- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.361
Son kanama da hsg bin uzerinden 15 gün gecmisti yine de olur muAma bakılmadı ultrasonda ki yumurtalık görüntüm iyi diye sanırım ama bu sefer isteyeceğim.
Evet haziranda bakıldı hepsi normaldi.
Hsg yüzünden oluyor o kanama bende de 6 gün sürmüştü
O da yumurtlama kanaması olabilir ben de yasamastim bir kezSon kanama da hsg bin uzerinden 15 gün gecmisti yine de olur mu
Peki test yapmış miydiniz ne cikmistiO da yumurtlama kanaması olabilir ben de yasamastim bir kez
Canım burda ben dahil çoğu kişi regline 2-3 gün kalasiya öğrendi bebisi o yüzden biraz daha beklemeni öneririm test için. Ovulasyon testini bayağı kullanan kadın var ama ben alakasız buluyorum ovu testi ile gebelik tayinini. Yumurta uyandıran hormon neden pozitif çıksın ki. Lh in gebelikle bir alakası olduğunu sadece yumurtlama doneminin tayini için olduğunu düşünüyorum.. inşallah gebelik testinde pozitifi görürsun canımBenim de adetime 4-5 gün var ama ovulasyon ısrarla pik gösterdiği için cesaretlenip erken gebelik testi yaptım bir tane hayalet gibi çıktı ama bugün baya negatif diyebilirim.
Dün miniminnacık lekelenmem oldu, çok belirgin bel ve kasık ağrım da var. Bir de dün hep esnedim (ama aşırı da yorgundum iş seyahatinden döndüm falan)
Özetle erken gebelik 2-3 test negatif, sizce bu ayı pas geçtim demeli miyim? Yoksa erken gebelik testinde çıkmasa da regl tarihi sonrası pozitife dönme ihtimali oluyor mu?
Oyy çok şükür çok şükür kuzummKizlar gunaydin. Bu seferki farkli koyulaşıyor diyebilirim sanirim artik ya. Umudum biraz daha artmis durumda. Insallah daha da artar. Ve Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
Bekletmeden gelmiş bebeğim hemencik bitsin gitsin önümüze bakalım kasım da mutlu haber alalımGünaydın kızlar ben regl oldumen son haziranda hormonlarıma baktırmıştım yarın hazır ctesi gidip baktırsam mı sizce ?
Baktır kuzum hepsine amh da baktır. Kasım ayı hepimize uğurlu gelsinGünaydın kızlar ben regl oldumen son haziranda hormonlarıma baktırmıştım yarın hazır ctesi gidip baktırsam mı sizce ?
Canım sabah labo yaptım diğerinden yoktu ama laboda çıkmadı
Maşallah ne kadar güzel koyulaşmışKizlar gunaydin. Bu seferki farkli koyulaşıyor diyebilirim sanirim artik ya. Umudum biraz daha artmis durumda. Insallah daha da artar. Ve Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
Ovulasyon testi mi ? Evet pikti bir gun öncesi o da catlama kanaması herhaldePeki test yapmış miydiniz ne cikmisti
Geldi geldi evet modumu düşürdü hazırlıklı olsam sa yine tabi. Haziranda baktırmıştım yine baktıracağım bakalım.Oyy çok şükür çok şükür kuzummAdetine de var daha ikiz olurmuş birde
Bekletmeden gelmiş bebeğim hemencik bitsin gitsin önümüze bakalım kasım da mutlu haber alalım
Hormon içinde yakın zamanda baktırmadıysan baktır istersen kuzum için rahat etsin
4-5 ay oldu işte canım baktıralı.Baktır kuzum hepsine amh da baktır. Kasım ayı hepimize uğurlu gelsin
Canım sen kan versen ya bence kanda çıkar dün zaten silikti bayağı.Canım sabah labo yaptım diğerinden yoktu ama laboda çıkmadı
Onceden ikiz muhabbetine tuylerim diken diken olurdu. Simdi ona da cok tavım. Cook asiri zor tabi ama sonunu dusunen de kahraman olama dimiOyy çok şükür çok şükür kuzummAdetine de var daha ikiz olurmuş birde
Bekletmeden gelmiş bebeğim hemencik bitsin gitsin önümüze bakalım kasım da mutlu haber alalım
Hormon içinde yakın zamanda baktırmadıysan baktır istersen kuzum için rahat etsin
Daha koyularini gormek nasip olsun kuzum sana da en yakin zamanda insallah
Bende. Dış gebelik geçirdim ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah yardımcın olsun canım kanaman devam ediyor mu hala HCG testi verdin mi iğneden sonraAmiiin amiiin inşallaah
Maşallah kuzumKizlar gunaydin. Bu seferki farkli koyulaşıyor diyebilirim sanirim artik ya. Umudum biraz daha artmis durumda. Insallah daha da artar. Ve Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
Bir testte daha görmek istemiştim ama evde testim de yok akşama eve giderken alırım belki , labo neden çıkarmadı kiCanım sen kan versen ya bence kanda çıkar dün zaten silikti bayağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?