💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yuh ya bu ısrar nee kesinlikle evine sokma canım en yakının bile olsa insanların niyetini bilemezsin şuan birşey yoktur belki ama büyü falan yapılır Allah korusun
Kv ile yaşıyorum zaten depremde evim yıkıldığı için ben belirttim zaten kesinlikle istemediğimi getirirse takmicam kvye de söyledim o da benden yana anlayışlı o Allah tan

Kv ile yaşıyorum zaten depremde evim yıkıldığı için ben belirttim zaten kesinlikle istemediğimi getirirse takmicam kvye de söyledim o da benden yana anlayışlı o Allah tan
İyi bari canım o yönden şanslıymışın
Çok geçmiş olsun bu arada Rabbim bir daha yaşatmasın

Teşekkür ederim kızlar ilaç biter bitmez kontrole gidiliyor o zaman ? İşlerim çok yoğun izin alma durumum olmayacak cumartesiye denk geliyor mu diye hesaplamak istedim. Bu ay baslasam mı diye düşünüyorum

Kuzumm siyah beyaz olanda baya belli oluyorr inşallahh vardır Başka bir testle daha tekrarlasana öğleden sonra
Kuzumm testlerim kargoda şu an inşallah bugün ulaşırlar elime. Akşama doğru bi test daha yapmayı düşünüyorum. Umutlanmak da istemiyorum regl sancım var çünkü

Canım merhaba ben de bu ay jinekolojik hormon testlerimi yaptırdım. Giderken tok gitmiştim doktor açlık tokluk farketmiyor dedi ama tüm değerlerim iyi olmasına rağmen tsh ım 4 çıktı.referans değerleri arasında olsa da doktor gebeliğe engel değil ama gebe kalırsan bu değer olmaz 2 -2.5 isteriz dedi. Tekrar kan vermeye gidicem yarın gibi . İşyeri hekimim de aç gidersen daha iyi olur diyor. Kime inanacağımı şaşırdım birinin dediği birinin dediğine tutmuyor.

Ya çok okudum ben de öyle ovulasyondan öğrenen. Yabancı sitelerden de okudum diyorlarki hamilelik hormonu hgc ile yada progesteron ile karıştırıp pik gösterebiliyormuş. Yani şöyle söyleyim ben pozitifi görürsem burada herkes görür ben doğururum sen doğuramazsın diyen doktor da gördüm, üzülme kızım en azından kanseri yenmişsin ama artık yumurtan yok diyeni de.. ama işte son 4 Aydır resmen yumurtam oluyor ve regl olmaya başladım. Bu arada sana kanım çok kaynadı, aşırı samimi bir enerjin var gerçekten çok teşekkürler ben biraz daha bekleyip regl günü test yapayım hazır bir umut var diye düşünürken

Bahsettiği Ümmü sübyan diye geçiyor buda kuranda geçmez düşüklere sebep oluyormuş bende de olduğunu söylemişti bir hoca istersen yaptır korkulacak bir durum değil

İhtiyacın olan tek bir yumurta bence hiç ümidini kaybetme. Sağlıklı tek yumurta sağlıksız10 taneden kıymetli

Siyah beyaz olanda var gibi
Nasıl normal fotolarda olmayıp siyah beyazda olur aklım almıyor çok saçma eşime attım biraz önce normal testi negatif dedim. Olsun aşkım tekrar deneriz hiç üzülme falan diyor. Siyah beyazı atamadım elim varmadı. Yoksa umutlanmasın boşa diye. İnşallah vardır canım. İnşallah senin de vardır bak regl de oluyormuşsun hiç umudunu kaybetme. Fsh değerin kaç çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…