem

Eklentiler

• 20231027_071742.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 20231027_071728.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 64
Baktir bence canim. Amh da bakilmis miydi o zaman? Bakilmadiysa ona da baktir
Ama bakılmadı ultrasonda ki yumurtalık görüntüm iyi diye sanırım ama bu sefer isteyeceğim.
Baktirmis mıydın canım daha önce yakin zamanda
Evet haziranda bakıldı hepsi normaldi.
Hsg yüzünden oluyor o kanama bende de 6 gün sürmüştü

Ama bakılmadı ultrasonda ki yumurtalık görüntüm iyi diye sanırım ama bu sefer isteyeceğim.

Evet haziranda bakıldı hepsi normaldi.

Hsg yüzünden oluyor o kanama bende de 6 gün sürmüştü
Iyiyse o zaman normal cikar zaten de. Ama yine de iste bence de canim

Günaydın kuzumm bende gece kusuyum normalde iki gündür sürekli uyuyorum eşim de şaşırdı biraz erken sanki benim için de

Eve gelip yemeği zor yapıyorum sonra küt gidiyorum nasıl uyumuşum sabaha kadar , geceleri gözü kapalı lavaboya gidiyorum işte , ondada eşim uyanmış uykusu yok konuşmayı özledim dyo , dedim çok uykum var gündüz konuşalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…