💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Teşekkür ederim kızlar ilaç biter bitmez kontrole gidiliyor o zaman ? İşlerim çok yoğun izin alma durumum olmayacak cumartesiye denk geliyor mu diye hesaplamak istedim. Bu ay baslasam mı diye düşünüyorum
Ne demek canım Bu ay başla bence canım yarın zaten 2.günün pazartesi salı ilaca başlatsa denk gelir cumartesi gününe bence

Ben sana daha önce de demiştim hikayen beni çok çok etkiledi canım benim. Yine diyorum lazim olan 1 yumurta 1 sperm. Çok şükür adetlerin düzelmiş onca hormon tedavisinden sonra. O süreç ne kadar zor çok iyi bilirim. Yumurtlama da gördün. Eeee niye olmasın ama di mi ? İnşallah seni de pozitiflerle görüp sevineceğiz.
Yorumun için çok teşekkür ederim ben kendim de olumsuz düşünmüyorum burdaki kimsede düşünsün istemiyorum. Enerjiye,gönderilen mesaja çok çok inanıyorum kuzum. Herkes için hep iyi dileklerde bulunup dua ediyorum. Geçen ay 16 testim ne negatif çıktı ama ben hep elbet olur dedim burda başkalarının çift çizgilerine kendimin kadar sevindim. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın, kimseyi kimseye özendirmesin. Herkesin bu hayattaki imtihanı farklı ama dayanacak gücü hep bulmamız gerekiyor.

Nurdaginda yasiyodum canım sen nerelisin
Bende aslen antepliyim canım biraz da o yüzden sordum ben Antep'te yaşamıyorum ailem orda hala.. malesef orayı çok iyi biliyorum bu hacı hoca işleri çok oluyor senden ricam kimseyle paylasma bu durumlarını. Evine de kimseyi alma niyet önemli, malesef özellikle o bölgede böyle şeyler hobi haline gelmiş insanlarda. Ay çok kızıyorum böyle şeylere. Rabbim sana nasip eder bebisini ama ben yerinde olsam kayınvalidem ile bile paylaşmam böyle seyleri. 3 gün önce çok şükür hamile olduğumu öğrendim burdaki kızlar ve kocam dışında kimse bilmiyor. Ne kayınvalidem ne kendi ailem. Bir süre de söylemeyi düşünmüyorum açıkçası. İnsan paylaşmak istiyor ama içimiz bu dönemde biraz geniş olsun. En kısa zamanda inşallah kendi evini de toparlarsin. Deprem zamanı bende koşa koşa ailemin yanına gittim büyük olanı görmedim ama diğer büyük artcilarin hepsine şahit oldum. Allah yardımcınız olsun kuzum

Amin canım aynı evde yaşayınca mecbur şahit oluyor herşeyi ne kadar saklamaya çalışsam da duyuyor veya görüyor saklayamiyosun maalesef hatta testlerimi kendisi alıyor yap diye kv değil arkadaş gibiyiz çok takılıyorum o yüzden

Ağustos ayında hormon değerlerime baktırırken doktor aç mısın tok musun diye sormamıştı açıkçası benim de o zaman sormak aklıma gelmemişti zaten aç gitmiştim öğlenden önce olduğu için, şimdi randevum geç saatte oldığu için kafam karıştı açıkçası. Dediğin gibi herkes farklı şeyler söylüyor ama tsh hormonu için açlık istediklerini biliyorum diğerleri hakkında pek bilgim yok, bakalım gidince doktor ne diyecek mutlaka buraya da yazarım ne dediğini herkese fikir olur

aynen canım bizi de bilgilendirirsen iyi olur

Beni de etiketler mısın bende gidicem Kasım'da hormon testi vermeye

Sen bilirsin kuzum benim kayınvalidem de öyledir 5 yaşında cocukmusum gibi gittiğimde önüme koyar her seyimi. Çok iyi niyetlidir ama ne bileyim bende evlendigimden beri hep bir cizgi çektim araya. Fazla yakınlık tez ayrılık getirir derdi rahmetli annem. Hala sözünden çıkmam annemin de. Çok şükür 4 sene olacak evlendim maşallah hep iyiydik kayinvalidemle. Düşün evime misafir gelecek olsun diyelim ben yorulmayayim zaten çalışıyorum diye ikramları kendi hazirlayip getirdi. Başkasına mahcup olmayayım diye. Ama bu bebek işi biraz mahrem geliyor bana. Biraz büyüsün sağlıcakla inşallah içim rahat bir sekilde tabiki sevincimi onlarla da paylaşacağım.

Fsh ı çok uzun zamandır ölçtürmedim. Yumurta yoksa fsh ı ne yapayım diyerek Beni bilerek menepoza soktular 2 sene. Sonra bebek için ara verdik işte 1.5 senedir önce toplattığım yumurtalarla denedik ama çok yanlış tedaviler oldu… ilk 5 yumurtamı tek bir kan testi almadan yaptılar. 2 şer 3 er koydular. İş işten geçince okuya okuya anladım. Sonra testlerde tsh ım 7 lerde çıktı zaten tutması imkansızmış. Fsh bi ara 65 lerden 12 lere düştü. Sonra 4 Aydır falan solda tek yumurtam oldu, yine denedim tuttu ama 8 haftalık kayıp oldu ama Bu ay iki büyük birkaç küçük yumurtam vardı (genel Onkoloji kontrollerinden biliyorum) çünkü artık tüp denemeyeceğim galiba maddi manevi bittik. Bir yumurta peşine 50-60 bin harcayıp hooop olmadı diye başa döndüğüm kaç ay oldu. Nefes terapileri, takviyeler, hayıt otları, bal çörek karışımları, rahim detoksları aklınıza ne gelirse yaptım belki onlar işe yaramıştır Özetle bir kadın doğumcu kadar oldum bilgi açısından yumurta nasıl olur, şimdi son düğmeye bastım oluruna bırakmak
Bence siyah beyazda kontrast daha belirgin diye çizgi görünüyor, başlangıçtaysan olabilir neden olmasın. Zaten fotolar tam rengi de göstermiyor. Ovulasyon testlerimi çekerken fark etmiştim ben de. Her gün daha da koyulaşır umarım

Geç mi çıkarıyormuş hay Allah biraz moralim bozuldu tamam canım alıcam
Ben de labo kullanıyorum. Çok Güvenilir bi test ama ben de test yaparken burda kızlar demişti, geç çıkarıyor diye. Moralini hemen bozma kuzum. Bence erken gebelikte çıkacak inşallah

İnşallah canım benimmm inşallah. Benim arkadaşımın da hiç yumurtaları yoktu. Hayıt kullandı o da sürekli. İkinci bebişini doğurdu daha yeni. Umarım senin de öyle olur. Hem bak daha önceden tutmuş demek ki hamiş kalabiliyorsun. İnşallah rabbim en kısa zamanda en sağlıklı şekliyle pozitifleri görmeyi nasip eder sana. Çok içten dua ediyorum

Aynen canım haklısın de ayrı evin olmayınca fazla mahremin olmuyor biraz içim dertli o konuda zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…