- 9 Ağustos 2023
- 1.518
- 1.047
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.441
Keşke hiç fotoğraf atmasaydın canım sen bol bol dua et ben de inanmıyorum böyle şeylere dua edip Allah’a sığınmak en güzeliKızlar size bı şey anlaticam siz inanır mıydınız aşırı kafam karıştı korkmaya başladım
Dün beni görümcem aradı çok samimiyiz onunla komşusu hocaymis yani dedi ki bı fotoğraf at doğum tarihi yaz bakalım ne dicek dedi bende yazdım pek inanmayarak bakmış işte adam demis ki kocasinda bı sorun yok kendisindede bı sorun yok ama rahminde üç harfli varlık var ne zaman bebek olsa onu istemiyor düşürüyor kimisinde eşiyle ilişkiye girmesine bile engel olur demiş bu kızda isterse profesörlere gitsin çocuğu olur ama düşer muska yapılmazsa demiş muska yaparsam ordan çıkar gider hemende bebekleri olur demiş ben bu ay adet olursam femarayla tedaviye baslicam tedavi olur tedavi sonucu hamile de kalır ama yine düşer bunun oradaki varlıktan kurtulması gerek demis
Dünden beri korkuyorum nolur beni rahatlatın ben para için yaptığini düşünüyorum yok kurandan ayetler yazıyormuş muskaya geciyomus biraz uzun oldu ama ne yapmalıyım sizce
Böylee ama seninki açıdan kaynaklı herhalde sağ taraf karanlık görünüyorBende istiyorum
Kuzum ben de göremedim yaKızlarrrr hepinize günaydın. Test yaptım. Reglime 3 gün var. Ben pek çizgi göremedim ama @sacibelinde var gibi diyor. Onun da 3 gün kala böyleydi sanki. Siz uzmansınız size sormak istedimmmm koşunnnnB bernaad S simurgggg @goldBride Zumruduanka96 benaroz Merveeee57
Ben de göremedim kuzumKuzum ben de göremedim ya
Fark etmiyor kuzum üç kere hormon testi verdim birinde aç ikisinde toktum hepsi de hemen hemen aynı geldiAaa gerçekten mi süper o zaman kuzum, peki aç tok fark ediyor mu
Neyse yoktur zatenBöylee ama seninki açıdan kaynaklı herhalde sağ taraf karanlık görünüyor
Canımm samimi de olsan en yakınında olsa böyle durumlarda tavrını belli et ben böyle şeylere inanmıyorum de ve konuyu kapat. Böyle şeyleri kafana takıp kendini strese sokma, bana para için yapılmış birşey gibi geldi. Sen bol bol dua et inanma böyle şeylereKızlar size bı şey anlaticam siz inanır mıydınız aşırı kafam karıştı korkmaya başladım
Dün beni görümcem aradı çok samimiyiz onunla komşusu hocaymis yani dedi ki bı fotoğraf at doğum tarihi yaz bakalım ne dicek dedi bende yazdım pek inanmayarak bakmış işte adam demis ki kocasinda bı sorun yok kendisindede bı sorun yok ama rahminde üç harfli varlık var ne zaman bebek olsa onu istemiyor düşürüyor kimisinde eşiyle ilişkiye girmesine bile engel olur demiş bu kızda isterse profesörlere gitsin çocuğu olur ama düşer muska yapılmazsa demiş muska yaparsam ordan çıkar gider hemende bebekleri olur demiş ben bu ay adet olursam femarayla tedaviye baslicam tedavi olur tedavi sonucu hamile de kalır ama yine düşer bunun oradaki varlıktan kurtulması gerek demis
Dünden beri korkuyorum nolur beni rahatlatın ben para için yaptığini düşünüyorum yok kurandan ayetler yazıyormuş muskaya geciyomus biraz uzun oldu ama ne yapmalıyım sizce
