- 15 Ocak 2023
- 2.788
- 1.092
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.461
Kv ile yaşıyorum zaten depremde evim yıkıldığı için ben belirttim zaten kesinlikle istemediğimi getirirse takmicam kvye de söyledim o da benden yana anlayışlı o Allah tanYuh ya bu ısrar nee kesinlikle evine sokma canım en yakının bile olsa insanların niyetini bilemezsin şuan birşey yoktur belki ama büyü falan yapılır Allah korusun
İyi bari canım o yönden şanslıymışınKv ile yaşıyorum zaten depremde evim yıkıldığı için ben belirttim zaten kesinlikle istemediğimi getirirse takmicam kvye de söyledim o da benden yana anlayışlı o Allah tan
Amin canım kimseye yaşatmasınİyi bari canım o yönden şanslıymışın
Çok geçmiş olsun bu arada Rabbim bir daha yaşatmasın
İnşallah canım çıksaydı akşam kan testi verecektimKuzum her testin hassasiyeti farklı bak ben prodoctor ile test yaptım kabak gibi çıktı çizgi aynı gün freely yaptım zorla görünüyordu çizgi
Evet labo kaset testti diğeri daha erken gebelik testi, akşama yine yapacağım dua edin nolurAlgılama değerleri farklı olabilir test hatalı olabilirinşallah vardır canım zaten cok erken daha
Canım hiç yaptırmadım bilgim yok malesef. Bu ay olmazsa sonrasında denemeyi düşünüyorumKızlar klomen tedavisi ile ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ? Adetin 5. Günü başlanıyor sanırım sonra doktor kontrolünü ne zaman gidiliyor ve doktor aşamasında ne yapılıyor ? B bernaad @Merveeee57benaroz @simurgggg
Kuzum ben 3.gün gidiyordum hormon bakıyordu muayene edip klomen veriyordu ertesi gün başlıyordum sanki tam hatırlayamadım orasını 5 gün kullanıp gidiyırdum kist yapmamışsa çatlatma iğnesi ve bi hap veriyordu, iğneyi ne zaman yapacağımı ilişki günlerini falan söylüyordu
Teşekkür ederim kızlar ilaç biter bitmez kontrole gidiliyor o zaman ? İşlerim çok yoğun izin alma durumum olmayacak cumartesiye denk geliyor mu diye hesaplamak istedim. Bu ay baslasam mı diye düşünüyorumBen femara tedavisi oldum sadece bı ay hemen hemen aynı zaten ilaç farklı sadece ben adetin 3. Günü başladım 5 gün içtim hergun bi tane ondan sonra muayne oldum yumurtam 22 mm çıktı akşamına ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bu şekilde oldu süreç bu
İnşallah gerek kalmaz tatlım öğrenmezsinCanım hiç yaptırmadım bilgim yok malesef. Bu ay olmazsa sonrasında denemeyi düşünüyorum
Kuzumm siyah beyaz olanda baya belli oluyorrKızlarrrr hepinize günaydın. Test yaptım. Reglime 3 gün var. Ben pek çizgi göremedim amasacibelinde var gibi diyor. Onun da 3 gün kala böyleydi sanki. Siz uzmansınız size sormak istedimmmm koşunnnn B bernaad @simurgggg @goldBride Zumruduanka96 benaroz @Merveeee57
Insallah bebısın senınledır cnmEvet labo kaset testti diğeri daha erken gebelik testi, akşama yine yapacağım dua edin nolur
Kuzumm testlerim kargoda şu an inşallah bugün ulaşırlar elime. Akşama doğru bi test daha yapmayı düşünüyorum. Umutlanmak da istemiyorum regl sancım var çünküKuzumm siyah beyaz olanda baya belli oluyorrinşallahh vardır Başka bir testle daha tekrarlasana öğleden sonra
İnşallah canım benimInsallah bebısın senınledır cnm
