💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bende. Dış gebelik geçirdim ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah yardımcın olsun canım kanaman devam ediyor mu hala HCG testi verdin mi iğneden sonra
Dün başkadı daha Ediyor canım 3 gün sonra gel dedi yarın gidicem.. hemen düşüyor mu beta 2. Doza gerek kalıcak mı bilmiyorum hiç umarım gerek kalmaz

Dün başkadı daha Ediyor canım 3 gün sonra gel dedi yarın gidicem.. hemen düşüyor mu beta 2. Doza gerek kalıcak mı bilmiyorum hiç umarım gerek kalmaz
Ben kürtaj olmadım tek doz iğneyle düştü sen kürtaj da olmuşsun düşer bence canım Allah'ım kolay atlattirsin

Basakbasak1 konu bu

Kizlar biraz ozel bir soru soracagim ama burada bunun icin variz dimi :) biliyorsunuz ben dogal yolla dusuk yaptim kurtaj ya da ilac yok.. kanamam bitene kadar mi cinsel iliski onerilmiyor yoksa kanama bittikten sonra da beklenmesi gerekiyor mu ? Rahimin zarar gormemesi icin..

Ben dış gebelik geçirmistim iğneyle düştü kanama bitene kadar ilişki yasaktı enfeksiyon fln olmasın diye

Neyden bahsettiniz burada konuyu merak etti. L A L
Çocukları düşüren cinler oluyor bu Kur'an'ı Kerim'de geçmiyor adı ümmüsübyan bunun için dua yazıp veriyorlar ya üstünde taşıyorsun yada ip şeklinde yapıyorlar Başka türlü yapan varmı bilmiyorum bu dua sizi koruyor düşüklerinizi engelliyor bizim buralarda bu çok yaygın olduğu için ordan biliyorum

linç yemeyeceksem ben de inanıyorum böyle şeylere cinler vardır arkadaşlar.

Bilmediğim birisi değil öz ablamdan da farkı yok başka bir hocaya daha sorucam
yok o degil de hocadan bahsediyorum tanimiyorsun ya ondan dedim tanidginiz bildigine sor bakalim diye. Ben de inanirim boyle seylere aslinda ondan sormanda fayda var diye dusunuyorum

Ben burda başka bı hocaya daha gitmeye karar verdim o da aynı şeyi derse o duayı tasicam

yok o degil de hocadan bahsediyorum tanimiyorsun ya ondan dedim tanidginiz bildigine sor bakalim diye. Ben de inanirim boyle seylere aslinda ondan sormanda fayda var diye dusunuyorum
Çok yakın komsular ama öyle yalancı hoca değil diyo safranla yazıyormuş ise yarasın diye bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…