💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Fotoğraf da çıkıyor öyle bi karartı ama normalde yok zaten bu gece regl ağrısı da yaşamaya başladım herhalde gelicekler
Kuzum benim de aynen sen gibi. Regl ağrısı çekiyorum. Test yaptım benimki de siyah beyaz fotoğrafta çok aşırı silik. Seninki benimkinden daha belirgin bence umudunu kaybetme

Kızlar size bı şey anlaticam siz inanır mıydınız aşırı kafam karıştı korkmaya başladım
Dün beni görümcem aradı çok samimiyiz onunla komşusu hocaymis yani dedi ki bı fotoğraf at doğum tarihi yaz bakalım ne dicek dedi bende yazdım pek inanmayarak bakmış işte adam demis ki kocasinda bı sorun yok kendisindede bı sorun yok ama rahminde üç harfli varlık var ne zaman bebek olsa onu istemiyor düşürüyor kimisinde eşiyle ilişkiye girmesine bile engel olur demiş bu kızda isterse profesörlere gitsin çocuğu olur ama düşer muska yapılmazsa demiş muska yaparsam ordan çıkar gider hemende bebekleri olur demiş ben bu ay adet olursam femarayla tedaviye baslicam tedavi olur tedavi sonucu hamile de kalır ama yine düşer bunun oradaki varlıktan kurtulması gerek demis
Dünden beri korkuyorum nolur beni rahatlatın ben para için yaptığini düşünüyorum yok kurandan ayetler yazıyormuş muskaya geciyomus biraz uzun oldu ama ne yapmalıyım sizce

Aiyyy profesyonel olan sensin. Hadi bize pozitif şeyler söyle
Canım canımm
Emin olamadım o yüzden diye umutlandırmak istemiyorum yarın yine test yap inşallah belli olan bir çizgi görcez kuzucumm
Belli belirsiz çizgi görünüyor efektle aslında hemen mi çekmiştin bunu beklettin mi

Bebeğimm geleceğini biliyor olsak da ister istemez bi düşüyor modumuz ama hemencik toparlayacaksın biliyorum
Kasım da inşallah olacak Baktır baktır kuzum haber ver bana
İnşallah canım hayırlısını diliyorum. Yarın yakınımda bir hastaneye gideyim bari baktırayım kendi doktoruma gitmeyeceğim sonuçlarımı ona gösteririm.
Merhaba ben inanmıyorum böyle durumlara, hiç fotoğraf vs atmazdım bile

Hemen çektim kuzum. Ben de hiç bir şey görmüyorum aslında ama sacibelinde benim de böyleydi bence var bi de bernaad a soralım dedi inşallah vardır bakalım. Regl ağrılarım da başladı ama insan kanamayı görene kadar umutlanıyor sanırım

Hadi hayırlısı bebeğim

Hormonlar icin aclik gerekmiyor diye biliyorum canim
Tsh değeri için açlık istemiyorlar mı acaba kuzum, ben en son ağustosta baktırmıştım öğleden önceydi randevum ve doktor aç mısın tok musun diye sormamıştı benim de kafam karıştı aç mı gitsem tok mı gitsem diye

Yine sanki çok hafif bı şey var gibi geldi bana yada ben bütün testleri çift görmeye başladım
Kör olana kadar incelemek bizim işimiz
Yaa hemen çektiysen ihtimal yüksek kuzum test çizgisi falan değildir umarım bu testten daha önce kullanmamıştım hiç
İNşallah görmezsin o kanamayı canımm

Maalesef görümcem yani kırmak istemedim bende istemiyorum Allah istedikten sonra o orda olsa yine bı şey olmaz diye düşünüyorum kv ve ben istemiyoruz muska fln ısrarla ben getiricem diyo başka bir şehirde o çok seviyorum kırmak istemiyorum ne diyeceğimi şaşırdım

Kizlar gunaydin. Bu seferki farkli koyulaşıyor diyebilirim sanirim artik ya. Umudum biraz daha artmis durumda. Insallah daha da artar. Ve Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
Canım benim ne şüphesi daha var işte ordaa duygulanıyorum böyle pozitifler görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…