İnanmıyorum zaten dediğin gibi keşke hiç atmasaydim fotoğraf flnKeşke hiç fotoğraf atmasaydın canım sen bol bol dua et ben de inanmıyorum böyle şeylere dua edip Allah’a sığınmak en güzelibana da eltim bir kadının numarasını verdi tarot bakıyormuş herşeyi biliyormuş baktır dedi baktırmadım çünkü orda söyleyecek en ufak şey ya ümitlenmeme yada üzülmeme sebep olacak o yüzden Allah bilir herşeyi böyle şeylere inanıp kendini sıkıntıya sokma zaten şu süreçte bence hiç bir şey kolay değil senin psikolojini güçlü tutman gerekiyor
Bol bol dua et evini sirkeli sularla sil sana mental olarakta iyi gelecektir eminim. Ben olsam muskayi almazdım.Maalesef görümcem yani kırmak istemedim bende istemiyorum Allah istedikten sonra o orda olsa yine bı şey olmaz diye düşünüyorum kv ve ben istemiyoruz muska fln ısrarla ben getiricem diyo başka bir şehirde o çok seviyorum kırmak istemiyorum ne diyeceğimi şaşırdım
Dua et bol bol kuzumİnanmıyorum zaten dediğin gibi keşke hiç atmasaydim fotoğraf fln
Aaa tamam kuzum sağol, randevu baya geç yapmaz diye düşünüyordum ama yapma ihtimali var demek kiFark etmiyor kuzum üç kere hormon testi verdim birinde aç ikisinde toktum hepsi de hemen hemen aynı geldi
Bana da öyle geliyor o yüzden istemiyorum yok adam sana ücretsiz yapacak diyo bende yapmasın ben takamam dedim kv de de benimle aynı fikirde istemiyoruz diyoruz anlamıyor getirsin ben takmam ben seni düşünüyorum deyip duruyorCanımm samimi de olsan en yakınında olsa böyle durumlarda tavrını belli et ben böyle şeylere inanmıyorum de ve konuyu kapat. Böyle şeyleri kafana takıp kendini strese sokma, bana para için yapılmış birşey gibi geldi. Sen bol bol dua et inanma böyle şeylere
Ediyorum canım yani ben careme bakarım dedim dün kv ye beni denek gibi bı oraya soruyor tamam iyiliğin için yapıyor ama ben istemiyorum dedimDua et bol bol kuzum
Bende almak istemiyorum takarsam daha kötü hissedicemBol bol dua et evini sirkeli sularla sil sana mental olarakta iyi gelecektir eminim. Ben olsam muskayi almazdım.
İnşallah sonuçların güzel çıkarAaa tamam kuzum sağol, randevu baya geç yapmaz diye düşünüyordum ama yapma ihtimali var demek ki
Yuh ya bu ısrar nee kesinlikle evine sokma canım en yakının bile olsa insanların niyetini bilemezsin şuan birşey yoktur belki ama büyü falan yapılır Allah korusunBana da öyle geliyor o yüzden istemiyorum yok adam sana ücretsiz yapacak diyo bende yapmasın ben takamam dedim kv de de benimle aynı fikirde istemiyoruz diyoruz anlamıyor getirsin ben takmam ben seni düşünüyorum deyip duruyor
Kuzum ben 3.gün gidiyordum hormon bakıyordu muayene edip klomen veriyordu ertesi gün başlıyordum sanki tam hatırlayamadım orasını 5 gün kullanıp gidiyırdum kist yapmamışsa çatlatma iğnesi ve bi hap veriyordu, iğneyi ne zaman yapacağımı ilişki günlerini falan söylüyordu
Ben femara tedavisi oldum sadece bı ay hemen hemen aynı zaten ilaç farklı sadece ben adetin 3. Günü başladım 5 gün içtim hergun bi tane ondan sonra muayne oldum yumurtam 22 mm çıktı akşamına ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bu şekilde oldu süreç bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?