Canım merhaba ben de bu ay jinekolojik hormon testlerimi yaptırdım. Giderken tok gitmiştim doktor açlık tokluk farketmiyor dedi ama tüm değerlerim iyi olmasına rağmen tsh ım 4 çıktı.referans değerleri arasında olsa da doktor gebeliğe engel değil ama gebe kalırsan bu değer olmaz 2 -2.5 isteriz dedi. Tekrar kan vermeye gidicem yarın gibi . İşyeri hekimim de aç gidersen daha iyi olur diyor. Kime inanacağımı şaşırdım birinin dediği birinin dediğine tutmuyor.Tsh değeri için açlık istemiyorlar mı acaba kuzum, ben en son ağustosta baktırmıştım öğleden önceydi randevum ve doktor aç mısın tok musun diye sormamıştı benim de kafam karıştı aç mı gitsem tok mı gitsem diye
Ya çok okudum ben de öyle ovulasyondan öğrenen. Yabancı sitelerden de okudum diyorlarki hamilelik hormonu hgc ile yada progesteron ile karıştırıp pik gösterebiliyormuş. Yani şöyle söyleyim ben pozitifi görürsem burada herkes görürCanım burda ben dahil çoğu kişi regline 2-3 gün kalasiya öğrendi bebisi o yüzden biraz daha beklemeni öneririm test için. Ovulasyon testini bayağı kullanan kadın var ama ben alakasız buluyorum ovu testi ile gebelik tayinini. Yumurta uyandıran hormon neden pozitif çıksın ki. Lh in gebelikle bir alakası olduğunu sadece yumurtlama doneminin tayini için olduğunu düşünüyorum.. inşallah gebelik testinde pozitifi görürsun canım
Siyah beyaz olanda var gibiKızlarrrr hepinize günaydın. Test yaptım. Reglime 3 gün var. Ben pek çizgi göremedim amasacibelinde var gibi diyor. Onun da 3 gün kala böyleydi sanki. Siz uzmansınız size sormak istedimmmm koşunnnn B bernaad @simurgggg @goldBride Zumruduanka96 benaroz @Merveeee57
Canım şehir olarak nerdesinKv ile yaşıyorum zaten depremde evim yıkıldığı için ben belirttim zaten kesinlikle istemediğimi getirirse takmicam kvye de söyledim o da benden yana anlayışlı o Allah tan
Nurdaginda yasiyodum canım sen nerelisinCanım şehir olarak nerdesin
Bahsettiği Ümmü sübyan diye geçiyor buda kuranda geçmez düşüklere sebep oluyormuş bende de olduğunu söylemişti bir hoca istersen yaptır korkulacak bir durum değilKızlar size bı şey anlaticam siz inanır mıydınız aşırı kafam karıştı korkmaya başladım
Dün beni görümcem aradı çok samimiyiz onunla komşusu hocaymis yani dedi ki bı fotoğraf at doğum tarihi yaz bakalım ne dicek dedi bende yazdım pek inanmayarak bakmış işte adam demis ki kocasinda bı sorun yok kendisindede bı sorun yok ama rahminde üç harfli varlık var ne zaman bebek olsa onu istemiyor düşürüyor kimisinde eşiyle ilişkiye girmesine bile engel olur demiş bu kızda isterse profesörlere gitsin çocuğu olur ama düşer muska yapılmazsa demiş muska yaparsam ordan çıkar gider hemende bebekleri olur demiş ben bu ay adet olursam femarayla tedaviye baslicam tedavi olur tedavi sonucu hamile de kalır ama yine düşer bunun oradaki varlıktan kurtulması gerek demis
Dünden beri korkuyorum nolur beni rahatlatın ben para için yaptığini düşünüyorum yok kurandan ayetler yazıyormuş muskaya geciyomus biraz uzun oldu ama ne yapmalıyım sizce
İhtiyacın olan tek bir yumurta bence hiç ümidini kaybetme. Sağlıklı tek yumurta sağlıksız10 taneden kıymetlimoralim çok bozuk arkadaşlar yumurta toplama işleminde 10 tane toplandı, 3 tanesi kaliteliydi dün aradılar sadece 1 tanesini dondurdular diğer iki tanesi olmadı... ihtimalim düştüinşAllah o tek kalan çocuğum bana tutunur .. ama umudum azaldı
Nasıl normal fotolarda olmayıp siyah beyazda olur aklım almıyorSiyah beyaz olanda var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?