💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Keşke hiç fotoğraf atmasaydın canım sen bol bol dua et ben de inanmıyorum böyle şeylere dua edip Allah’a sığınmak en güzeli bana da eltim bir kadının numarasını verdi tarot bakıyormuş herşeyi biliyormuş baktır dedi baktırmadım çünkü orda söyleyecek en ufak şey ya ümitlenmeme yada üzülmeme sebep olacak o yüzden Allah bilir herşeyi böyle şeylere inanıp kendini sıkıntıya sokma zaten şu süreçte bence hiç bir şey kolay değil senin psikolojini güçlü tutman gerekiyor

Canımm samimi de olsan en yakınında olsa böyle durumlarda tavrını belli et ben böyle şeylere inanmıyorum de ve konuyu kapat. Böyle şeyleri kafana takıp kendini strese sokma, bana para için yapılmış birşey gibi geldi. Sen bol bol dua et inanma böyle şeylere

İnanmıyorum zaten dediğin gibi keşke hiç atmasaydim fotoğraf fln

Bol bol dua et evini sirkeli sularla sil sana mental olarakta iyi gelecektir eminim. Ben olsam muskayi almazdım.

Fark etmiyor kuzum üç kere hormon testi verdim birinde aç ikisinde toktum hepsi de hemen hemen aynı geldi
Aaa tamam kuzum sağol, randevu baya geç yapmaz diye düşünüyordum ama yapma ihtimali var demek ki

Bana da öyle geliyor o yüzden istemiyorum yok adam sana ücretsiz yapacak diyo bende yapmasın ben takamam dedim kv de de benimle aynı fikirde istemiyoruz diyoruz anlamıyor getirsin ben takmam ben seni düşünüyorum deyip duruyor

Yuh ya bu ısrar nee kesinlikle evine sokma canım en yakının bile olsa insanların niyetini bilemezsin şuan birşey yoktur belki ama büyü falan yapılır Allah korusun

Kuzum ben 3.gün gidiyordum hormon bakıyordu muayene edip klomen veriyordu ertesi gün başlıyordum sanki tam hatırlayamadım orasını 5 gün kullanıp gidiyırdum kist yapmamışsa çatlatma iğnesi ve bi hap veriyordu, iğneyi ne zaman yapacağımı ilişki günlerini falan söylüyordu

Ben femara tedavisi oldum sadece bı ay hemen hemen aynı zaten ilaç farklı sadece ben adetin 3. Günü başladım 5 gün içtim hergun bi tane ondan sonra muayne oldum yumurtam 22 mm çıktı akşamına ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bu şekilde oldu süreç bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…