💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Benim de adetime 4-5 gün var ama ovulasyon ısrarla pik gösterdiği için cesaretlenip erken gebelik testi yaptım bir tane hayalet gibi çıktı ama bugün baya negatif diyebilirim.
Dün miniminnacık lekelenmem oldu, çok belirgin bel ve kasık ağrım da var. Bir de dün hep esnedim (ama aşırı da yorgundum iş seyahatinden döndüm falan)
Özetle erken gebelik 2-3 test negatif, sizce bu ayı pas geçtim demeli miyim? Yoksa erken gebelik testinde çıkmasa da regl tarihi sonrası pozitife dönme ihtimali oluyor mu?

Canım burda ben dahil çoğu kişi regline 2-3 gün kalasiya öğrendi bebisi o yüzden biraz daha beklemeni öneririm test için. Ovulasyon testini bayağı kullanan kadın var ama ben alakasız buluyorum ovu testi ile gebelik tayinini. Yumurta uyandıran hormon neden pozitif çıksın ki. Lh in gebelikle bir alakası olduğunu sadece yumurtlama doneminin tayini için olduğunu düşünüyorum.. inşallah gebelik testinde pozitifi görürsun canım

Kizlar gunaydin. Bu seferki farkli koyulaşıyor diyebilirim sanirim artik ya. Umudum biraz daha artmis durumda. Insallah daha da artar. Ve Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
Oyy çok şükür çok şükür kuzumm Adetine de var daha ikiz olurmuş birde
Günaydın kızlar ben regl oldum en son haziranda hormonlarıma baktırmıştım yarın hazır ctesi gidip baktırsam mı sizce ?
Bekletmeden gelmiş bebeğim hemencik bitsin gitsin önümüze bakalım kasım da mutlu haber alalım
Hormon içinde yakın zamanda baktırmadıysan baktır istersen kuzum için rahat etsin

Peki test yapmış miydiniz ne cikmisti
Ovulasyon testi mi ? Evet pikti bir gun öncesi o da catlama kanaması herhalde
Geldi geldi evet modumu düşürdü hazırlıklı olsam sa yine tabi. Haziranda baktırmıştım yine baktıracağım bakalım.
Baktır kuzum hepsine amh da baktır. Kasım ayı hepimize uğurlu gelsin
4-5 ay oldu işte canım baktıralı.

Onceden ikiz muhabbetine tuylerim diken diken olurdu. Simdi ona da cok tavım. Cook asiri zor tabi ama sonunu dusunen de kahraman olama dimi saka bi yana kuzum bir tane olsun da hele bi inşallah

Eklentiler

• IMG_0955.webp
    44 KB · Görüntüleme: 94
  • f5a1e6ca-b236-494d-8156-dc57981e01f6.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_0953.webp
    12 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…