- 22 Mayıs 2023
- 2.535
- 7.175
- 88
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.401
Evet kuzum pazartesi olmam gerekİnşallah daha net görürüz canım yarın bata 2 gün mü kalmış oluyor
İnşallah olmazsın da bebiş haberini alırız böyle güzel haberlere ihtiyacımız var sen ne zamandan beri deniyosunEvet kuzum pazartesi olmam gerek
Tamam kuzum.sacibelinde ye güvendim bende onun da 3 gün kala böyleydi testi. 2 gün kala çizgiyi net görmüştük inşallah benim de öyledir
Kuzum benim de 4 ay olacak ben ilk zamandan beri ovülasyon testi ile denemeye başladımİnşallah olmazsın da bebiş haberini alırız böyle güzel haberlere ihtiyacımız var sen ne zamandan beri deniyosun
Kaseti hiç kullanmadım ama aynı markanın çubuk testi cöp yani o kadar kötü kiFreely ama beyaz olan kaset
Oyyy iniallah dua edin olur muuuAyyyy inşallah kuşuuum hadi güzel haberlerle balımmmmm
İnşallah çok bekletmeden gelmiş olur bebişKuzum benim de 4 ay olacak ben ilk zamandan beri ovülasyon testi ile denemeye başladım
Oyyy iniallah dua edin olur muuu
Bilmiyorum canım herkes çok iyi diyor bunun mavi olanı için ama siparişten beyaz çıktı fotoğraf çekiyim bide dedim fotoğraf da görüyorum ama bilmiyorum oda yanlıştır zatenKaseti hiç kullanmadım ama aynı markanın çubuk testi cöp yani o kadar kötü ki
Allahım burada bir umut bekleyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Kucaklarımız boş kalmasınnnİnşallah çok bekletmeden gelmiş olur bebiş
Bebeğimm geleceğini biliyor olsak da ister istemez bi düşüyor modumuz ama hemencik toparlayacaksın biliyorumOvulasyon testi mi ? Evet pikti bir gun öncesi o da catlama kanaması herhalde
Geldi geldi evet modumu düşürdü hazırlıklı olsam sa yine tabi. Haziranda baktırmıştım yine baktıracağım bakalım.
4-5 ay oldu işte canım baktıralı.
Canım siyah beyazda bana var gibi geldiBilmiyorum canım herkes çok iyi diyor bunun mavi olanı için ama siparişten beyaz çıktı fotoğraf çekiyim bide dedim fotoğraf da görüyorum ama bilmiyorum oda yanlıştır zaten
Sen bensin klomen tedavisinde doktor bana ikiz olma ihtimali var diyordu olsun da üçüz olsun diyordum şimdi düşününce kafayı yemişim resmen diyorumOnceden ikiz muhabbetine tuylerim diken diken olurdu. Simdi ona da cok tavım. Cook asiri zor tabi ama sonunu dusunen de kahraman olama dimisaka bi yana kuzum bir tane olsun da hele bi inşallah
Fotoğraf da çıkıyor öyle bi karartı ama normalde yok zaten bu gece regl ağrısı da yaşamaya başladımCanım siyah beyazda bana var gibi geldi
Söyle aşkımm
Hafif bı çizgi var gibi ama inşallah doğrudur yarın bı daha dene istersenBilmiyorum canım herkes çok iyi diyor bunun mavi olanı için ama siparişten beyaz çıktı fotoğraf çekiyim bide dedim fotoğraf da görüyorum ama bilmiyorum oda yanlıştır zaten
AşkımSöyle aşkımm
Canımm günaydınKızlarrrr hepinize günaydın. Test yaptım. Reglime 3 gün var. Ben pek çizgi göremedim amasacibelinde var gibi diyor. Onun da 3 gün kala böyleydi sanki. Siz uzmansınız size sormak istedimmmm koşunnnn B bernaad @simurgggg goldBride Zumruduanka96 @benaroz @Merveeee57
Bebişim bende efektli de gördüm birşey ama diğerlerinde göremedim seninkinde hemencik görmüştüm şimdi bendeki efektten deneyim bi inşallah vardırAşkımUmutvari bin testine baksan ya ben çizgi görüyorum ama senin filtre daha iyiydi benimkinde naptiysan ay inşallah çizgidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?