- 12 Eylül 2022
- 2.814
- 5.170
- 108
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.381
Hassasiyet farkı olabilir belkiBir testte daha görmek istemiştim ama evde testim de yok akşama eve giderken alırım belki , labo neden çıkarmadı kibellide yok bişey
Kızlarrrr hepinize günaydın. Test yaptım. Reglime 3 gün var. Ben pek çizgi göremedim amasacibelinde var gibi diyor. Onun da 3 gün kala böyleydi sanki. Siz uzmansınız size sormak istedimmmm koşunnnn @bernaad @simurgggg goldBride Zumruduanka96 @benaroz @Merveeee57
Kuzum her testin hassasiyeti farklı bak ben prodoctor ile test yaptım kabak gibi çıktı çizgi aynı gün freely yaptım zorla görünüyordu çizgiBir testte daha görmek istemiştim ama evde testim de yok akşama eve giderken alırım belki , labo neden çıkarmadı kibellide yok bişey
Ay Allahım inşallah yaaaaKuşum siyah olan da görüyor gibiyim ben hadi hayırlısı kuşuuummm
Efektli fotoğrafta var gibi duruyorKızlarrrr hepinize günaydın. Test yaptım. Reglime 3 gün var. Ben pek çizgi göremedim amasacibelinde var gibi diyor. Onun da 3 gün kala böyleydi sanki. Siz uzmansınız size sormak istedimmmm koşunnnn @bernaad @simurgggg goldBride Zumruduanka96 @benaroz @Merveeee57
Ay Allahım inşallah yaaaa
11.gün yine negatif yine negatif negatifLinakiz canim 10.gun bugun erken daha biraz daha sabret iki gun daha biliyrum sende gormek istyrsun ama erken kimi 10.gun hatta 8.gun nile gorebiliyr belki senin mucizen nazlidir 12.gun gosterr belki regli gununde insallh oledr hayrli haberlerimiz olsun
Kırmızılari görene kadar umut var canım hayırlısı olsun11.gün yine negatif yine negatif negatif
Koyulaşma var gayet güzel kan vermiyor musunKizlar gunaydin. Bu seferki farkli koyulaşıyor diyebilirim sanirim artik ya. Umudum biraz daha artmis durumda. Insallah daha da artar. Ve Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
Ne umudum kaldı ne inancım yoruldumKırmızılari görene kadar umut var canım hayırlısı olsun
İnşallah gerçekten vardırrrrrrEfektli fotoğrafta var gibi duruyor
Ben 12 de gördüm kuzum du daha erken hiç moralini bozma hangi testle yaptın11.gün yine negatif yine negatif negatif
Tamam kuzum.Yarın ilk idrarla tekrarla kuşumm ben 8.günde öğrenmiştim
Freely ama beyaz olan kasetBen 12 de gördüm kuzum du daha erken hiç moralini bozma hangi testle yaptın
Bazı insanlar da tam adet günü öğreniyor herkes erken öğrenecek diye bı kural yok canım umutsuzluğa kapılma lütfenNe umudum kaldı ne inancım yoruldum
İnşallah ya yarın koyulaşır belki test yaparsanİnşallah gerçekten vardırrrrrr
Algılama değerleri farklı olabilir test hatalı olabilirBir testte daha görmek istemiştim ama evde testim de yok akşama eve giderken alırım belki , labo neden çıkarmadı kibellide yok bişey
Bı de erken gebelik testi mi yptinNe umudum kaldı ne inancım yoruldum
Yarın tekrarlayacağımmİnşallah ya yarın koyulaşır belki test yaparsan
İnşallah daha net görürüz canım yarın bata 2 gün mü kalmış oluyorYarın tekrarlayacağımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?