- 25 Ocak 2023
- 2.544
- 2.579
- 63
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.501
Dün başkadı daha Ediyor canım 3 gün sonra gel dedi yarın gidicem.. hemen düşüyor mu beta 2. Doza gerek kalıcak mı bilmiyorum hiç umarım gerek kalmazBende. Dış gebelik geçirdim ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah yardımcın olsun canım kanaman devam ediyor mu hala HCG testi verdin mi iğneden sonra
Ben kürtaj olmadım tek doz iğneyle düştü sen kürtaj da olmuşsun düşer bence canım Allah'ım kolay atlattirsinDün başkadı daha Ediyor canım 3 gün sonra gel dedi yarın gidicem.. hemen düşüyor mu beta 2. Doza gerek kalıcak mı bilmiyorum hiç umarım gerek kalmaz
Kızlar size bı şey anlaticam siz inanır mıydınız aşırı kafam karıştı korkmaya başladım
Dün beni görümcem aradı çok samimiyiz onunla komşusu hocaymis yani dedi ki bı fotoğraf at doğum tarihi yaz bakalım ne dicek dedi bende yazdım pek inanmayarak bakmış işte adam demis ki kocasinda bı sorun yok kendisindede bı sorun yok ama rahminde üç harfli varlık var ne zaman bebek olsa onu istemiyor düşürüyor kimisinde eşiyle ilişkiye girmesine bile engel olur demiş bu kızda isterse profesörlere gitsin çocuğu olur ama düşer muska yapılmazsa demiş muska yaparsam ordan çıkar gider hemende bebekleri olur demiş ben bu ay adet olursam femarayla tedaviye baslicam tedavi olur tedavi sonucu hamile de kalır ama yine düşer bunun oradaki varlıktan kurtulması gerek demis
Dünden beri korkuyorum nolur beni rahatlatın ben para için yaptığini düşünüyorum yok kurandan ayetler yazıyormuş muskaya geciyomus biraz uzun oldu ama ne yapmalıyım sizce
aynen canım bizi de bilgilendirirsen iyi olur
Tabi kiBeni de etiketler mısın bende gidicem Kasım'da hormon testi vermeye
canim guvenmedigin biriyse korkarim boyle seylerden bosver neler yapiliyor, hic bir seyi evine alip koyma bilmedigin insandan..Basakbasak1 konu bu
Ben dış gebelik geçirmistim iğneyle düştü kanama bitene kadar ilişki yasaktı enfeksiyon fln olmasın diyeKizlar biraz ozel bir soru soracagim ama burada bunun icin variz dimi :) biliyorsunuz ben dogal yolla dusuk yaptim kurtaj ya da ilac yok.. kanamam bitene kadar mi cinsel iliski onerilmiyor yoksa kanama bittikten sonra da beklenmesi gerekiyor mu ? Rahimin zarar gormemesi icin..
Çocukları düşüren cinler oluyor bu Kur'an'ı Kerim'de geçmiyor adı ümmüsübyan bunun için dua yazıp veriyorlar ya üstünde taşıyorsun yada ip şeklinde yapıyorlar Başka türlü yapan varmı bilmiyorum bu dua sizi koruyor düşüklerinizi engelliyor bizim buralarda bu çok yaygın olduğu için ordan biliyorumNeyden bahsettiniz burada konuyu merak etti.L A L
Oda dua canım kötü birşey değil büyü falan değil yaniÇok kafam karıştı valla
kanama bitene kadar dimi bana da oyle dediler de emin olamadim..tesekkjur ederim canimBen dış gebelik geçirmistim iğneyle düştü kanama bitene kadar ilişki yasaktı enfeksiyon fln olmasın diye
Bilmediğim birisi değil öz ablamdan da farkı yok başka bir hocaya daha sorucamcanim guvenmedigin biriyse korkarim boyle seylerden bosver neler yapiliyor, hic bir seyi evine alip koyma bilmedigin insandan..
Evet o da öyle dedi kurandan ayet yaziyolarmisOda dua canım kötü birşey değil büyü falan değil yani
Evet kanama bitene kadar ilişki olmadı canım ondan sonra da 3 ay korunduk rahim kendini toparlasin diyekanama bitene kadar dimi bana da oyle dediler de emin olamadim..tesekkjur ederim canim
linç yemeyeceksem ben de inanıyorum böyle şeylere cinler vardır arkadaşlar.Çocukları düşüren cinler oluyor bu Kur'an'ı Kerim'de geçmiyor adı ümmüsübyan bunun için dua yazıp veriyorlar ya üstünde taşıyorsun yada ip şeklinde yapıyorlar Başka türlü yapan varmı bilmiyorum bu dua sizi koruyor düşüklerinizi engelliyor bizim buralarda bu çok yaygın olduğu için ordan biliyorum
yok o degil de hocadan bahsediyorum tanimiyorsun ya ondan dedim tanidginiz bildigine sor bakalim diye. Ben de inanirim boyle seylere aslinda ondan sormanda fayda var diye dusunuyorumBilmediğim birisi değil öz ablamdan da farkı yok başka bir hocaya daha sorucam
Evet koruma duaları yazılıyor sadece taşıyorsun üzerindeEvet o da öyle dedi kurandan ayet yaziyolarmis
Ben burda başka bı hocaya daha gitmeye karar verdim o da aynı şeyi derse o duayı tasicamÇocukları düşüren cinler oluyor bu Kur'an'ı Kerim'de geçmiyor adı ümmüsübyan bunun için dua yazıp veriyorlar ya üstünde taşıyorsun yada ip şeklinde yapıyorlar Başka türlü yapan varmı bilmiyorum bu dua sizi koruyor düşüklerinizi engelliyor bizim buralarda bu çok yaygın olduğu için ordan biliyorum
Linçlesinler ben senelerce uğraştım bunu sadece yaşayan bilir herkesin inancı kendine biz onları linçliyormuyuzlinç yemeyeceksem ben de inanıyorum böyle şeylere cinler vardır arkadaşlar.
Çok yakın komsular ama öyle yalancı hoca değil diyo safranla yazıyormuş ise yarasın diye bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsunyok o degil de hocadan bahsediyorum tanimiyorsun ya ondan dedim tanidginiz bildigine sor bakalim diye. Ben de inanirim boyle seylere aslinda ondan sormanda fayda var diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?